Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

0 Έλεος...Εγγυητής το κράτος για δάνεια απόκτησης σπιτιού σε μετανάστες – Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ και όλους του λοιπούς φόρους της εφορίας για την αγορά κατοικίας από μετανάστες…

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει σκοπό να ξεσηκώσει μεγάλη θύελλα αντιδράσεων και πάλι, με τον νέο νομοσχέδιο που θέλει να κατεβάσει στην βουλή. Η απίστευτη προδοτική συμπεριφορά απέναντι στους Έλληνες συνεχίζεται με ένα ακόμα μέτρο έκτρωμα.


Η κυβέρνηση και κυρίως οι αριστερή πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ είχε προτείνει εδώ και αρκετό καιρό ένα ολόκληρο πλάνο για την ιδιαίτερη φορολόγηση των μεταναστών. Πλέον η κυβέρνηση φαίνεται να το συζητάει και μάλιστα σκέφτεται μέχρι τον Μάρτιο του 2017 να το έχει κατεβάσει και στην βουλή προς ψήφιση.
Μετά τα λεφτά που μοιράζει ο Μουζάλας σε κάθε μετανάστη τώρα οι κυβέρνηση θα δώσει το δικαίωμα κυρίως, σε οικογένειες μεταναστών να αποκτήσουν σπίτια με εγγύηση το κράτος μέχρι το ποσό των 150.000 ευρώ. Τα κριτήρια σύμφωνα με πηγές του κυβερνώντος κόμματος θα είναι αυστηρά για την χορήγηση κάθε δανείου. Το εξοργιστικό δεν είναι όμως μόνο αυτό αλλά και το γεγονός ότι όσοι είναι μετανάστες και αποκτήσουν σπίτι στην χώρα μας ανεξαρτήτου αν είναι με δάνειο ή με ιδία κεφάλαια θα απαλλάσσονται για 5 χρόνια από τον ΕΝΦΙΑ και τους λοιπούς φόρους ιδιοκτησίας.
Το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής μάλιστα θέλει να εντάξει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο αν προλάβει μαζί με το Νομοσχέδιο Μουζάλα για την χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης σε μετανάστες.

Πιστεύω μας είναι ότι οι προδότες πρέπει να αντιμετωπιστούν με σκληρό τρόπο….
Τσακίστε την προδοσία σε κάθε επίπεδο..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου