Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

0 ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ "ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ 666 ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΙΤΡΕΓΙΑ" Μέρος β'.

Η περίπτωση του κυρίου Καραγεωργίου Γιάννη είναι πολύ σημαντική καθώς για πρώτη φορά στην Ελλάδα έρχεται ένας άνθρωπος μέσα από το διαδίκτυο όχι μόνο να γράψει άρθρα με το πραγματικό του ονοματεπώνυμο εκτοξεύοντας βαρύτατες κατηγορίες για προδότες τέκτονες και Εβραίους πολιτικούς τους οποίους κατονομάζει και καταγγέλλει την προδοτική δράση τους, το πιο σπουδαίο όμως με τον κύριο Καραγεωργίου είναι ότι σε κάθε βαρυσήμαντο άρθρο αναφέρει ακόμα και τον αριθμό ταυτότητας του, σε ποιο αστυνομικό τμήμα εκδόθηκε και την οδό και τον αριθμό και την πόλη που διαμένει. Να περάσουμε τώρα να δούμε τι καταγγέλλει σε κάποια άρθρα του ο κύριος αυτός, ο οποίος μας καλεί να ενημερωθούμε για να είμαστε σε θέση να ματαιώσουμε τα σχέδια των προδοτών. Τα άρθρα αυτά τα έχει γράψει πολλά χρόνια πριν για τους προδότες όπως τους αποκαλεί.



Γράφει ο Μανουήλ Άγγελος
Ο πατριάρχης (μόνο στα χαρτιά) Βαρθολομαίος είναι, όπως είπαμε και στο α' μέρος, μέλος της μασονικής στοάς Αρμονία που έχει έδρα στην Κωνσταντινούπολη. Δόγμα και στόχος της στοάς είναι να διαλυθούν τα κράτη-έθνη. Όπως πάρα πολλοί γνωρίζουν εδώ και πολλά χρόνια, ο Βαρθολομαίος πηγαίνει και συλλειτουργεί στο Βατικανό με ινδιάνους, ζουλού, θιβετιανούς γκουρού, λουθηριανούς, προτεστάντες, καθολικούς κλπ, παραβιάζοντας κατ’ εξακολούθηση τους κανονισμούς αιώνων της ορθόδοξης χριστιανικής Εκκλησίας που απαγορεύει ρητά και κατηγορηματικά κάθε τέτοια ενέργεια. Σύμφωνα με τον κύριο Καραγεωργίου η δράση του Βαρθολομαίου δεν σταματά εδώ καθώς με εντολή της μασονικής στοάς “Αρμονία”, ναυλώνει κρουαζιερόπλοια με επιβάτες τους αρχηγούς όλων των θρησκειών για να προσευχηθούν προς τον θεό της παγκόσμιας θρησκείας της μητέρας γης m.r.a.(moundana religio adunata) ή αλλιώς θρησκεία της οικολογίας ή σοφιστές ή θρησκεία του μαιτρέγια 666.

Μαιτρέγια είναι ο τίτλος του παγκόσμιου αρχηγού της θρησκείας για την μητέρα γη, τελείως συμπτωματικά ο λεξάριθμος της λέξεως μαιτρέγια είναι ο αριθμός 666 και τελείως συμπτωματικά ο κύριος μαιτρέγια προωθείται από τον πανίσχυρο Εβραίο Βενιαμίν Κριμ. Έδρα της παγκόσμιας θρησκείας είναι το Λονδίνο της Αγγλίας και επίσης η θρησκεία του μαιτρέγια ονομάζεται θεοσοφικό κίνημα του Ταρα σεντερ (τερα σεντερ). Μέλη του θεοσοφικού σατανιστικού κινήματος είναι οι δυο ισχυρότερες μασονικές στοές στον κόσμο α.ο.α. και ο.τ.ο.Λονδίνου. Παρακλάδι των μασόνων θεοσοφιστών της ο.τ.ο. Λονδίνου στην Ελλάδα είναι οι θεοσοφιστές μασόνοι Έψιλον 666 από το ναζιστικό κομματίδιο του Λάος, οι οποίοι με εντολές της ο.τ.ο. Λονδίνου πριν ακόμα ιδρύσουν το ναζιστικό κομματίδιο συγκεντρώθηκαν στον Μυστρά της Πελοποννήσου και έστεψαν νέο Βυζαντινό αυτοκράτορα τον Δανό σατανιστή πρίγκιπα Γιοχαν Κριστιανσεν, από την φυλή του Δαν ή στίγμα του Δαν (dan markή den mark), όπως εξηγεί ο κύριος Καραγεωργίου.Η στέψη έγινε με αλεσμένους Μασόνους από όλο τον κόσμο .Τον Γιοχαν Κριστιανσεν αποκαλούν από την τελετή στέψης και μετά νέο Χριστό, ενσαρκωμένο Διόνυσο και ιερά κεφαλή. Επίσης ο Γιάννης Φουράκης σε συνέντευξη του που έδωσε πριν χρόνια σε τοπική εφημερίδα της Λάρισας με την επωνυμία Ελευθερία, μιλά για την στέψη του νέου Βυζαντινού αυτοκράτορα στον Μιστρά σε κλειστό κύκλο. Την συνέντευξη αυτή μπορείτε να την βρείτε και στο προσωπικό σαιτ του Γιάννη Φουράκη (www.fourakis.gr) στο παράθυρο με τις συνεντεύξεις, Επίσης για το ίδιο θέμα μπορείτε να βρείτε απόσπασμα της εκπομπής του Ανέστη Κεραμιδά στο YouTube, όπου δείχνει την φωτογραφία του Γιόχαν Κρίστιανσεν ενημερώνοντας τους τηλεθεατές ότι αυτός είναι ο νέος Βυζαντινός αυτοκράτορας και ότι τον αποκαλούν ιερά κεφαλή καθώς και ότι η Ελλάδα δεν θα συρρικνωθεί αλλά θα γίνει εκ νέου αυτοκρατορία.
Επανερχόμενος στον Γιάννη Φουράκη, ήταν γνωστό σε όλους ότι δεν ήταν Χριστιανός και μάλιστα σε ένα από τα άρθρα του στην προσωπική του ιστοσελίδα αναφέρει ότι Θεός των Ελλήνων δεν είναι ο Χριστός, αλλά είναι ο Απολλώνιος ο Τυανεύς. Εν τούτοις ο Γιάννης Φουράκης αποδέχεται τις προφητείες του Χριστιανισμού και ότι θα γίνουμε εκ νέου Βυζαντινή αυτοκρατορία… Εντύπωση προκαλούσαν οι αναφορές του στον αρχιεπίσκοπο Αμερικής που μίλησε για τον Απόλλωνα. Όλα αυτά για τον Γιάννη Φουράκη έχουν την εξής εξήγηση σύμφωνα με τον Γιάννη Καραγεωργίου: ο Γιάννης Φουράκης ήταν αρχιερέας των Μασόνων θεοσοφιστών Έψιλον 666 του Λα.ο.ς. Εάν παρατηρήσετε ο Γιάννης Φουράκης, ο Ανέστης Κεραμιδάς, ο Βελόπουλος, ο Λιακόπουλος και ο Γεωργιάδης είναι όλοι τους έμποροι βιβλίων, που πουλάνε τα βιβλία τους μέσω τηλεόρασης. Όλοι αυτοί σύμφωνα με τον κύριο Καραγεωργίου ανήκουν στους θεωρητικούς Μασόνους τους Έψιλον 666 του Λα.ο.ς. και κατόπιν εντολής από το αρχηγείο τους στο Λονδίνο καπηλεύτηκαν τις προφητείες του Χριστιανισμού για να δημιουργήσουν μια ψεύτικη Βυζαντινή αυτοκρατορία αποτελούμενη από Μασόνους σατανιστές. Γι’ αυτό όλοι αυτοί οι προαναφερόμενοι βιβλιοπώλες λένε συνέχεια ότι θα πάρουμε πίσω την πόλη και ότι θα ξαναγίνουμε αυτοκρατορία. Επίσης είναι σύνθημα των οπαδών του Λα.ο.ς. 666, ότι η Ελλάδα θα γίνει Βυζάντιο και πάλι. Οι ναζιστές κλόουν όπως τους αποκαλεί ο κύριος Καραγεωργίου, παρουσιάζουν τον Γιόχαν Κρίστιανσεν ως συγγενή του τελευταίου βασιλιά της Κωνσταντινουπόλεως, του ενδόξου Κωνσταντίνου Παλαιολόγου. Εδώ μιλάμε πλέον για την απόλυτη ιεροσυλία, προσβολή και σπίλωση του ενδόξου Παλαιολόγου, από τα γελοία υποκείμενα του Λα.ο,ς.
Την δεύτερη στέψη του Γιόχαν Κρίστιανσεν στην Κωνσταντινούπολη αυτή την φορά, προορίζεται να την κάνει ο Βαρθολομαίος, ο οποίος εκτελώντας μια ακόμα εντολή της μασονικής στοάς "Αρμονία",πήγε στην Αμερική και προσκυνούσε στους ναούς της μητέρας γης (τα ιδία έκαναν και οι Εβραίοι στα αρχαία χρόνια όταν αλλοίωσαν τα ιερά Ελευσίνια μυστήρια των Ελλήνων και από πηγές παγκοσμίου επιστημονικού φωτός οπού εκεί μέσα εξελισσόταν η γεωμετρία φυσική, η αστρονομία, η μουσική,κλπ, οι Εβραίοι τα σταμάτησαν όλα αυτά και δίδαξαν Ταλμούδ, Καμπάλα, τις τεχνικές του μαύρου μάγου Εβραίου βασιλιά Σολομώντα, την λατρεία της μητέρας γης Δήμητρα Δη-μητηρ, σεξουαλικά όργια, σοδομισμούς και ομοφυλοφιλία). Στα πλαίσια της ιδίας θρησκείας πήγε και ο Βαρθολομαίος και προσκύνησε στην Αμερική τον οποίο καταγγέλλουν οι Έλληνες ομογενείς στο περιοδικό άγιος Αγαθάγγελλος της ιεράς μονής Εσφιγμένου. Τους μοναχούς της μονής Εσφιγμένου κυνηγά με μεγάλη μανία ο Βαρθολομαίος γιατί είναι η μοναδική μονή του Αγίου Όρους που δεν προσκυνά τον αντίχριστο Γιόχαν Κρίστιανσεν και τον αποσυρθέντα αντίχριστο όπως λέει ο κύριος Καραγεωργίου τον ραχμανταχμαντ τον παγκόσμιο πατριάρχη (μαιτρέγια 666) της θρησκείας της μητέρας γης. Προφανώς δεν γνωρίζει ο κύριος Καραγεωργίου, ο οποίος είναι ήρωας για τον αγώνα που δίνει μέσα από το ίντερνετ υπέρ της ΕΛΛΑΔΟΣ ότι για εμάς τους χριστιανούς αυτός ο κύριος είναι ένας από τους ψευδοπροφήτες του αντίχριστου είτε ο τελικός ψευδοπροφήτης που θα σταθεί δίπλα στον αντίχριστο.Οι μοναχοί της ιεράς μονής ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΗΡΩΕΣ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ γιατί δεν προσκυνούν τον αντίχριστο και ο Βαρθολομαίος τους έχει χωρίς φάρμακα, γιατρούς, τους έχει αποκλείσει από τα πάντα, άλλαξε διοίκηση στην μονή, έβαλε δικά του άτομα, στέλνει αστυνομία και εισαγγελέα κατά διαστήματα για να διώξει τους ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
Εκπομπές σχετικά με τους μοναχούς αυτούς έγιναν πριν μερικά χρόνια πριν από τον Κώστα Χαρδαβέλα στον Αθέατο Κόσμο. Ακόμη ο κύριος Καραγεωργίου υπογράμμισε τις συχνές επισκέψεις του πρίγκιπα Καρόλου της Αγγλίας στο Άγιο Όρος με στόχο να διαβρώσει την ορθοδοξία, κάτι που τελικά πέτυχε.

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ Β ΜΕΡΟΣ, ΕΓΩ Ο ΜΑΝΟΥΗΛΑΓΓΕΛΟΣ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ "ΟΤΙ ΑΞΙΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΔΙΚΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΣ ΤΙΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΔΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ" ΠΛΑΤΩΝ ΝΟΜΟΙ
(συνεχίζεται)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου