Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

0 ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ “ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ 666 ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΙΤΡΕΓΙΑ” Μέρος α'

Νεα τάξη πραγμάτωνΗ πραγματική ιστορία, ο Σωκράτης, ο Πλατών και ο ΧΡΙΣΤΟΣ είναι οι βασικές παγκόσμιες πηγές ζωής και επιβίωσης. Όμως κάθε εποχή έχει διάφορα σημαντικότατα γεγονότα που πρέπει να εξετάζουμε προσεκτικά για να μπορούμε να αμυνθούμε και να γλυτώσουμε της ζωές μας και την πατρίδα μας από τους νεοταξίτες της κάθε εποχής που από γενιά σε γενιά προσπαθούν να μας επιβάλουν το παγκόσμιο κράτος.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ
 Σε αυτόν τον τομέα σχετικά με την νέα τάξη πραγμάτων υπάρχουν πολύ παλαιότεροι από εμένα, μάλιστα κάποιοι δεν είναι εν ζωή οι οποίοι μίλησαν 20 και 30 χρόνια πριν με λεπτομέρειες για το τι θα πάθουμε αυτήν την εποχή και δικαιωθήκαν, όχι γιατί ήταν προφήτες αλλά γιατί ήξεραν να ερμηνεύουν τα σημεία των καιρών. Να περάσουμε να δούμε λοιπόν έναν παλιό σε θέματα της νέας τάξης πραγμάτων τον   ο οποίος δικαιώθηκε σχεδόν στο 95% των προβλέψεών του. Να διευκρινίσω στο σημείο αυτό ότι με τις θρησκευτικές απόψεις του κυρίου Καραγεωργίου είμαι κάθετα αντίθετος ως χριστιανός ορθόδοξος, αλλά επειδή η έννοια της ελευθερίας και των ελευθέρων ιδεών γεννήθηκε στην αρχαία Ελλάδα δεν πρέπει να αρνούμαστε την άποψη όλων όσων δεν είναι χριστιανοί, μιας και τώρα αυτήν την στιγμή προέχει η σωτηρία της ΕΛΛΑΔΑΣ και δεν τίθεται θέμα διχόνοιας και αντιδικιών μεταξύ πραγματικών Ελλήνων.
Εξάλλου είναι πολύ φανερό γιατί κυρίαρχος Θεός είναι ο Ιησούς Χριστός και κάνω μια απλή σύγκριση. Ο Χριστός (τριαδικός Θεός) κυβερνά εκατομμύρια χρόνια τα σύμπαντα και ο διάβολος για να κυβερνήσει μέσω του υιού του 3.5 χρόνια, στον πλανήτη γη χάνονται δισεκατομμύρια ανθρώπων στα πλαίσια αυτού του  σκοπού (μέσω πείνας και οικονομικής εξαθλίωσης (βλέπε Δ.Ν.Τ.), σεξουαλικής διαφθοράς, έλλειψης δικαιοσύνης και ηθικών αρχών έλλειψης πραγματικής παιδείας και ιστορίας, σε συνδυασμό με την βία, την εγκληματικότητα ,την μόδα, την τηλεόραση και την λαθρομετανάστευση και πάσης φύσεως τρέλα και ανωμαλία). Ο μόνος τρόπος να επιβιώσουμε είναι να ζούμε με τους κανόνες της τριαδικής αρχής και εξουσίας (Αγία Τριάδα). Οι περισσότεροι όμως από τους Έλληνες, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο έζησαν με τους κανόνες του αντίχριστου και να που καταντήσαμε σε αδιέξοδο χωρίς επιστροφή (προσωρινά, άγνωστο για πόσες γενιές η για πόσα χρόνια).
Σε αυτόν τον πλανήτη υπάρχουν δυο στρατόπεδα εδώ και χιλιάδες χρόνια που μονομαχούν για την παγκόσμια εξουσία. Το ένα είναι οι  Έλληνες που οι επιστήμες τους και ότι ανακαλύπτουν είναι για το καλό της ανθρωπότητας, όπως και οι πράξεις τους και η ηθικές τους αρχές. Από την άλλη υπάρχει ένα μέρος του εβραϊκού λαού που από μονοθεϊστές της παλιάς διαθήκης άλλαξαν θρησκεία και έγιναν εωσφοριστές (σύμφωνα με τον φυσικό και μοναδικό μας ηγέτη εμάς των λίγων πραγματικών ορθοδόξων χριστιανών τον μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ).
Από τότε λοιπόν οι Εβραίοι προσπαθούν να καταστρέψουν με κάθε τρόπο το Ελληνικό έθνος για να φέρουν τον αντίχριστο και το παγκόσμιο κράτος (διαβάστε και το βιβλίο δια πυρός και
σιδήρου η ιστορία του Ελληνικού έθνους όπως δεν διδάσκεται στα σχολεία) να δείτε τι αναφέρει και ο Ηλίας Σωτηρίου ο οποίος δεν είναι ο μόνος. Πολλές χιλιάδες καθηγητών, συγγραφέων, και πρώην ραβίνων που έγιναν χριστιανοί ορθόδοξοι, αλλά όπως μας αναφέρει και ο δεσπότης Σεραφείμ και το κομμάτι του εβραϊκού λαού που έμεινε στους μονοθεϊστές της παλιάς διαθήκης και δεν πήγε με τον Μ.Α.Τ.Σ. (διάβολο) καταγγέλλει τους υπόλοιπους Εβραίους για εωσφορισμό. Στα πλαίσια όλων αυτών των προσπαθειών τους  να κυριαρχήσουν παγκόσμια, δημιούργησαν πολλές θρησκείες, αιρέσεις και μυστικές σατανιστικές οργανώσεις. Μια από αυτές της σατανιστικές παγκόσμιες οργανώσεις που εδρεύουν και στην Ελλάδα προσπαθεί να κλείσει δίνοντας προσωπικό μοναχικό αγώνα ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ. Ο Γιάννης Καραγεωργιου πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα από τον Σεβασμιότατο Σεραφείμ και αποκαλύπτει ονόματα πολιτικών, και κληρικών που ανήκουν σε σατανιστικές οργανώσεις και υπηρετούν την νέα τάξη πραγμάτων.
Σε αυτή την εποχή σύμφωνα με τον κύριο Καραγεωργίου οι περισσότεροι βουλευτές δεν είναι Έλληνες αλλά Εβραίοι σατανιστές, όπως και οι περισσότεροι από την εκκλησία της Ελλάδος γι’ αυτό φτάσαμε εδώ που είμαστε. Σύμφωνα με τον Καραγεωργίου ο Κάρολος Παπούλιας είναι Εβραίος και έχει παντρέψει την κόρη του με Τούρκο αξιωματικό του στρατού και έχει η κόρη του δυο παιδιά με τουρκικά ονόματα. Ο πατριάρχης μόνο στα χαρτιά Βαρθολομαίος τον οποίο ο κύριος Καραγεωργίου αποκαλεί βοθρολύμαιο, ανήκει στην μασονική στοά “αρμονία Κωνσταντινουπόλεως”, είναι επίτιμος πρόεδρος αμερικανικής τεκτονικής στοάς και είναι μέλος της παγκόσμιας θρησκείας της μητέρας γης με πατριάρχη παγκόσμιο των ραχμαντ αχμαντ της θεοσοφικής - σουφικης μουσουλμανικής τεκτονικής οργάνωσης αχμαντίγια.
(συνεχίζεται)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου