Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

0 Ανάξιοι….. Κυριακή της Ορθοδοξίας, η «Ιερά Σύνοδος» θα τιμήσει τον Παυλόπουλο!!!!!











 






Ανάξιοι….. Ημέρα της Ορθοδοξίας, η «Ιερά Σύνοδος» θα τιμήσει τον Παυλόπουλο!!!!!
Τα λόγια περισσεύουν , Έλληνες έρχονται και τα χειρότερα !!!! Η Παναγιά που μας προστάτευε σαν χώρα ως τώρα ….  Φοβάμαι πλέον ότι δεν είναι δίπλα μας….. Λυπάμαι το στράτευμα , που με τα αίσχη του και αυτό, θα είναι απροστάτευτο….…..










Κυριακή, 25η Φεβρουαρίου 2018, Α’ Κυριακή των Νηστειών, εορτάζεται πανορθοδόξως η αναστήλωση των Ιερών Εικόνων, η οποία καθιερώθηκε το 843 από την Αυτοκράτειρα Θεοδώρα, τον υιό αυτής Μιχαήλ τον Γ’ και τον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Μεθόδιο τονΟμολογητή.



Μετά από το πέρας της λιτανεύσεως των ιερών εικόνων ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος θα επιδώσει τα διάσημα και το δίπλωμα της Ανωτάτης Τιμητικής Διακρίσεως του Μεγαλόσταυρου του Αποστόλου Παύλου της Εκκλησίας της Ελλάδος στον Εξοχώτατο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο.









                                                                                                                                                                           Δείτε την φωτογραφία!! Φυσικά     η φωτογραφία είναι παλιά,αλλά διακρίνονται… καθαρά (με τα βέλη) ΟΙ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ,σε νεότερη ηλικία: Μάλιστα,ο πρώτος φοράει την παραδοσιακή τεκτονική ποδιά, προφανώς διότι κατέχει αξίωμα υψηλού βαθμού!

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ; Θεωρούμε τους Μασόνους εχθρούς όχι μόνο της Ορθοδοξίας, αλλά και της Ελλάδας: ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Βλέποντας κανείς τη συγκεκριμένη φωτογραφία,ΙΣΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ γιατί ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΜΟΝΗ του Κώστα Καραμανλή (ΑΝΙΨΙΟΥ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ) στο πρόσωπο του Παυλόπουλου,παρότι επί Υπουργείας του κάηκε η Αθήνα από αναρχικούς,αυξήθηκε η λαθρομετανάστευση

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου