Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

0 Και είστε ακόμα εδώ;

pagalos Την μια γυρίζει αδιάντροπα και ομολογεί το "Μαζί τα φάγαμε", χωρίς καμία απολύτως συνέπεια πολιτική.
Προχτές, αποκάλεσε "ανίκανους" τους αρχηγούς των σωμάτων Ασφαλείας, και αποκαλεί το προσωπικό των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας, το "πιο αντιπαραγωγικό κλάδο του ελληνικού λαού». Κύριε Πάγκαλε, συγκαταλέγετε και τον εαυτό σας στον "παραγωγικό" κλάδο του ελληνικού λαού;

Και αν ναι, σε τι επάνω; στο φαΐ; στο πάχος; στην νωθρότητα; στη φλυαρία; στο να εκστομίζετε σαχλαμάρες;
Σ' αυτό σίγουρα είστε "πρύτανης" και κανένας δεν σας φτάνει. Παραγωγικό όμως, δεν είναι, που να χτυπάτε τον κώλο σας στο τσιμέντο μέχρι να γιάνουν οι αιμορροΐδες σας.
Το περίεργο όμως στην όλη υπόθεση είναι, πως, ΚΑΝΕΝΑΣ δεν σας είπε να μαζέψετε τα μπογαλάκια σας και να πάτε να γίνετε οικοδόμος, που θα σας έκανε καλό και ως άσκηση. Γιατί δεν θεωρείστε πλέον σοβαρός πολιτικός, και κάποιου κύρους (τουλάχιστον εγώ δεν σας παραδέχομαι ως τέτοιο).
Όταν το έκανα θέμα μάλιστα στο καφέ που συχνάζω, βρέθηκε και ένας (μόνο) θαυμαστής σας, απαντώντας μου, "γιατί να διωχθεί, και που το κακό, τουλάχιστον την αλήθεια είπε".
Με το σκεπτικό αυτό χλιμίντζουρα ανεγκέφαλε οπαδέ του κάθε Πάγκαλου και κάθε Πάν-κακού, ο κάθε ληστής, και κάθε εν γένη εγκληματίας, δεν πρέπει να διώκεται, απλά να παραδέχεται το έγκλημά του, και τελειώσαμε. Θα γυρνάει και θα λέει παρέα με τους συνεργούς του, "μαζί τα κλέψαμε" και τέλος. Καλή ιδέα..!
Και μετά όλα αυτά, ακόμα είστε εδώ κύριε Πάγκαλε;

grousouzis
Και θα παρακαλέσω πολύ επίσης τον "Επίτιμο" (τον γρουσούζη, φτού! φτού κακά! Ιησούς Χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά..), να μας κάνει επιτέλους τη χάρη κάποια στιγμή, και να αποσυρθεί από την πολιτική σκηνή. Αρκετά ρήμαξε τη χώρα, φτάνει.
Κι αν δεν μπορεί λόγω πώρωσης, ας αποφασίσει να συναντήσει κανέναν πρόγονο. Στο φινάλε, και που ζει, μόνος του είναι. Ο τελευταίος φίλος που είχε από το σχολείο, πέθανε πριν 23 χρόνια, στα 80 του. Αυτός τι έγινε, ξέχασε να φύγει; Αλτσχάϊμερ κι αυτός; Έλεος!
Μετά τον ενοχλεί που τον φωνάζουν βρυκόλακα; Μα ..αφού είναι..;
Αλήθεια, το σκόρδο -όπως μάθαμε από καλά πληροφορημένη πηγή-, γιατί το αποφεύγει στο φαγητό του; σίγουρα καμία αλλεργία, έ;



Πηγή     A! μπε μπα Blog! το Μπινελικοδρόμιο..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου