Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

1 ΒΙΝΤΕΟ:Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, πέρασε τον αστυνομικό κλοιό που προστατεύει τους συμβολαιογράφους και μπήκε στο γραφείο της Συμβολαιογράφου Ηλεκτρονικών Πλειστηριασμών Στέλλας Δημητρέλλου κ των συνεργατών της, την ώρα διενέργειας ηλεκτρονικού πλειστηριασμού!

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, πέρασε τον αστυνομικό κλοιό που προστατεύει τους συμβολαιογράφους και μπήκε στο γραφείο της Συμβολαιογράφου Ηλεκτρονικών Πλειστηριασμών Στέλλας Δημητρέλλου κ των συνεργατών της, την ώρα διενέργειας ηλεκτρονικού πλειστηριασμού! Ορίστε τα πρόσωπά αυτών που θέλουν να μας πάρουν τα σπίτια, πίσω από κλειστές πόρτες, με την προστασία της Κυβέρνησης και ολόκληρου του πολιτικού συστήματος.  ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ .........

1 σχόλια:

tasos2222 είπε...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ (κοινοποιήστε)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΌΡΦΩΣΗΣ (αντί απολογίας) ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ( καθώς απείλησε με εκτέλεση και γραπτώς, την ζωή του όποιου συμβολαιογράφου - υποθηκοφύλακα που θα αποπειραθεί να πλειστηριάσει ακίνητό του) Η ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΕΚΕΙ .. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ,ΤΑ ΕΠΙΠΛΈΟΝ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120Σ ΕΧΕΙ ΕΞΟΠΛΉΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΙΩΠΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ( όσους δηλαδή καταθέσαμε στην αστυνομία την ιερή δήλωση) !!!
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=182292412535976&id=100022656543755&pnref=story

Δημοσίευση σχολίου