Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

0 Επίσκεψη Τσίπρα στο Ισραήλ: Στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος! (Φωτό)

Ὁ Ἑβραιολάγνος Τσίπρας μέ τό κιπά στό κεφάλι!!!
Φόρο τιμῆς ξέρει νά ἀποδίδει στούς Ἑβραίους.
Τούς Χριστιανούς καί τούς Ἕλληνες πού κυβερνᾶ,
γιατί τούς ρημάζει μεθοδικά;
Τό κάνει ἀπό μόνος του ἤ ὑπακούει αὐτούς πού τιμᾶ...;
Τόν καταγγέλουμε γιά ρατσισμό
κατά τῶν Ἑλλήνων Χριστιανῶν!
Πότε τίμησε τά ἑκατομμύρια θύματα
τοῦ Ἑλληνικοῦ Ὁλοκαυτώματος;

Πότε πῆρε θέση σέ αὐτά πού διαδραματίζονται
ἐκ τῶν στελεχῶν τῆς Κυβέρνησής του
εἰς βάρος τῆς Ποντιακῆς Γενοκτονίας;
Καί δέν λέμε τίποτε περισσότερο γιά τό τί κάνει
σέ μία ὁλόκληρη χώρα πού ξεπουλᾶ
καί ἐθνικῶς καί θεολογικῶς καί ἰδεολογικῶς!
Κύριε Τσίπρα δημόσια καί ἀναιδῶς
μᾶς ἀνακοινώνετε μέ τίς πράξεις σας,
ποιούς προσκυνᾶτε!!!









Με την ξενάγησή του στο μουσείου του Ολοκαυτώματος και μια δήλωση με την οποία εκφράζει τον σεβασμό του στη μνήμη των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας, άρχισε την επίσκεψή του στο Ισραήλ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.




Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε στην είσοδο του μουσείου ο διευθυντής του Αβνέρ Σαλέβ και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στο μουσείο όπου αποτυπώνεται το Ολοκαύτωμα των Εβραίων.

Σε δήλωσή του αμέσως μετά την έξοδο από το Μουσείο ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε:
«Βρισκόμαστε σε έναν τόπο με ιδιαίτερο ιστορικό συμβολισμό. Στην πρώτη μου επίσκεψη ως πρωθυπουργός στην Ιερουσαλήμ ζήτησα να επισκεφθώ το μουσείο του Ολοκαυτώματος που είναι ορόσημο στην σύγχρονη ιστορία και γιατί καθήκον όλων μας αυτό το ορόσημο του Ολοκαυτώματος, την μαύρη κηλίδα της ιστορίας να μην τη ξεχνάμε, για να μην επιτρέψουμε σε κανέναν που θα ήθελε να την επαναλάβει. Να αντισταθούμε στην ιδεολογία του μίσους, στον ρατσισμό και να μετατρέψουμε αυτή την πόλη από πόλη βίας και εχθροπραξιών σε πόλη ειρήνης και ειρηνικής συμβίωσης».







Αμέσως μετά ο πρωθυπουργός έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών «δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τα πρόσωπα εκατομμυρίων ανθρώπων ανδρών, γυναικών, και παιδιών που δολοφονήθηκαν με βαρβαρότητα, γιατί όταν οι άνθρωποι υποφέρουν οπουδήποτε μας αφορά όλους, παντού. Καθήκον μας είναι να μην ξεχάσουμε και να αντισταθούμε σε όποιον θέλει να επαναλάβει αυτή τη βαρβαρότητα».

Λίγο νωρίτερα, ο πρωθυπουργός κατέθεσε στεφάνι στην αίθουσα μνήμης του μουσείου του Ολοκαυτώματος. Αμέσως μετά ο κ. Τσίπρας αναχώρησε για τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου