Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

1 Ξεκίνησαν οι απειλές κατά των ατόμων που μάχονται την κάρτα του πολίτη.

Ξεκίνησε η προβοκάτσια εναντίων όλων αυτών που μάχονται την θέληση της νέας τάξης πραγμάτων, να επιβάλει την ηλεκτρονική παρακολούθηση των πολιτών.
Ενοχλεί υπερβολικά τους εντολοδόχους η προσπάθεια ομάδων για αφύπνιση των πολιτών!!!
Όλοι μαζί στην διαμαρτυρία κατά τις κάρτας του πολίτη!




Συμπτωματικά μετά την ανάρτηση απο το "Ορθόδοξο Παρατηρητήριο" δύο κειμένων, εκτός απο δύο ανώνυμα e-mails με απειλές και απίστευτες βωμολοχίες λάβαμε και ένα επίσης ανώνυμο e-mail με το οποίο μας απειλούν ότι θα κινηθούν εναντίον μας νομικά, διότι δήθεν στους δημοσιοποιημένους καταλόγους με τα ονόματα όσων έχουν υπογράψει εναντίον της "Κάρτας του Πολίτη" , περιλαμβάνονται και ονόματα τα οποία ,όπως ψευδέστατα ισχυρίζονται , τα τοποθετήσαμε αυθαίρετα.

Αν λοιπόν ο ίδιος ο σχολιαστής ή οποιοσδήποτε άλλος είδε το ονοματεπώνυμό του στους δημοσιοποιημένους καταλόγους χωρίς να έχει υπογράψει , πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος άλλος έβαλε το όνομά του διαδικτυακά χωρίς την συγκατάθεσή του, τότε δεν έχει παρά να μας το αναφέρει , αποδεικνύοντας βεβαίως την ταυτοπροσωπία του με το αναρτημένο ονοματεπώνυμο, και εμείς αμέσως θα το αφαιρέσουμε.
Επειδή όμως το e-mail που λάβαμε, το θεωρούμε όχι μόνο συκοφαντικό αλλά εκβιαστικό και απειλητικό, θα καταγγείλουμε τον αποστολέα , του οποίου η IP είναι γνωστή, τόσο στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος όσο και στους παρόχους που τον εξυπηρετούν.
Ασφαλώς εάν χρειαστεί θα κινηθούμε και νομικά εναντίον οποιουδήποτε στο μέλλον αποπειραθεί να συκοφαντήσει καθ΄οιονδήποτε τρόπο την προσπάθεια αυτή της συλλογής υπογραφών.
Αυτό το οποίο πρέπει να γίνει σαφές σε όλους τους "ενδιαφερόμενους" αποδέκτες, είναι ότι ο αγώνας μας για ενημέρωση και Ορθόδοξη αφύπνιση δεν πρόκειται να σταματήσει όσο και να τον πολεμήσουν ,να τον συκοφαντήσουν ή να τον δυσφημίσουν.
Αν νομίζουν μερικοί ότι θα δειλιάσουμε και θα προδώσουμε τους 24.200 συμπολίτες μας που έχουν δηλώσει δια της υπογραφής τους μέχρι στιγμής, ότι θα αρνηθούν να παραλάβουν την "Κάρτα του Πολίτη" ,τότε μάλλον τρέφουν αυταπάτες.
Η "Πρωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης" ούτε εκβιάζει συνειδήσεις , ούτε τρομοκρατεί.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα οπισθοχωρήσουμε απο τις θέσεις μας ή θα υπαναχωρήσουμε σε κάποιες εξ΄αυτών επειδή κάποιοι θα μας απειλήσουν ή θα μας συκοφαντήσουν.
Απο την αρχή είμαστε προετοιμασμένοι για έναν τέτοιο πόλεμο και ελπίζουμε ότι με την βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε.


Πηγή   orthodox-watch.blogspot.com

1 σχόλια:

Thessalonian είπε...

Γεια σας αδερφια!! Μπραβο στην προσπαθεια σας πυ καθε ανθρωπος με συνειδηση την θαυμαζει. Εχω κανει και εγω ενα μλογκ σχετικα με το θεμα και εχω γραψει ενα σεχτικο προλογο. Αν μπορουσατε και ειχατε τον χρονο ας του ριχνατε μια ματια.

Σας ευχαριστω
λινκ: http://orthosantilogos.blogspot.com/

ΥΣ: Ας κανουμε μια προσπαθεια να ενωσουμε ολα τα μπλογκς σχετικα με το θεμα!!

Δημοσίευση σχολίου