Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2016

0 Εἶπε ὁ γάιδαρος τόν πετεινό "κεφάλα"! Ὁ Ὑπουργός Παιδείας κ. Φίλης, ἀπαγορεύει τήν ἐπίσκεψη τοῦ Μητροπολίτη Μεσογαίας σέ Σχολεῖα!

Δέν εἴμαστε ρατσιστές.
Ὁ κάθε ἄνθρωπος εἶναι μοναδικός
καί μπορεῖ νά προσφέρει, νά εἶναι καλός,
ἀκόμα καί νά ἁγιάσει μέ ἤ χωρίς πτυχία.
Ὅμως, τό ἴδιο ἰσχύει καί γιά τήν ἑωσφορική ἔπαρση.
Μπορεῖ νά τήν συναντήσεις
ὄχι μόνο σέ ἀνθρώπους μέ περγαμηνές,
ἀλλά παραλόγως
καί σέ ἀνθρώπους μέ μηδαμινά γνωσιολογικά προσόντα!
Εἶναι κατάσταση ψυχῆς, κακία καί πάθος
ἀνθρώπου σκοτισμένου!
ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ
Διαβάζω:

Βιογραφικό Μητροπολίτη Μεσογαίας Νικολάου:
Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Αστροφυσική στὸ Harvard (Master of Arts) και Μηχανολογία στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασσαχουσέττης (ΜΙΤ).

Έχει διδακτορικές σπουδές στο κοινό πρόγραμμα Harvard και ΜΙΤ στον τομέα της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας (Βιορευστοδυναμική, Μαθηματική Φυσιολογία, Αιμοδυναμική της καρδιάς και των αγγείων).


Εργάστηκε ως ερευνητής και επιστημονικός συνεργάτης στο Αγγειολογικό Εργαστήριο του New England Deaconess Hospital, στο Τμήμα Αναισθησιολογίας του Massachusetts General Hospital και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Boston Children’s Hospital. Διετέλεσε επιστημονικός σύμβουλος μεγάλων εταιρειών σε θέματα Διαστημικής Ιατρικής Τεχνολογίας.


Σπούδασε στη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού της Βοστώνης, όπου έλαβε τους τίτλους Master of Theological Studies και Master of Theology και στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου ανακηρύχθηκε διδάκτορας στον τομέα της Βιοηθικής.

Βιογραφικό Υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη:

Κάτοχος απολυτηρίου Λυκείου
Είναι δημοσιογράφος και από το 2008 διευθυντής της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ». Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο δεύτερος λέει δεν επιτρέπει την επίσκεψη του πρώτου σε σχολείο, όπου καλέστηκε από μαθητές. Λογικό το βλέπω, για ποιο θέμα να πρωτομιλήσει ο πρώτος και τί να καταλάβει για να λογοκρίνει ο δεύτερος...
Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου