Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

3 ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.... ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 21. ΈΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ …ΔΙΕΔΩΣΕ ΤΟ





Σχόλίο Blogger Υπάρχουν άραγε Πατριώτες δικηγόροι να στηρίξουν αυτο τον Έλληνα που έδωσε μάχη για όλους εμάς ή θα υπάρξουν δήθεν Πατριωτες δικηγὀροιπου θα θέλουν χιλιάδες ευρουλάκια....θα παρακολούθω γιατί τον γνωρίζω προσωπικά....
Σήμερα 20/7 έλαβα συστημένη επιστολή από την εφορία Ναυπλιου όπου μου ανακοινώσε την εγγραφή υποθήκης της α΄ κατοικίας μου για το ποσό οφειλής των 4,238 € (το οποίο προέρχεται από την εισφ. Αλλ. Του 2011, το Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε. ,το Ε.Ε.Τ.Α. και τον Ε.Ν.Φ.Ι.Α.) τα οποία ουδέποτε αποδέχτηκα ως οφειλή των δυνάμεων κατοχής της πατρίδας μας .

Αφού κατάσχεσαν μέσω της ΠΕΙΡΑΙΩΣ 340 € από λογαριασμό που ήμουν συνδικαιούχος (τα οποία δεν απεδόθησαν στο υπ.οικ. )και είδαν ότι δεν μπορούν να εισπράξουν από αλλού , διότι είμαι άνεργος αυτή τη στιγμή , προχώρησαν οι αθεόφοβοι στην υποθήκευση.

Έχω καταθέσει ένα σκασμό έγγραφα έως σήμερα εξηγώντας τους λόγους άρνησης αποδοχής και εξόφλησης των οφειλών αυτών μη έχοντας λάβει ουδεμία απάντηση , παρά μόνο ότι εφαρμόζουν το νόμο .

Το σατανικό σχέδιο αρπαγής της περιουσίας μας μέσω της Ατζέντας 21 και 30, εφαρμόζεται κατά γράμμα από τους μισθοφόρους εκφραστές του Δ’ ΡΑΙΧ και της παγκοσμιοποίησης .

Παρακαλώ όποιος μπορεί να μου προτείνει κάτι ( που δεν έχω πράξει ακόμα αντιστεκόμενος )που να έχει νομική υπόσταση ( πριν τους πλακώσω στις αγωγές ) ας επικοινωνήσει μαζί μου .

Ι. Κ. Ναύπλιο

6944 254865
Σχόλίο Blogger Υπάρχουν άραγε Πατριώτες δικηγόροι να στηρίξουν αυτο τον Έλληνα που έδωσε μάχη για όλους εμάς ή θα υπάρξουν δήθεν Πατριωτες δικηγὀροιπου θα θέλουν χιλιάδες ευρουλάκια....θα παρακολούθω γιατί τον γνωρίζω προσωπικά....

3 σχόλια:

tasos2222 είπε...

Θανάση , ο αφελληνησμος της χωρας ειναι ο στόχος των και όχι τα σπίτια....ΑΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΤΟΤΕ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩς ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΑς ...ξυπνηστε ..απειλήστε εγγράφως και επισήμως μέσω της αστυνομίας τους αλληλέγγυους , ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ(έτσι όπως κάνουμε εμεις και τους κρατάμε σε μεγάλη απόσταση απο τους δήμους μας) , δείτε το μέσα στο επίσημο έγγραφο και κοινοποιήστε .Αποτρέψετε την εγκατάσταση λαθρομεταναστων και τη βίαιη κατάλυση του συντάγματος στους κατά τόπους Δήμους σας.
Και νομιμοποιηθείτε στην οπλοχρησία και την οπλοκατοχή,προβαίνοντας άμεσα στις παρακάτω ενέργειες.
ΔΙΟΤΙ ΥΠΆΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΠΡΑΤΤΕΙ ΣΤΟ ΑΚΈΡΑΙΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,.ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΒΑΣΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΉΣ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΈΝΩΝ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΈΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΑΣΣΕΤΑΙ 100% ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΟ ΜΈΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΕΙ .. ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΑΤΆ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ( ΤΟ ΕΓΚΡΊΝΕΙ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙς ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥς ΠΕΡΙΟΧΕς ΜΑς (ωστόσο,προδότες πολίτες υπάρχουν σε αρκετους Δήμους που τα καθάρματα δεν κάνουν τίποτε για το λαθρομεταναστευτικο)
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΕΓΡΑΦΟΥ........ΚΑΙ Να ενημερώνετε συνεχώς, τους πάντες (και με γραπτές ανακοινώσεις στους τοίχους των Δημαρχείων στις στάσεις λεωφορείων στα καφενεία κ λ π) ότι βάσει του νόμου θα εκτελεστούν όσα καθάρματα αποδειχθεί ότι τούτη την περίοδο κατοχής και βίαιης κατάλυσης του συντάγματος έβγαλαν χρήματα εκμεταλευόμενοι το λαθρομεταναστευτικό είτε με μπόνους στο μισθό τους ή δουλεύοντας σε hot spot είτε παραχωρώντας τους χώρους των για στέγαση λαθρομεταναστών, είτε ενήργησαν υπέρ του λαθρομεταναστευτικού Κ Λ Π. (κοινοποιήστε). ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΊΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΊΘΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ. (αυτά που γράφω, έχουν ήδη κατατεθεί μέσο εισαγγελίας και αστυνομίας σε 6 Δήμους(ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ) και έχουν γίνει πλήρως αποδεκτά και απ την αστυνομία και απ τις εισαγγελίες)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206770335836901&set=a.1303244981119.2039806.1230303395&type=3&theater
δείτε ολόκληρο το περιεχόμενο του εγγράφου σε ετούτο εδώ το λίνκ (κοινοποιήστε). https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%CF%85-120-%CF%85%CF%80%CF%8C%CF%88%CE%B9%CE%BD-%CF%8C%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%81%CF%87%CF%89%CE%BD%CF%8C%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%85%CE%B8%CF%8D%CE%BD%CF%89%CE%BD%CF%8C%CE%BB%CF%89/1042056112504403.

tasos2222 είπε...

ΘΑΝΑΣΗ, ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΣΤΥΕΚΟΝΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ .. ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥΣ ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΜΑς ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ , ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΟΥΗΜΕ ΟΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΕ ΟΤΑΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΆ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟΣΙΩΠΟΥΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΒΙΑΙΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ( ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ) ΟΠΩΤΕ Ας ΜΗ ΓΕΛΙΩΜΑΣΤΕ .

ΝΕΡΑΪΔΕΝΙΟΣ είπε...

Ξυπνήστε... την δικαιοσύνη διασύρουν τα καθάρματα οι Έλληνες πολίτες που συνεχίζουν ανένδοτοι να υποθάλπουν και να αποδέχονται την επίσημη Εσχάτη Προδοσία...Οι συνέπειες της προδοσίας είναι τις οποίες τα τομάρια οι Έλληνες πολίτες επιδιώκουν με μεγάλη χαρά ... μπορεί οι πολιτικοί να δικαστούν αλλά κανείς των και δικαίως δεν πρόκειται να καταδικαστει διοτι
Φταίει ο λαός όχι γιατί τούς ψήφισε, αλλά επειδή συνεχίζει να προδίδει το Έθνος , το Σύνταγμα και τις επόμενες γενιές
είναι το τελικό και αδιάψευστο πόρισμα
Δικαστικό όργανο είναι το παλικάρι που (ΠΡΙΝ 2 ΧΡΌΝΙΑ) μιλάει στο ηχητικό και εύγε του.
Εκεί από το 1. 30 λεπτά και μετά, λέει και τη λύση. Η καταγγελία-δήλωση για την οποία γίνεται λόγος στο ηχητικό και η εφαρμογή του αρθρου 120, είναι σε pdf καρφιτσωμένη στην ομάδα Ιερή Δήλωση Άρθρο 120, και μέσω λιμεναρχείων στην ομάδα Ιερή Δήλωση Άρθρο 120 #2
Αδιάψευστο το γεγονός ότι επί σχεδόν 6 χρόνια τώρα, ένα σάπιο 99.9% εκ του συνόλου των ελλήνων πολιτών μαζί με τους 300σιους προδότες πολιτικούς της βουλής ΚΑΙ ΜΕ ΌΛΑ ΤΑ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΑ, συνεχίζουν ανένδοτοι τα καθάρματα να υποθάλπουν και να αποσιωπούν επίσημα ανακοινωμένη από την έδρα της βουλής δικογραφία που ΙΣΧΥΕΙ εις βάρος 172εν ενεργεία βουλευτών-υπουργών για το κακούργημα της Εσχάτης Προδοσίας,και προπάντων αποσιωπούν την κακουργηματική παράλειψη διώξεων εκείνου του έσχατου εγκλήματος αλλά και την Βίαιη Κατάλυση του Συντάγματος τα πουλημένα ανθελληνικά αυτά καθίκια, με αποτέλεσμα να μην ξεκινούν οι προβλεπώμενες διώξεις και να συνεχίζεται κανονικότατα το πλιάτσικο μέσα στην πατρίδα μας.
ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΌΨΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΙΩΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΤΕ.
δείτε και κοινοποιήστε. https://www.facebook.com/tasos.mastrogiannis.5/videos/10205321375293793/?pnref=story.

Δημοσίευση σχολίου