Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

0 Νικ.ΡΩΜΑΝΟΣ: ΑΟΙΔΟΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ - ΜΑΝΑΤΖΕΡ - επιχειρηματιας ΠΑΓΩΤου - Εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ ... ούτε βουλευτής δεν εξελέγει ...



  • Ο Νίκος Ρωµανός δεν είχε καµία σχέση µε την πολιτική µέχρι τον Ιανουάριο του 2016, όταν γράφτηκε στη Ν∆ για τις εσωκοµµατικές εκλογές προκειµένου να ψηφίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 
  •  
  •  
  •  
  • Σπούδασε Ψυχολογία στο Πανεπιστήµιο του Essex και συνέχισε τις σπουδές του µε MBA στο Cardiff Business School της Ουαλίας.  ''..μετά έκανα μεταπτυχιακό πάλι στην Αγγλία, Ουαλία αυτή τη φορά...”
  • Μέχρι το 2007 εργάστηκε στο Μarketing µεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, όπως οι Ολυµπιακοί Αγώνες της Αθήνας το 2004 και οι ασιατικοί Αγώνες του 2006, που έγιναν στο Κατάρ. 
  • Παράλληλα, αφού εκπαιδεύτηκε στη Γνωσιακή Ψυχοθεραπεία, συνεργάζεται, από το 2015, µε το Ελληνικό Ινστιτούτο Λογικοθυµικής Γνωσιακής Ψυχοθεραπείας ως ψυχολόγος. 
  • Επίσης, ο Νίκος Ρωµανός ασχολείται επιχειρηµατικά µε την εστίαση, διατηρώντας µε την οικογένειά του µία από τις µεγαλύτερες αλυσίδες καταστηµάτων παγωµένου γιαουρτιού, µε την ονοµασία «Yasu», καθώς και το πολύ γνωστό και «στυλάτο» κατάστηµα Zillion’s, στην Κηφισιά, που φηµίζεται για το παγωτό, τα γλυκά, αλλά και τον καφέ του, έχοντας φανατικούς θαµώνες. https://www.inewsgr.com/225/mia-istoria-epitychias-apo-koutali-se-koutali.htm
  • Είναι από τα πρόσωπα που αποτελούν προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη και, πλέον, έχουν κοµβικό ρόλο στην επικοινωνιακή στρατηγική των socialmedia του προέδρου της Ν∆. Πολλοί είναι, µάλιστα, αυτοί που τον χαρακτηρίζουν ως τον «εγκέφαλο» της δραστηριότητας των µέσων κοινωνικής δικτύωσής του. «Η ευκαιρία µού δόθηκε πριν από περίπου έναν χρόνο. Ένα µεσηµέρι χτυπάει το τηλέφωνό µου, το σηκώνω και ακούω από την άλλη άκρη της γραµµής τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είχε βρει τον αριθµό µου µέσω του site στο οποίο αρθρογραφούσα. Ένα άρθρο µου του είχε κινήσει το ενδιαφέρον και µου ζήτησε να βρεθούµε».
Σε εκπομπή της ΛAMΠΙΡΗ:
https://www.youtube.com/watch?v=PcEbiCRGWMw  

ΡΩΜΑΝΟΣ τραγουδά το δικό του τραγούδι  ''ΙΕΡΟΣΌΛΥΜΑ''
https://www.youtube.com/watch?v=H-dE2YsGYHI
«Εσύ έχεις αέρα και πόδια ψηλά,
μουράτο αμάξι, κυριλέ προστυχιά.
Μουράτο αμάξι, κυριλέ προστυχιά,
εσύ έχεις αέρα και πόδια ψηλά.

Μαζί σου έχω φάει παράλογο κόλλημα,
θα πάω να κάνω τάμα στα Ιεροσόλυμα.

Θα πάω να κάνω τάμα στα Ιεροσόλυμα,
μαζί σου έχω φάει παράλογο κόλλημα.


Για να σε ξεχάσω, για να σε βγάλω απ’ το μυαλό,
θα βρω ένα άλλο ανώτερο μωρό.
Μ’ έχεις πωρώσει, μ’ έχεις κάνει τρελό,
το μόνο που θέλω να σε ξαναδώ,
το μόνο που θέλω να σε ξαναδώ.

Μ’ έχεις πωρώσει, μ’ έχεις κάνει τρελό.
Μαζί σου έχω φάει παράλογο κόλλημα,
θα πάω να κάνω τάμα στα Ιεροσόλυμα.
Θα πάω να κάνω τάμα στα Ιεροσόλυμα,
μαζί σου έχω φάει παράλογο κόλλημα.

ΑΝΝΙΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ, ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ;;;;
https://www.espressonews.gr/cover-story/2019/05/183674/o-katelis-toy-kyriakoy-kai-tama-logo-kapsoyras  


Νικ.ΡΩΜΑΝΟΣ: ΑΟΙΔΟΣ - ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ - ΜΑΝΑΤΖΕΡ - επιχειρηματιας ΠΑΓΩΤου - Εκπρόσωπος Τύπου ΝΔ  ... ούτε βουλευτής δεν εξελέγει ...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου