Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

0 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-Παράταση για τις νέες ταυτότητες έως το 2018-ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! 26 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΑΜΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Να γιατί πρέπει να είμαστε όλοι στις 26 Μαρτίου στο Σύνταγμα. Η επιτυχία της συγκέντρωσης της εβδόμης Φεβρουαρίου ενάντια στην κάρτα του πολίτη, ανέτρεψε τα σχέδια όλων αυτών των φασιστικών δυνάμεων που θέλουν να εφαρμόσουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων στην Ελλάδα. Θυμίζουμε ότι η συγκέντρωση της εβδόμης Φεβρουαρίου διοργανώθηκε από ανεξάρτητες δημοκρατικές και θρησκευτικές δυνάμεις του τόπου. Το αποτέλεσμα;;


Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης παρατείνεται η προθεσμία για την υποχρεωτική έκδοση νέου τύπου αστυνομικών ταυτοτήτων.


Στη σχετική απόφαση προβλέπεται η παράταση εκ νέου «µέχρι 30-6-2018 την προθεσμία του πρώτου εδαφίου της παραγράφου 4 του άρθρου 25 του ν.1599/1986, το οποίο αναφέρεται στην έκδοση δελτίων ταυτότητας από τις Αστυνοµικές Αρχές»
.
taxheaven



Γι αυτό στις 26 του Μάρτη και ώρα 15:00 όλοι οι δρόμοι πρέπει να οδηγούνε στο Σύνταγμα. 

Κλικ στην φωτό κάτω ή εδώ για περισσότερες πληροφορίες 

http://asimpiestos.blogspot.com/2016/03/263-1500.html

Κανένας Έλληνας που νιώθει ότι είναι μακριά από τα κόμματα και τα θεωρεί υπεύθυνα, πρέπει να δηλωσει παρόν στην συγκέντρωση και να γνωρίζει, ότι δεν θα κατέβουμε στο Σύνταγμα για βόλτα. Πάμε για να μείνουμε και να ανατρέψουμε τους δοσίλογους.







Έλληνα μπορείς, να η απόδειξη. Έλληνα μην τους φοβάσαι. 


ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ-ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ
ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ..!!













0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου