Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

0 Στους εισαγγελείς τα ονόματα γιατρών που φέρονται να δωροδοκήθηκαν την περίοδο 2016-2017….παραυτα οι ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ δεχόντουσαν χορηγίες NOVARTIS και με περηφάνια τους ευχαριστούσαν….



Ενώ η Μνημονιακη/Κατοχική  κυβέρνηση  εδώ και 10 μήνες γνώριζε την υπόθεση NOVARTIS ….αυτοί δέχονταν χορηγίες από την εν λόγω εταιρία ….διαβάστε παρακάτω …… 




Συνεχίζεται η έρευνα που διενεργεί η εισαγγελία Διαφθοράς για την υπόθεση της Novartis, με καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων αλλά και με νέα στοιχεία που «μαρτυρούν» δωροδοκία ακόμη 300 γιατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προστατευόμενοι μάρτυρες συνεχίζουν τις καταθέσεις τους και φέρονται να εισφέρουν νέα στοιχεία για την υπόθεση.


Την ίδια ώρα, η Εισαγγελία Διαφθοράς έχει, κατά τις πληροφορίες στη διάθεσή της νέα λίστα με ονόματα 300 περίπου γιατρών που δωροδοκήθηκαν από την φαρμακευτική εταιρεία στην Ελλάδα, προκειμένου να συνταγογραφούν τα φάρμακά της σε ασθενείς τους.

Πρόκειται για γιατρούς σε δημόσια νοσοκομεία αλλά και ιδιώτες, οι οποίοι φέρονται να έλαβαν ποσά από την Novartis που ξεκινούν από 1000 ευρώ και φτάνουν ως 5.000 ευρώ.

Οι συγκεκριμένες δωροδοκίες φέρονται να έλαβαν χώρα το διάστημα από τον Ιανουάριο του 2016 έως τον Ιανουάριο του 2017.

Τα ονόματα των 300 γιατρών περιλαμβάνονται σε λίστα που εντοπίστηκε από τους εισαγγελείς κατά την έφοδο τους στα γραφεία της Novartis στην Αθήνα.

Κατά την έφοδό τους στα γραφεία του φαρμακευτικού κολοσσού, οι εισαγγελικές αρχές προχώρησαν σε κατάσχεση πλήθους στοιχείων (έγγραφα, σκληρούς δίσκους υπολογιστών, κ.ά) τα οποία επεξεργάζονται πλέον οι αρμόδιες Αρχές.

Πάντως, η λίστα με τα νέα ονόματα των 300 γιατρών έρχεται να προστεθεί στους τουλάχιστον 4000 γιατρούς που εντοπίστηκαν, στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας, να έχουν δωροδοκηθεί από Novartis για να προτιμούν τα σκευάσματα της.

Ακόμα, εισαγγελικές πηγές τόνιζαν πως η ζημία του Ελληνικού Δημοσίου από τις ανατιμήσεις της Novartis στα νοσοκομειακά φάρμακα φαίνεται να είναι πολλαπλάσια από την αρχική εκτίμηση των 3 δισεκατομμυρίων ευρώ.
 
 
 ΧΟΡΗΓΙΑ NOVARTIS 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017................
 
Στην επίσημη ιστοσελίδα του Πολεμικού Ναυτικού,http://www.hellenicnavy.gr/el/enimerosi/xorigies/item/9622-prosfora-tis-etaireias-novartis-hellas.html  διαβάζουμε την κάτωθι ανακοίνωση:

"'Προσφορά της Εταιρείας «NOVARTIS HELLAS»
29 Νοεμβριου  2017
Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την εταιρεία «NOVARTIS HELLAS», για την προσφορά επιστημονικού εξοπλισμού που θα υποστηρίξει τη Νευρολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.
 
 
Τίθενται τα εύλογα ερωτήματα:
 Εσύ Έλληνα Πολίτη εάν ήξερες ότι εγώ ήμουν λαμογιο θα δεχόσουν να έχεις δωρεές από μένα;;;; 

Εάν εγώ κλέψω ένα ρολόι, το πουλήσω και με μέρος των χρημάτων σου αγοράσω αυτοκίνητο, για ποιο αδίκημα θα σε καταγγείλουν εφόσον ήξερες ότι η αγορά δεν έγινε με νόμιμα χρήματα;;;;; 

Ποιος από Εσάς θα άφηνε το παιδί του, να κάνει παρέα με άτομα που ήξερες ότι πιθανότατα είναι  εμπλεκόμενα σε τέτοια σκάνδαλα;;;  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου