Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

11 "ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ!" ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΙΟ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΤΣΑΚΑΛΗ!

Προειδοποιητικό ποινολόγιο δέχτηκα την 23 Σεπτεμβρίου από το ΥΕΘΑ Ε. Βενιζέλο και τους Ναυάρχους, ένα χρόνο μετά τις καταγγελίες μου στην τηλεοπτική εκπομπή ΖΟΥΓΚΛΑ (δείτε σχετικό δημοσίευμα), ο λόγος ότι αυτά που κατήγγειλα είναι αβάσιμα,σύμφωνα με διερεύνηση τις διοίκησης, βέβαια χωρίς να υπάρξει διαταγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης και χωρίς, φυσικά, να υπάρξει πόρισμα επίσημο, όπως άλλωστε φαίνεται και σε έγγραφο που σας αποστέλλω.

Ένα περίεργο κομμάτι της υπόθεσης είναι, προσέξτε δεξιά πάνω στο έγγραφο (ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ-ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ), ποια προθεσμία κύριοι που σύμφωνα με το ΠΔ 210/93 η προθεσμία είναι μόλις 40 ήμερες από την κατάθεση της πρώτης αναφοράς μου παραπόνων, και όχι 248 ήμερες μετά από την αναφορά τρίτου βαθμού, την 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009.

Φυσικά αυτό που θέλουν να επιτύχουν με αυτό το ποινολόγιο είναι να με τρομοκρατήσουν για να σταματήσω να μιλάω για ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΜΙΟΥ.

Αγαπητά μπλοκ και αναγνώστες σε λίγες μέρες θα σας παρουσιάσω και νέα στοιχεία για τα 2 φλέγοντα θέματα.

Ωστόσο θεωρώ υποχρέωσή μου να σας ενημερώσω για την ποινή μου αυτή και να σας παραθέσω για αρχή τα 2 πρώτα σχετικά του ποινολογίου του ΥΕΘΑ, και αφού τα διαβάσετε προσεχτικά θα σας αποστείλω και τα υπόλοιπα τμηματικά για να καταλάβετε το ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

Τέλος θέλω να μου επιτραπεί να στείλω ένα μήνυμα προς την εξουσία.
Kύριοι ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΜΑΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΙΝΗ.

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ:
"Όταν μου πειράζουν την πατρίδα μου και την θρησκεία μου, θα ενεργήσω κι ότι θέλουν ας μου κάνουν".

Αθανάσιος Τσακάλης

Σας παραθέτουμε τα σχετικά έγγραφα:

 Απάντηση Ε. Βενιζέλου 10/09/2010.


 Αναφορά Α. Τσακάλη 22/01/2009

Αναφορά Α. Τσακάλη 22/01/2009

Αναφορά Α. Τσακάλη 22/01/2009

Αναφορά Α. Τσακάλη 22/01/2009

Απολογία Α. Τσακάλη 29/01/2009

Απολογία Α. Τσακάλη 29/01/2009

Απολογία Α. Τσακάλη 29/01/2009



Πηγή    hellenicrevenge.blogspot.com

11 σχόλια:

Unknown είπε...

Αγαπητέ Θανάση, επέτρεψέ μου μερικές παρατηρήσεις σε αυτά που ανακοινώνεις. Θα είμαι καυστική γιατί πρέπει να επανέλθεις στην πραγματικότητα. Όλα αυτά που τόσο καιρό δημοσιοποιείς, έχουν πάει ή θα πάνε στα άχρηστα. Μανιωδώς ακόμα και τώρα απειλείς με αποκαλύψεις... και εμπλέκεις συνάδελφού σου, χωρίς ενοχές. Ή απερισκεψία σου σε κάνει να δημοσιοποιείς ακόμα και τις εκθέσεις ικανότητάς σου, έγγραφα με τελείως προσωπικά στοιχεία για να μας δείξεις τι? Ότι σε αδικήσανε? Και ποίοι? Το ΠΝ που υπηρετείς σου άφησε αρκετό για να συνετισθείς, αλλά εσύ το βιολί σου. Ακόμα απειλής με καταγγελίες. Τώρα τι έρχεσαι να μα ς πεις? Βοήθεια με απειλούν!!! Έπρεπε να σε είχαν αποστρατεύσει!!! Άργησε το ΠΝ. Αλλά «κάλιο αργά παρά ποτέ». Να δούμε κατόπιν πόσο μάγκας και γενναίος θα το παίξεις. Έφτασες στο σημείο να διαμαρτύρεσαι για την μετάθεσή σου? Γιατί εσύ διαφέρεις από τους άλλους αξιωματικούς και το λοιπό προσωπικό? Ντροπή.. Ποία εταιρεία θα σε είχε στην δούλεψή της και θα δεχότανε εσκεμμένες κατηγορίες, ψευδείς καταγγελίες και δημοσιοποίηση τουλάχιστον εμπιστευτικών εγγράφων! Θα σε είχανε ξαποστείλει από καιρού.
Λοιπόν λογικέψου, σταμάτα τις ανοησίες και αφοσιώσου στο έργο σου και στην οικογένειά σου. Αυτή πιστεύω τι σε χρειάζεται το ΠΝ όχι...

Λυπάμαι αλλά είναι η αλήθεια και η αλήθεια πονά.
Φιλικά anna

Unknown είπε...

Σωστά Θανάση, σε τι διαφέρεις εσύ από τους υπόλοιπους προδότες; Μήπως ότι δεν είσαι Εφιάλτης ως είθιστε για να μπορείς να σταδιοδρομήσεις;

Η κυρά Άννα σου λέει ότι παραπονιέσαι μη έχοντας διαβάσει καν ότι οι καταγγελίες δεν αφορούν το τομάρι σου αλλά το σύνολο του Π.Ν και της διαφθοράς που υπάρχει εκεί μέσα. Με αυτό που κάνεις βάζεις το κεφάλι σου στον ντορβά. Και σου λέει το γιουσουφάκι η κυρά Άννα που πιθανόν να μεγαλώνει κι εκείνη γιουσουφάκια σαν και του λόγου της. Τι θέλεις και δεν τους αφήνεις να κλέψουν, να αφελληνίσουν, να εκχωρήσουν γη και ύδωρ με την άνεσή τους;

Κυρά μου ένας Κολοκοτρώνης λευτέρωσε την Ελλάδα με πολύ λίγους για να μιλάς ελεύθερα εσύ σήμερα. Και ο Λεωνίδας πήγε με 300 να φυλάξει Θερμοπύλες. Κάτσε στην τιβί σου, άρπαξε να φας και κλέψε ναχεις όπως σε μάθανε κι άσε τους ΕΛΛΗΝΕΣ να δρουν για να κοιμάσαι εσύ τον ύπνο της ΛΗΘΗΣ.

Γιατί ή άρνηση της λήθης είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και αυτή δεν θέλεις να ξέρεις ούτε τι χρώμα έχει. όπως είπε και ο Σαράντος Καργάκος ¨Τα όρια της πατριδας σου είναι τα όρια της τσέπης σου"

Συγχαρητήρια για τη δύναμη ψυχής σας κ. Τσακάλη. Ο Θεός να σας προστατεύει από τους μυριάδες ΕΦΙΑΛΤΕΣ! ΕΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Unknown είπε...

Κύριε Άννα, γιατί γυναίκα εκ φύσεως δεν είσαι, δεν μπορώ να καταλάβω τίποτα από αυτά που λες. Συνέχεια πέφτεις σε αντιφάσεις, και στις αναγράφω:
Πρώτων, λες ότι όλα αυτά που δημοσιοποιώ είναι άχρηστα. Άραγε γιατί ασχολήσαι τόσο; Πού είσαι μπλεγμένος; Μήπως κάνεις κι εσύ συχνά ταξίδια στο Ισραήλ; Μήπως έχεις συνυπογράψει;

Δεύτερων, λες ότι δημοσιοποιώ προσωπικά έγγραφα. Αφού είναι προσωπικά μου τι σε απασχολεί; Σου χαλάει την εικόνα ή βλέπεις ότι ο κόσμος πλέων προβληματίζεται; Ποτέ δεν είπα ότι με αδίκησαν, απλώς παρουσίασα τον λόγο που μου έβαλαν χαμηλή βαθμολογία. Και για όσους δεν το έχουν διαβάσει υπενθυμίζω ότι με βαθμολόγησαν με αυτόν τον τρόπο γιατί δεν τηρώ τους άγραφους νόμους του Ναυτικού. Και σε καλώ από την θέση που έχεις, και τους ξέρεις καλλίτερα, να μας τους αναφέρεις!
Όσο για την αποστρατεία μου, ας το κάνουν επιτέλους! Έτσι κι αλλιώς από την πρώτη στιγμή του αγώνα μου ήξερα ότι μπορεί να γίνει κι αυτό, αλλά έλπιζα στον Θεό ότι μια μέρα θα πιάσει ο σπόρος μου. Όπως κι έγινε! Όσο για την εταιρία που αναφέρεις, μάλλον έχεις μπερδευτεί, γιατί αυτό που κάνουμε δεν είναι εργασία, αλλά λειτούργημα και έχουμε δώσει όρκο στο Σύνταγμα και τους Νόμους! Εάν εσένα σου αρέσει να τους παραβιάζεις και να ξεπουλάς τον Ελληνικό λαό, εγώ δεν θα σε αφήσω!

Τέλος, προς τον ασυμπίεστο, σας παρακαλώ βάλτε το σχόλιο του κυρίου δεύτερο γιατί μου χαλάει τις αναρτήσεις.

Σας ευχαριστώ κύριε Άννα.
Αθανάσιος Τσακάλης

asimpiestos είπε...

Αγαπητή Άννα
Σχετικά με τα παραπάνω λόγια σου, θέλω να σου πω:
1) Το ΠΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ!!! Είναι περιουσία του Ελληνικού λαού. Κανένας δεν μπορεί να παίζει και να κατασπαταλά χρήματα του Έλληνα πολίτη! Θα ήταν σε καλλίτερη μοίρα η χώρα μας αν δεν υπήρχαν όλα αυτά τα κρούσματα διαφθοράς στον δημόσιο τομέα.

2) Η διαφορά του Θανάση από τους άλλους αξιωματικούς είναι ότι πολεμάει την λερναία ύδρα που λέγεται διαπλοκή. Πολεμάει για ένα καλλίτερο αύριο για τα παιδιά του και τα παιδιά όλου του Ελληνικού λαού(αλήθεια, σ' αρέσει να χαρακτηρίζουν τα παιδιά σου γενιά των 500ευρώ;).
Πολεμάει για να βλέπει την χαρά και την αισιοδοξία στα μάτια των ηλικιωμένων, αυτών που πάλεψαν και ίδρωσαν για να φτιάξουν τον τόπο τούτο, και όχι να τους βλέπει να πεινούν με τις πενιχρές συντάξεις των 300ευρώ.

3)Όσοι "συνάδελφοί" του είναι μπλεγμένοι σε υποθέσεις κατάχρησης καλά κάνει και τους εκθέτει. Πρέπει να λογοδοτήσουν για τις πράξης τους! Κι ας είναι "Ναύαρχοι". Οι νόμοι τούτου του κράτους φτιάχτηκαν για όλους και όχι μόνον για τον λαό!

Αλήθεια ποιό πραγματικά, κατά την γνώμη σου, πρέπει να είναι το καθήκον του Θανάση;
Να υπηρετεί τους νόμους και το σύνταγμα της χώρας (πράγμα που έχει δώσει όρκο) ή να εθελοτυφλεί στην κατακρεούργηση της χώρας;

Φιλικά
asimpiestos

Unknown είπε...

Κατ΄αρχήν για την Άννα. Για τις εσκεμμένες κατηγορίες δεν έχεις δίκιο για τον λόγο ότι όλοι ξέρουν τι τρέχει σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες με τα λεφτά. Υπερτιμολογήσεις,λαδώματα κλπ. Υπάρχουν επιτροπάριοι από τον ΣΞ που ήταν σε επιτροπές προμηθειών και μέσα σε λίγα χρόνια σήκωσαν πολυκατοικίες χωρίς να δικαιολογούνται από τους μισθούς τους ή κλεινόντουσαν μέσα στο γραφείο με τους εργολάβους και τους προμηθευτές διώχνοντας όλους τους άλλους μέσα από αυτό. Μετά από λίγες ώρες έβγεναν οι φωτογραφικές προσφορές.
Όσο για το ότι το ΠΝ του έδωσε αρκετό χρόνο να συνετισθεί ακούγετε πολύ γραφικό. Δηλαδή τι? Όταν αποδεικνύει ότι με μια γρήγορη βόλτα στην αγορά και με τις ίδιες προδιαγραφές τα έργα μπορούσαν να γίνουν με κάτω του μισού κόστους για ποια συνέτιση μιλάμε? Όταν το δημόσιο με το έτσι θέλω δίνει χώρο του ΠΝ για τζαμί και όχι ας πούμε στον Ελαιώνα (αλλά αυτόν τον κρατάει για να εξοφλήσει τον Βαρδινογιάννη) για ποια σύνεση μιλάμε? Προσωπικά συμφωνώ να γίνει τζαμί γιατί στο κάτω κάτω δεν είναι μόνο για τους τούρκους μουσουλμάνους που είναι ελάχιστοι στην αττική με τον ίδιο τρόπο που συμφωνώ που έγιναν ορθόδοξες εκκλησίες και σε χώρες μουσουλμανικές, ινδουιστικές κλπ. Φυσικά δεν έγιναν σε χώρους ούτε του δημοσίου αλλά ούτε διανοήθηκαν να γίνουν σε στρατιωτικούς χώρους. Και φυσικά έγιναν με ιδία κεφάλαια και όχι του κράτους που τις φιλοξενεί.
Όσον αφορά το σχόλιο του Thanos.Δεν ξέρω αν η Άννα είναι άντρας ή γυναίκα και ουδόλως ενδιαφέρει, δεν νομίζω ότι κάνει καμία διαφορά. Πολλοί χρησιμοποιούν ψευδώνυμα ή μόνο το μικρό τους όνομα όπως και εγώ. Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι ο Thanos δεν είναι ο Τσακάλης. Από τα γραφόμενά του στο facebook και στον τοίχο του φαίνεται ότι δεν το έχει.Να αποδώσει στο χαρτί συγκροτημένη σκέψη και γραφή. Ακόμα και τις αναφορές του τις γράφουν άλλοι. Το ίδιο και η απάντηση του Thanos ο οποίος (ή η οποία) υπόγραψε αντί αυτού. Οπότε ποσώς να σας ενδιαφέρει αν η Άννα είναι Άννα Μαρία Μάριος ή Μήτσος. Το όνομα και το φύλλο δεν κάνουν την διαφορά αλλά η ικανότητα να γράφεις εσύ ο ίδιος την γνώμη σου και όχι άλλοι. Όπως και τις ενέργειές σου και όχι να σε σπρώχνουν "άλλοι". Α1 ίσως και λοιποί. Έτσι Αθανάσιε?
Αν θες να είναι οι άλλοι νομοταγείς πρέπει πρώτα από όλα να είσαι και εσύ. Δεν διαλέγεις επιλεκτικά όποιον νόμο σε συμφέρει (ασυμπίεστε).Εμπιστευτικό ξέρεις τι είναι? Αν ξέρεις τότε ξέρεις τι είναι και το Αδιαβάθμητο. Τα έγγραφα που δημοσιοποιείς ανήκουν στα Εμπιστευτικά. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιόν λόγο τα έχεις κάνει αφίσες. Μόνο στους δρόμους δεν τα έχεις κολλήσει. Σε πιστεύουμε δεν χρειάζεται να μας αποδείξεις ότι υπάρχουν. Θα μείνω μόνο στον αγώνα σου σχετικά με τα διαδραματιζόμενα στο ΠΝ για τον οποίο και έχεις από του περισσότερους από εμάς ένα μεγάλο εύγε. Και δεν χρειάζεσαι κανέναν από τους υποβολείς που έχουν κολλήσει πάνω σου γιά δικά τους συμφέροντα. Αλλά!! Δυστυχώς δεν θα καταφέρεις τίποτα και ξέρεις γιατί? Γιατί η ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΥΠΕΡΟΨΙΑ σου και το αίσθημα του εθνοσωτήρα και μάρτυρα που εσύ και κάποιοι άλλοι κόλλησαν στο πρόσωπό σου δεν σε αφήνουν να κινηθείς ήρεμα και αποτελεσματικά. Αυτόν που σκούζει αλλόφρων (και όχι που τα λέει ήρεμα και σοβαρά και δημιουργεί σταθερούς και σοβαρούς συμμάχους με τους συγχωριανούς του) τον αποκαλούν ο τρελός του χωριού. Εκεί σε φτάσανε και δυστυχώς χάσαμε την ευκαιρία και εμείς να υποστηρίξουμε μια ήρεμη ,σταθερή και με δύναμη φωνή.
Και για να προλάβω τους διάφορους χουντοβασιλικοχρυσαυγητοΑ1τσίδες φίλους σου, είμαι πιο πατριώτισσα από πολλούς από εσάς, δεν είμαι Εβραία (θα μπορούσα να είμαι Ισλανδή ποια η διαφορά?)ούτε κουμουνίστρια και δεν υπηρετώ σε γραφείο αλλά σε μάχιμη μονάδα και τρώω λάσπη και κρύο μαζί με τους άνδρες συναδέλφους μου και βάζω σε 2" κάτω από την μπότα μου πολλούς από τους τσαμπουκάδες του ιντερνετ.
Αλήθεια, αντί να παραπονιέσαι για την πρόσφατη μετάθεσή σου γιατί δεν ζητάς να μετατεθείς σε πλοίο? Από ότι γνωρίζω ο βαθμός σου το επιτρέπει.
Και ναι είμαι γυναίκα (για να μην έχετε και για εμένα αμφιβολίες).
Τάνια Ν.

Ανώνυμος είπε...

Φθίνουμε αδέλφια.!!!
Μας κυβερνούν Εθνοπροδότες της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και δυστυχώς θα συνεχίσθει αυτή η κατάσταση μέχρι που δεν ξέρω.!!!
Τα Ελληνόπουλα θα μάθουν με το στανιό Τούρκικα, οι Αξ/κοι, Υπαξ/κοι είναι σε συνεχές πρεσσάρισμα από την πολιτική ηγεσία και όποια φωνή διαμαρτυρίας βγει την καταπνίγουν , παρακολουθούν όποιον Αξ/κό κάνει σωστά την δουλειά του μέσα και έξω από τον στρατώνα .!!!
Ο Θεός μαζί μας .!!!

Unknown είπε...

Καλησπέρα σας αγαπητοί ασυμπίεστοι,

Λοιπόν για να μην χανόμαστε.......αν σας ενοχλεί η γυναικεία υπόστασή μου λυπάμαι....δεν αλλάζει και τόσο εύκολα...

Ασυμπίεστε «το δις εξαμαρτείν ούκ ανδρός σοφού» μην ισχυρίζεσαι λόγια που δεν λέω..

1.Ουδέποτε έγραψα ότι το ΠΝ είναι εταιρεία. Σε παρακαλώ να διαβάζεις τις αναρτήσεις μου προσεκτικότερα.

2.Πολεμάει σε λάθος στρατόπεδο με εμπάθεια και προς αντίθετη κατεύθυνση με τον εχθρό. Υποθέτει πως κάτι έχει γίνει...γιατί ακόμα δεν μας έχει αποδείξει τίποτα. Συνάμα αποκρύπτει και την άλλη μισή αλήθεια.

3.Συμφωνώ και επιθυμώ να κατονομάσει όσους είναι καταχραστές και κλέφτες.

Καλέ μου Θάνο η Θανάση ή εκπρόσωπέ του,
Είναι κολάσιμο να αυτοανακηρύσσεσαι εθνοσωτήρας και να παρουσιάζεις παραπλανητικά στοιχεία για να σε πιστέψουν.
Οι εκθέσεις Ικανότητας δεν είναι αφίσες όπως λέει η φίλη Τάνια. Είναι εμπιστευτικά προσωπικά έγγραφα και όχι μόνο δεν επιτρέπεται να τα δημοσιοποιείς, αλλά ούτε να τα κατέχεις. Να θεωρήσω ότι τα υπεξαίρεσες ή τα έβγαλες κρυφά και παράνομα φωτοτυπία?
Εσύ (ο Θανάσης) δεν ήσουν που ισχυριζόσουν ότι δεν σου έχουν κάνει τίποτα μέχρι σήμερα και αν τολμήσουν να σε πειράξουν, θα βγάλεις και άλλα στην φόρα? Τώρα τι λες? Τα λόγια του Μακρυγιάννη τι τα θέλεις στις αναρτήσεις σου και τα επικαλείσαι.. ...και ακόμα δεν σου έχουν κάνει τίποτα, σκέψου και να σου κάνουν...θα γελάσει με την λεβεντιά σου και την γενναιότητα σου και ο Μακρυγιάννης.
Σε παρακαλώ εξήγησε μας το προειδοποιητικό ποινολόγιο? Είναι βαρία τιμωρία πως υλοποιείται. Δηλαδή σε πήρε ο υπουργός τηλ η ο ναύαρχος και τι ποινή σου επέβαλε....

Τανια ...επιμένω και λέω την αλήθεια την οποία μερικοί δεν την θέλουν γιατί θέλουν να γράφουν ενεξέλεκτα και να υβρίζουν βγάζοντας απωθημένα. Συμφωνώ όλοι ξέρουμε τι τρέχει, αλλά χωρίς αποδείξεις και στοιχεία δεν μιλάς. Όταν δε μιλάς, αναφέρεσαι στους προϊσταμένους σου και όχι στον Τριανταφυλόπουλο να εκθέτεις το ΠΝ. Οι κατηγορίες του Θανάση είναι μπαρούφες. Υποθέτει, κατηγορεί και μετά μούγκα στην στρούγκα. Τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Και να είστε σίγουρη ότι ποτέ δεν λέω ψέματα....και όλα όσα σας καταμαρτυρώ είναι αλήθεια και ας μην φοράω παντελόνια σαν μερικούς.

Είμαι μαζί με αυτούς που αναζητούν την αλήθεια, τα δίκαια και ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο. Όχι όμως με πλάγιους και πονηρούς τρόπους.

Σας ευχαριστώ όλους και θα περιμένω όπως πάντα τα σχόλιά σας.

Φιλικά anna!!!!

asimpiestos είπε...

Αννούλα καλησπέρα.

Αν μπεις στον κόπο και διαβάσεις λεπτομερέστερα την ανάρτηση (και όλες τις αναρτήσεις που αφορούν τον Θανάση), θα προσέξεις ότι τίποτε δεν είναι υποθετικό, τίποτε δεν είναι τυχαίο. Όλα τα στοιχεία είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα οποία τα είχε αναφέρει στην υπηρεσία του από τις 19/01/2009 και στην εκπομπή του Μ. Τριανταφυλλόπουλου, που μεταδόθηκε στις 30/09/2009, τα παρουσίασε για πρώτη φορά.
Στο ενδιάμεσο διάστημα ενημερώθηκε ο τότε υφυπουργός εθνικής άμυνας Τασούλας, αλλά δεν διατάχθηκε ΕΔΕ σύμφωνα με το άρθρο 10 του Ελληνικού συντάγματος (που εάν έσφαλε ο Θανάσης θα είχε τιμωρηθεί με φυλάκιση), και με το ΠΔ 210/93 ο μόνος τρόπος για να του κλείσουν το στόμα ήταν τα ποινολόγια (!).
Όσο για τα φύλλα ποιότητας, με νόμο του 2003 οι ένστολοι λαμβάνουν αντίγραφο των φύλλων ποιότητάς τους!

Αποτέλεσμα των παραπάνω που σου ανέφερα είναι ότι ΨΕΥΔΕΣΑΙ.......
Αλλά ποιός ο λόγος που αποπροσανατολίζεις τον κόσμο;

Σε καληνυχτίζω και σου εύχομαι να έχετε καλά ξεμπερδέματα με τον Σημ/ρο Τσακάλη γιατί είμαστε σίγουροι ότι δεν θα το βάλει κάτω.

HeLLeNiCReVeNgE είπε...

Ρε #$^%&* πόση ζήλεια ενάντια σε έναν συνέλληνα μπορεί να υπάρχει; Είχε το θάρρος να κάνει αυτό που εσείς ούτε στον ύπνο σας σαν όνειρο δεν τολμάτε και μιλάτε και για πατριωτισμό;

Φυλάχτε τον όταν η Ελλάδα θα είναι ισλάμ να τον βάλετε εκεί που ξέρετε. Όσο για τον άλλον/η τον ξύπνιο που μας κάνει μια ηλίθια δήλωση του ...πόσοι τάχα είναι οι τούρκοι μουσουλμάνοι στην αθήνα; να φτιαχτεί το τζαμί γιατί τι θα απογίνουν όλοι οι παράνομοι που ξαφνικά απέκτησαν και δικαιώματα αντί να τους έχουμε πετάξει στη θάλλασα ας μας απαντήσει γιατί ο ερντογάν έχει θέσει θέμα τζαμιού στην αθήνα για να ανταποδώσει και καλά στο θέμα της χάλκης; τι τον κόπτει αφού δεν είναι τούρκοι όπως λές. Για το χτεσινό άνοιγμα στον μουσουλμανικό κόσμο του ερντογάν άκουσες τίποτα ή έβλεπες μέγκα;

αν δεν είστε προβοκάτορες είστε επιοικώς ηλίθιοι

τα σέβη μου.

Unknown είπε...

Αγαπητέ ασυμπίεστε, πόσες φορές πρέπει να σου υποδείξω να ότι βασικό στοιχείο σε ένα διάλογο είναι να μπορεί κάποιος να κατανοεί αυτά που διαβάζει. Για Τρίτη φορά ανακαλύπτω ότι τα κείμενά σου στερούνται αυτής της ικανότητας . Είδες κάπου να λέω ότι ο Θανάσης λέει ψέματα.... όχι πες μου το είδες κάπου, για να ξέρω. Έγραψα ότι λέει την μισή αλήθεια....!!!!ξέρεις τι σημαίνει αυτό....ότι παρουσιάζει πράγματα αληθοφανή όχι όμως πέρα για πέρα αληθινά. Πιστεύω να το εμπεδώσεις τώρα.

Ψεύδη δεν ξεστομίζω, άρα δεν μου αρμόζει ο χαρακτηρισμός της ΨΕΥΤΡΑΣ...σε παρακαλώ να ανακαλέσεις ειδάλλως να μου καταδείξεις που συγκεκριμένα είπα ψέματα και σε τι. Να είσαι σίγουρος δε ότι θα επανορθώσω αμέσως.

Τέλος μην απολογείσαι για τις πράξεις του Θανάση, απολογίσου για τον εαυτό σου,είναι πολύ ποιο αξιοπρεπές και δείχνει μεγαλοψυχία, όσο για τον γραφικό Θανάση νομίζω ότι ο ίδιος θα ήθελε να απαντήσει για να μας διαφωτίσει και όχι μόνο να ανεβάζει αναρτήσεις εκλιπαρώντας για βοήθεια σε προειδοποιητικό ποινολόγιο......

Ξέρω και λυπάμαι που σας κούρασα. Δεν θα επανέλθω όμως.

Φιλικώτατα anna...

asimpiestos είπε...

Αγαπητή Άννα
Είσαι τυχερή που το ιστολόγιο δεν έχει "παράθεση" για να σου υποδείξω ακριβώς τα λόγια σου. Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο κατανοητός μπορώ. Απαντώ στο τελευταίο σου σχόλιο:

1)-"Αγαπητέ ασυμπίεστε, πόσες φορές πρέπει να σου υποδείξω να ότι βασικό στοιχείο σε ένα διάλογο είναι να μπορεί κάποιος να κατανοεί αυτά που διαβάζει"-
Άννα, πίστεψέ με, κατανοώ ακριβώς αυτά που διαβάζω! Μήπως εσύ δεν γράφεις αυτά που θες να πεις; Μήπως τα γυρίζεις μετά;

2)-"Είδες κάπου να λέω ότι ο Θανάσης λέει ψέματα.... όχι πες μου το είδες κάπου, για να ξέρω. Έγραψα ότι λέει την μισή αλήθεια....!!!!ξέρεις τι σημαίνει αυτό....ότι παρουσιάζει πράγματα αληθοφανή όχι όμως πέρα για πέρα αληθινά"-
Άννα αν οι κατηγορίες του Θανάση ήταν αβάσιμες ή αναληθείς, θα είχε λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη! Εσύ τι θα ήθελες να δεις για να πιστέψεις ότι όλα είναι αλήθεια;

3)-"Ψεύδη δεν ξεστομίζω, άρα δεν μου αρμόζει ο χαρακτηρισμός της ΨΕΥΤΡΑΣ...σε παρακαλώ να ανακαλέσεις ειδάλλως να μου καταδείξεις που συγκεκριμένα είπα ψέματα και σε τι. Να είσαι σίγουρος δε ότι θα επανορθώσω αμέσως."-
Ναι σωστά. Δεν είναι ψεύδη, είναι ανακρίβειες!

4)-"Τέλος μην απολογείσαι για τις πράξεις του Θανάση, απολογίσου για τον εαυτό σου,είναι πολύ ποιο αξιοπρεπές και δείχνει μεγαλοψυχία"-
Απαντώ και "απολογούμαι" για τον Θανάση γιατί τυγχάνει να φιλοξενώ κείμενά του και τον θαυμάζω για το θάρρος και τον αγώνα του

Δημοσίευση σχολίου