Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

0 Απολαύστε το θέατρο...της Κατοχικής Βουλής.....


Η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει «παρών» στο νομοσχέδιο για τους υδρογονάνθρακες. Θα μου πείτε και που είναι το περίεργο; Μα στο γεγονός ότι τις συμβάσεις με τις εταιρίες για τις έρευνες στην Ελλάδα τις είχε ψηφίσει η αξιωματική αντιπολίτευση όταν βρίσκονταν στην κυβέρνηση!


Χθες, λοιπόν, όταν έφτασαν αυτές οι συμφωνίες με τη μορφή νομοσχεδίου στη Βουλή, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απέφυγαν να τις ψηφίσουν, προβάλλοντας διάφορες δικαιολογίες. Έτσι, δικαιολογημένα ο Χατζηδάκης μονολογούσε «Τα ζω αυτά ή τα ονειρεύομαι;». Τι να του πεις; Ότι έχει άδικο; Δεν έχει…

Έξαλλος και ο Παφίλης

Δεν ήταν μόνο ο Χατζηδάκης που δεν πίστευε στα αυτιά του για όσα έλεγαν οι συριζαίοι. Έξαλλος ήταν και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης, που υπενθύμισε στους συριζαίους συναδέλφους του το πρόσφατο παρελθόν.
«Τις συμβάσεις αυτές τις είχε υπογράψει η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με την «Total», την «ExxonMobil», την «Repsol» και τα ΕΛΠΕ. Τώρα, εντελώς υποκριτικά, ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως θα ψηφίσει «παρών» για την κύρωση των συμβάσεων, γιατί τάχα με την επικείμενη ιδιωτικοποίηση των ΕΛΠΕ έχουν αλλάξει οι συνθήκες», είπε ο Παφίλης, ζητώντας και επιβάλλοντας ονομαστική ψηφοφορία για το νομοσχέδιο.

πηγη: www.ethnos.gr




















Απολαύστε το θέατρο...της Κατοχικής  Βουλής.....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου