Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

1 ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ ! ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ.

ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Η ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ!
Μετά την πολιτική πίεση από την Τουρκία και τον δημόσιο εκβιασμό από τους μουσουλμάνους στην Αθήνα έφτασε η αποφράδα ημέρα για το Ένδοξο Πολεμικό Ναυτικό. Η ημέρα της παράδοσης στην ημισέληνο που κείτεται ηττημένη στις πολεμικές σημαίες του, της από κάθε άποψη ιστορικής περιοχής του Βοτανικού.


Ικανοποιείται έτσι το αίτημα της μειοψηφίας των προοδευτικών απάτριδων άθεων,  απαξιώνεται η πλειοψηφία των Ορθοδόξων Χριστιανών θα παραμείνει με την απορία της αναγκαιότητας που έχρηζε μια τέτοια εξέλιξη. Ειδικά όταν τα θρησκευτικά δικαιώματα των ορθοδόξων δεν είναι σεβαστά από τους αντιεξουσιαστές της εξουσίας που χαϊδεύουν τους εισβολείς της άτυπης κατοχής της Αθήνας. Θέλουμε να εκφράσουμε την οδύνη μας για την απώλεια εθνικού εδάφους μέσα στην καρδιά της πρωτεύουσας. Θα τρίζουν τα κόκαλα των αγωνιστών της ελευθερίας όλων των εποχών. Η Ελλάς στο πέρασμα των χρόνων σίγουρα δεν θα είναι ευγμωμωνούσα για αυτής σας την πράξη. Αυτή είναι η κατάληξη της άκρατης κομματικοποίησης των ΕΔ και της οικιοθελούς ιδιοτελούς φίμωσης της φωνής των ανωτάτων από την εκάστοτε πολιτική ηγεσία.

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ
ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ
Η ΔΕ ΛΑΒΑ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΑ! 
Πηγή   armyalert.blogspot.com

1 σχόλια:

john είπε...

o θανατος στους προδοτες θα ναι αργος κ βασανιστικος.................

Δημοσίευση σχολίου