Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

0 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΣΤΙΣ 26/3 ΚΑΙ ΩΡΑ 15.00 ΟΛΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


Ονομάζομαι Παναγιωτης Ασημακης και είμαι άνεργος σε μια Χώρα που δεν μου δίνει την ελπίδα για ποιότητα Ζωής , ούτε στην περίπτωση ανεύρεσης εργασίας. Αγαπώ την χώρα μου και εξοργίζομαι όταν  βλέπω να την καταστρέφουν, έτσι απλά χωρίς καμία αντίδραση από κανέναν..
Η Ιστορία επαναλαμβάνεται και ο Έλληνας έχει ταλέντο να ξεχνάει, γι’ αυτό διοργανώνεται η παραπάνω επανάσταση ενάντια σε ένα κράτος Εχθρό της Ελλάδας..!!
Είμαστε σκλαβωμένοι σε ένα μνημόνιο όπου με κάνει να ανησυχώ αν η Πατρίδα μου έχει την Ελληνική ή την Γερμανική σημαία.
Δεν ανήκω πουθενά για αυτό και θέλω να κάνω την διαφορά, στην Ελλάδα του 2016 όπου ο Έλληνας  αυτοκτόνησε, πεινάει και εξαθλιώνεται.


25 Μαρτίου, γιορτάζουμε την επανάσταση των Ελλήνων του 1821 κατά της οθωμανικής αυτοκρατορίας ..
26 Μαρτίου ας κάνουμε την αρχή για την δική μας επανάσταση του 2016..!!

Η αχρήματη κοινωνία και η κάρτα πολίτη είναι προ των πυλών.. Αν δεν αντισταθούμε τώρα δεν θα μπορούμε έπειτα να διαμαρτυρηθούμε για τίποτα!!
Με όση ελευθερία μας έχει απομείνει λοιπόν, να αγωνιστούμε για την ελευθερία της Ελλάδας..!!
Για να ξαναπάρουμε την Ελλάδα και τις ζωές μας πίσω..!!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ.. Ο χρόνος τελειώνει..

Δεσμεύοντας την περιουσία των προσώπων που καταχράστηκαν την εξουσία και το χρήμα προδίδοντας την Ψήφο μας. Την τιμωρία των 300 +  για εσχάτη προδοσία..!!

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ σε κάθε πόλη ξεχωριστά, την ιδιά μέρα και ώρα
Επανάσταση Τώρα ενάντια στους 300 στις 26 Μαρτίου 2016 και κάθε μέρα και ώρα 15.00 στο Σύνταγμα, ας ενωθούμε όλοι οι Έλληνες με ελληνικές σημαίες και μόνο, για να δείξουμε ποιος κάνει κουμάντο στην Ελλάδα μας..
Στην Ελλάδα του 2016 δεν νιώθω ελεύθερος, αλλά θα γίνω..!!


Υ.Γ Όποιο κόμμα αποφασίσει να έρθει μαζί μας δήθεν για υποστήριξη, ξεκαθαρίζω πως δεν είναι ευπρόσδεκτο. Πλέον γνωρίζουμε για πιο λόγο καταφθάνουν τα κόμματα σε κάθε προσπάθεια Ελληνικής διαμαρτυρίας
Σχετικό F/B event:
Επανάσταση ΤΩΡΑ εναντια στους 300

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου