Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

2 Αρχηγός Ισραηλινής Αστυνομίας: Προετοιμαζόμαστε για την έλευση του Μεσσία

Ο Αρχηγός της Ισραηλινής Αστυνομίας, Roni Alsheikh,ανακοίνωσε, κατά την διάρκεια εβραϊκής τελετής στο πλαίσιο της Χανούκα, πως το προσωπικό του Τμήματος Επιβολής του Νόμου προετοιμάζεται για την έλευση του Μεσσία.

«Όταν έρθει ο Μεσσίας, όλοι θα θέλουν να τον προσεγγίσουν και θα δημιουργηθεί συνωστισμός γύρω του. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και δυνατοί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η ευτυχία και υπηρεσία στον Γιαχβέ θα μας φέρουν (όλους) ακόμα πιο κοντά. Σύντομα, Γιαχβέ θέλοντος, θα χρειαστεί να ξεκινήσουμε τις προετοιμασίες για την επιχείρηση ασφαλείας σχετικά με την έλευση του Μεσσία», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων.

Βλέπουμε πως η άφιξη του παγκόσμιου ηγέτη της Νέας Τάξης, σύμφωνα τουλάχιστον με τις επίσημες Αρχές του Ισραήλ, δείχνει να πλησιάζει, ίσως και μέσα στο 2017.

2 σχόλια:

kallilefteria είπε...

ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ!!!ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΦΙΛΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟΝ ΕΝ ΠΟΝΟΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙΣ ΟΥ ΛΙΠΕΙ.(ΚΑΙ) ΤΟΙΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΛΟΓΟΙΣ ΑΕΙ ΠΙΣΤΕΥΟΜΕΝ (ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΠΑΦΙΕΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ! ΑΜ ΔΕ!!!!!

Aggelo είπε...

Γιατι χαιρονται ομως δεν καταλαβαινω πολυ λιγες μερες θα κυβερνηση κ ουτος η αλλος αφου χρονια κυβερνα η μαμα του. Κ παλι δεν καταλαβαινω πως αποδεχονται εναν ανθρωπο προ μυθεα να τους κυβερνα; μια ψυχη καταποντισμενη..

Δημοσίευση σχολίου