Κυριακή 8 Μαΐου 2016

0 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ - Στις 29 Μαΐου και ώρα 12:00 στο Σύνταγμα οι Έλληνες που πραγματικά νοιάζονται και αγαπάνε την πατρίδα, θα αντιδράσουν ενάντια σε όλα τα κόμματα.. Μήπως ήρθε και η δική σου ώρα να αντιδράσεις;;(Βίντεο)


Γεια σας είμαι ο Παναγιώτης Ασημάκης από την Επανάσταση ενάντια στους 300 
Όταν απέλυσαν τον συνάδελφό σου, δεν αντέδρασες γιατί εσύ είχες δουλειά και μετά απολύσανε κι εσένα. Όταν κατάσχεσαν το σπίτι του γείτονα, δεν αντέδρασες γιατί δεν πείραξαν το δικό σου και σε πέτυχε στην καφετέρια να παίζεις τάβλι. Όταν διαδήλωνε ο κόσμος στο Σύνταγμα, δεν αντέδρασες γιατί είχες αγώνα σήμερα, πίνοντας μπάφους και παίζοντας προ. Τώρα που περνάει το ασφαλιστικό δεν αντιδράς, γιατί προτιμάς να το παίξεις Τσε Γκεβάρα πίσω από ένα πληκτρολόγιο, Όταν θα έρθουν να πάρουν την χώρα, μάλλον δεν θα αντιδράσεις και πάλι γιατί θα περιμένεις από την βουλή να σε σώσει ..




Στις 29 Μαΐου και ώρα 12:00 στο Σύνταγμα οι Έλληνες που πραγματικά νοιάζονται και αγαπάνε την πατρίδα, θα αντιδράσουν ενάντια σε όλα τα κόμματα.. Μήπως ήρθε και η δική σου ώρα να αντιδράσεις;;
Σας ευχαριστώ.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ 300

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΟΧΙ ΣΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,
 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
 ΜΟΝΟ ΚΌΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΕΡΑ







Υ.Γ Όποιο κόμμα αποφασίσει να έρθει μαζί μας δήθεν για υποστήριξη, ξεκαθαρίζω πως δεν είναι ευπρόσδεκτο. Πλέον γνωρίζουμε για πιο λόγο καταφθάνουν τα κόμματα σε κάθε προσπάθεια Ελληνικής διαμαρτυρίας.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου