Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

0 ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΣΟΚ! ΔΙΕΘΝΟΛΟΓΟΣ Σ. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: «ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΗΔΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ′′!

Σοκάρουν οι εκτιμήσεις που κάνει ο διεθνολόγος Σταύρος Καλεντερίδης αναφορικά με τα εθνικά μας θέματα και για τις σχέσεις μας την Τουρκία. Μετά την εθνική προδοτική συμφωνία της λίμνης των Πρεσπών, έρχεται η μεγάλη εθνική ήττα της συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου, εκτιμά ο έγκριτος διεθνολόγος. Μάλιστα, όπως τονίζει καλλιεργείται ήδη στην κοινή γνώμη αυτή η νέα εθνική ήττα, είτε με τις δηλώσεις του ΥΠΕΞ κ. Δένδια περί συνέργιας με την Τουρκία, είτε ακόμη-ακόμη και με την μη πτήση των πολεμικών μας αεροσκαφών πάνω από την Κύπρο κατά την επέτειο της εθνικής της ανεξαρτησίας. 


 

Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά ο κ. Καλεντερίδης όσα εκπορεύονται από του Μαξίμου διαχρονικά δείχνουν πολιτική εθνικής υποτέλειας. Δεν υπάρχει κανείς πολιτικός ο οποίος να έχει καταδικάσει την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην οποία προβαίνει συστηματικά η Τουρκία στο έδαφός της, όπως επίσης και για το προσφυγικό: ενώ ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό η Τουρκία, αντί να καταγγέλεται, ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός κ. Κουμουτσάκος υποστηρίζει δημόσια ότι η Τουρκία πρέπει να πάρει και άλλα χρήματα από την ΕΕ! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου