Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

0 Στην φωτογραφία, οι γιαλαντζί "Μακεδόνες" που υποδέχονταν το 1941 τους Ναζί με φωτογραφία του Χίτλερ και τον μεγάλο χάρτη της " Μακεδονίας"...............

Στην φωτογραφία, οι γιαλαντζί "Μακεδόνες" που υποδέχονταν το 1941 τους Ναζί με φωτογραφία του Χίτλερ και τον μεγάλο χάρτη της " Μακεδονίας"





των ονείρων τους, μας δουλεύουν αγρίως και εμείς παριστάνουμε τις μωρές παρθένες και πάμε να τους δώσουμε την ονομασία που θέλουν... Να σταματήσουν αμέσως ο Τσίπρας και ο Κοτζιάς καθε συνομιλία μαζί τους. Ακολουθούμε όλοι εκείνο που είπε ο ΜΕΓΑΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: " Η μόνη λύση κατά την άποψή μου είναι να αφήσουμε τους Σκοπιανούς να πιστεύουν στον εθνικό τους μύθο και παράλληλα εμείς να παραμένουμε πάντα πιστοί και ανένδοτοι στην Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Και να μην συμφωνήσουμε ποτέ ότι υπάρχει μια άλλη νόθα Μακεδονία, γιατί αν το κάνουμε, είναι σαν να θέλουμε να βγάλουμε εμείς τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια.
Το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών στα 1992 αποφάσισε για μια εθνική κοινή γραμμή πλεύσης σε μια ονομασία στην οποία δεν θα περιέχεται καθόλου και με κανένα τρόπο η λέξη «Μακεδονία» με γεωγραφικούς ή άλλους προσδιορισμούς. Π.χ. «Άνω» ή «Βόρεια» ή ακόμα χειρότερα «Νέα» Μακεδονία, που είναι ακόμα πιο προδοτικό γιατί διαγράφει την ιστορική Ελληνική Μακεδονία και ανακηρύσσει ως διάδοχό της μια περιοχή με άλλο λαό. Τυχόν υποχώρηση από αυτή τη γραμμή θα έχει ολέθρια αποτελέσματα για το μέλλον της χώρας μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου