Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

0 Ευχαριστούμε όσους αγωνίστηκαν ..........

Ευχαριστούμε τα μέλη των Ελλήνων YouTubers για την προσπαθεια τους να ενημερωσουν τον Ελληνικο Λαο, στο συλλαλητηριο για την Μακεδονια,  για την ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ 










Κάποιοι μπορεί να το θεώρησαν άσχετο, αλλά οι περισσότεροι ποντάρουν στον αναπροσανατολισμό του κόσμου.. Μαζί με τα άκρος σημαντικά εθνικά μας ζητήματα, δεν ξεχνάμε και το άκρος σοβαρό κατ' εμε ζήτημα που είναι η παγκόσμια διακυβέρνηση που προσπαθούν να δημιουργήσουν με το πολυβόλο τους την κάρτα του πολίτη, η οποία απο ότι άκουσα σήμερα, έρχεται τον Δεκέμβρη..
Αδέρφια μου Έλληνες δεν πρέπει επ ουδενί να επιτρέψουμε να περάσει.. Οσοι είμασταν σήμερα θα πρέπει να γεμίσουμε τις πλατείες της Ελλάδας μας αλλά και κανείς απο εμάς να μην την πάρει.. Θα κάνουν πάλι τα ίδια, θα φοβερίσουν τον κόσμο, θα μας χαρακτηρίσουν πάλι με τις γνωστες πλέον λέξεις, όπου είναι και οι μοναδικές που γνωρίζουν, γραφικοί, οπισθοδρομικοί, γελοίοι, φασίστες και θα προβάλουν ψευτικα ρεπορταζ οτι η κάρτα του πολίτη, που θα την πληρώνουμε και 10 ευρω για την πάρουμε, έγινε ανάρπαστη, ότι εξυπηρετει τον κόσμο σε μηδέν χρόνο και ως συνηθως θα προσθέτουν μπόνους σε όποιον την έχει..
Μεγάλη προσοχή λοιπόν αδέρφια μου, να είμαστε σε ετοιμότητα, να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον, έτσι ώστε να μην περάσει, ή τουλάχιστον να είναι προαιρετικό, όπως είναι στις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ.
Μην ξεχνάτε πως η επιτυχία ενός συστήματος εξαρτάται απο το πόσοι θα είναι οι λεγόμενοι ασύμβατοι, αυτοί που θα επιλέξουν να μείνουν εκτός. Αν είναι πολλοι, τότε το σύστημα κρίνεται αποτυχημένο..








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου