Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

0 [SOS] ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ: ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

Αγαπητοί συμπολίτες, για μια ακόμη φορά οι πολιτικοί. μας πρόδωσαν.
Μην περιμένετε κανέναν ΗΓΕΤΗ από τους 300 να σώσει την χώρα.

Μόνοι μας ότι καταφέρουμε, εξάλλου εμείς είμαστε οι πολλοί, εμείς έχουμε την δύναμη να ορίσουμε την ζωή μας..

Ο αγώνας ενάντια στην Ηλεκτρονική Σκλαβιά ξεκίνησε και θα συνεχίσουμε, είτε με πολλούς είτε με λίγους, εξηγημένα και ξεκάθαρα πράγματα.

Όποιος θέλει συμμετέχει και βοηθάει, διότι αυτό που προέχει στην κατάσταση που βρισκόμαστε είναι η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ από όσους περισσότερους γίνεται, από όλη την Ελλάδα..

Να μην σας κουράζουμε.
Προχωρούμε στις αποδείξεις της προδοσίας μετά από έρευνα που κάναμε  για το θέμα "ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ",  μέσα από τα Πρακτικά της Βουλής, διότι μόνο  διαβάζοντας με τα μάτια μας διαπιστώνουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ..

Τα συμπεράσματα και οι κρίσεις είναι δικές σας.


Τις 18 Μαρτίου 2015 κατάθεσαν την τροπολογία στην Ελληνική Βουλή με θέμα: "Ρυθμίσεις για την λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση για την Ανθρωπιστική Κρίση" [link].

Τα πρώτα 5 άρθρα αφορά το θέμα για την αντιμετώπιση για την  Ανθρωπιστικής Κρίση.
Συγκεκριμένα διαβάσετε το Άρθρο 3, παρ. 3 στην σελίδα 2, αναφέρει ως το έξης:

"3. Η Επιδότηση σίτισης παρέχεται με κουπόνια ή άλλο ηλεκτρονικό τρόπο για την προμήθεια ειδών σίτισης"

Όπως θα δείτε το παρακάτω Νομοσχέδιο με 31 άρθρα, που το πήραμε απ' τα Πρακτικά της Βουλής:



Ρωτάμε εμείς τώρα ως Έλληνες Youtubers: Ποιος είναι ο άλλος τρόπος του ηλεκτρονικού;;

Κι έχουμε ήδη την απάντηση απ' τα πρακτικά [18/3/2015]απ' την Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης την κ. Θέανω Φωτίου, και είπε το έξης επάνω σ' αυτό το άρθρο 3, παρ. 3:

"Έχουμε πει πολλές φόρες και το επαναλαμβάνω και τώρα εδώ, ότι το νομοσχέδιο αυτό που φέρνουμε δεν είναι παρά το πρώτο βήμα - γιατί αφορά τρία από τα επτά μέτρα - για να δοθεί μια ανάσα στο λαό μας με τα αυτά τρία πρώτα μέτρα, για να μην υπάρχουν παιδιά που λιποθυμούν από την πείνα, να μην υπάρχουν σπίτια με κομμένο ρεύμα, να μπορούν οι οικογένειες να νοικιάσουν ένα σπίτι ή να ενισχυθούν για να μείνουν στο σπίτι που μένουν και να μην τους κάνουν έξωση, για να μην υλοποιηθούν οι άπειρες εξώσεις, αλλά και για να επιδοτήσουμε τη σίτηση με ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ" [Σελίδες 52, πρακτικά της Βουλής.]

Και συνεχίζει για πολύ παρακάτω η Αναπληρώτρια Υπουργός και λέει το έξης:

"Τρίτον, επίδομα σίτισης σε εκατόν πενήντα τρεις χιλιάδες οικογένειες και άτομα για την προμήθεια ειδών διατροφής και βασικών ειδών πρώτης ανάγκης από τα εμπορικά καταστήματα με χρήση ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, όπως και οι υπόλοιποι καταναλωτές, που θα πιστώνεται μηναία" [Σελίδα 54, πρακτικά της Βουλής.]


Και η απάντηση μας δίνει η Αναπληρώτρια Υπουργός για το άλλο ηλεκτρονικό τρόπο είναι:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ.

Δε μας λέει τι κάρτα είναι εκείνη;; 
Όποτε συνεχίζουμε, μέχρι το τελικό συμπέρασμα.





Μια μέρα [17 Μαρτίου 2015] πριν την ψήφιση αυτού του Νόμου για την Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιώργο Κατρούγκαλο βάζει στην Δημόσια Διαβούλευση το Πολυνομοσχέδιο "Εκδημοκρατισμός της διοίκησης - Καταπολέμηση Γραφειοκρατίας και Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση - Αποκατάσταση Αδικιών και άλλες διατάξεις" με 32 άρθρα, με λίγα λόγια είναι η συνέχεια του πρώην Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Γιάννη Ραγκούση επί Κυβερνήσεως Παπανδρέου για Κάρτα Πολίτη στις 22 Νοεμβρίου 2010.

Σύμφωνα το Άρθρο 16, παρ. 2 που αφορά ως θέμα: Ηλεκτρονική Ταυτοποίηση - Κάρτα Πολίτη, αναφέρει ως το εξής αυτός ο Νόμος:

"...όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, μπορεί να εφαρμοστεί και ως μέσο ταυτοποίησης των δικαιούχων και χορήγησης της επιδότησης σίτισης κατά τα προβλεπόμενα στην παρ. 3 του άρθρου 3 του νόμου *** "Ρυθμίσεις για την λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης", ή για ανάλογες επιδοτήσεις, με έλεγχο των εισοδηματικών κριτηρίων βάσει των τηρουμένων ηλεκτρονικών αρχείων από το Υπουργείο Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης."

Και η Αιτιολογική Έκθεση στην σελίδα 13 για το άρθρο 16, παρ. 2, αναφέρει ως το έξης:

"Με τις ρυθμίσεις της παραγράφου 2 του άρθρου 16, τίθεται σε πιλοτική εφαρμογή η κάρτα πολίτη που θα περιλαμβάνει βασικούς αριθμούς μητρώων, ως αναγνωριστικούς για την επιβεβαίωση της ταυτότητας του κατόχου της. Με την εν λόγω πιλοτική εφαρμογή η κάρτα πολίτη αποτελεί πλέον την ηλεκτρονική ταυτότητα των δικαιούχων επιδότησης σίτισης κατά τα προβλεπόμενα στην παρ. 3 του άρθρου 3, "Ρυθμίσεις για την λήψη άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης, την οργάνωση της Κυβέρνησης και των κυβερνητικών οργάνων και άλλες διατάξεις

Με τις ρυθμίσεις του άρθρου 16 "Ηλεκτρονική Ταυτοποίηση - Κάρτα Πολίτη" τίθεται σε πιλοτική - αρχικά - εφαρμογή η Κάρτα του Πολίτη που θα περιλαμβάνει βασικά μητρώα δηλ. βασικά στοιχεία, π.χ. ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ως αναγνωριστικά για την επιβεβαίωση της ταυτότητας του κατόχου της. Με την εν λόγω πιλοτική εφαρμογή η κάρτα πολίτη αποτελεί πλέον την ηλεκτρονική ταυτότητα για την αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης."

Το συμπέρασμα είναι το έξης πως το Άρθρο 16 βασίζεται με το Άρθρο 3, παρ. 3, που αναφέρει ως άλλος ηλεκτρονικός τρόπος, το όποιο είναι Η Κάρτα του Πολίτη.

Ας κλείσουμε μια μικρή παρένθεση.

Όλοι νόμοι έχουν την λέξη  "ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ", εμείς δε ξεχάσαμε από που προέρχεται αυτή η λέξη. Λοιπόν αυτή η λέξη προέρχεται απ' το Μνημόνιο 2 του 2012στο Κεφάλαιο 2 με θέμα "Καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και της διαφθοράς", Άρθρο 2.3., παρ. 2.3.2 υποπαράγραφο 9 και αναφέρει ως το έξης:

"9. Απαιτεί ότι όλα τα Υπουργεία που έχουν δημοσιονομική σχέση με τους φορολογούμενους να χρησιμοποιούν τον αριθμό ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ τους για τις οικονομικές συναλλαγές μαζί τους

10. Εισάγει μια κεντρική υπηρεσία για να ενοποιήσει και να συνδέσει όλους τους διαφορετικούς αριθμούς ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ που χρησιμοποιούνται σήμερα σε διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες"

Ακολουθούν πιστά τα Μνημόνια της Νέα Τάξης Πραγμάτων και όσοι το ψήφισαν επάνω σ' αυτό το Νομοσχέδιο για την Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης, με σκοπό να φέρουν την Κάρτα του Πολίτη μέσω φτώχειας των Ελλήνων και με αποτέλεσμα να χάνουμε την Ελευθερία μας και το Έθνος μας. Η ουσία και το νόημα αυτών των νόμων δε αλλάζει κάτι, ούτε παίζουμε με τις λέξεις, όπως παίζουν κι εκείνοι οι 300 για δήθεν άλλος ηλεκτρονικός τρόπος. Είναι πλέον δεδομένο πως είναι  - το επαναλαμβάνουμε και πάλι - Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, η αιώνια σκλαβιά του ανθρώπου!


Έλληνες Youtubers

Υ.Γ.: Τι ακριβώς σημαίνει για τον Έλληνα πολίτη αυτή η "φιλανθρωπική" Πιστωτική Ηλεκτρονική Κάρτα -
Κάρτα Πολίτη - ΔουλοΚάρτα:

ο άνεργος και ο άπορος, με αυτήν την Δουλοκάρτα θα ψωνίζουν ακόμη και στα πιο ακριβά super markets με Πίστωση....

ΜΕ ΠΙΣΤΩΣΗ....
Δεν μας λέει όμως ο κυβερνητικός, ποιο θα είναι το πιστωτικό όριο και πως θα ξεπληρωθεί αυτή η πίστωση;;;

Ο άνεργος και ο άπορος, με ποιόν τρόπο θα ξεπληρώσουν τα χρέη που θα πιστώνονται στην Ηλεκτρονική Κάρτα;;;

Θα πληρώνει το κράτος ή θα θεσμοθετηθεί επίσημα η Δουλεία;;;;

Όποιος χρωστάει θα δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ και σε όποια δουλειά αποφασίσουν οι εξουσιαστές, μέχρι να ξεπληρώσει το χρέος στην ΔουλοΚάρτα....

Μήπως, μέσω της ΔουλοΚάρτας, θα προμηθεύσουν τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες (ΕΟΖ) με εργάτες - δόυλους;;;

.......


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου