Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

0 Όχι στον βάρβαρο τούρκικο ιμπεριαλισμό.. Απελευθέρωση σε κάθε καταπιεσμένο λαό...


Η ειρηνική συμβίωση έχει δοκιμαστεί άγρια και στην Κύπρο, εξαιτίας των πιέσεων που δέχεται από την τουρκική κυβέρνηση και το ΝΑΤΟ, υποχρεώνοντας τον λαό και την κυβέρνηση της Κύπρου να κρατήσουν μια ηρωική και σταθερή στάση υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία τους» Δεκέμβριος του 1964 στην ομιλία του στον ΟΗΕ.
Ο Ερνέστο Τσε Γκεβάρα κατηγόρησε ευθέως τις φασιστικές κινήσεις της Τουρκίας σε συνέδρια του ΟΗΕ.
Σήμερα, από θύματα θέλουν να μας μετατρέψουν σε θύτες.
 κ. Χριστόφια! Ντροπή σου!

Ρεύμα από τα κατεχόμενα θα παίρνει η ΑΗΚ... Kαι ακόμη δεν είδαμε τίποτε !

Η διακίνηση ηλεκτρισμού καλύπτεται από τον κανονισμό της Πράσινης Γραμμής, αναφέρει ο κυβερνητικό εκπρόσωπος.Η διακίνηση ηλεκτρισμού καλύπτεται από τον κανονισμό της Πράσινης Γραμμής, αναφέρει ο κυβερνητικό εκπρόσωπος. (Σαν δεν ντρέπεστε και σας γ@@@@ε οι Τούρκοι και λέτε και ευχαριστώ Xριστόφια !  )
Λευκωσία: Ηλεκτρικό ρεύμα από τα κατεχόμενα θα προμηθευτεί η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΑΗΚ), κατόπιν σχετικού αιτήματος του προέδρου του ΚΕΒΕ, Μάνθου Μαυρομμάτη στην τουρκοκυπριακή εταιρεία ηλεκτρισμού που έγινε αποδεκτό και θα καλύπτεται από τον κανονισμό της Πράσινης Γραμμής. (Καθήστε ρε με τις γκαζόλαμπες μην δίνεται στον Τούρκο ικανοποίηση )


Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Στέφανου Στεφάνου, που εκδόθηκε το Σάββατο το πρωί, «ο κ. Μάνθος Μαυρομμάτης υπέβαλε σήμερα αίτηση στην τουρκοκυπριακή εταιρεία ηλεκτρισμού για προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος στο δίκτυο της ΑΗΚ, η οποία έγινε αποδεκτή» και ότι «η αίτηση έγινε με την έγκριση της Κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας έπειτα από νομική συμβουλή της Γενικής Εισαγγελίας».

Η διακίνηση ηλεκτρισμού, προστίθεται, καλύπτεται από τον κανονισμό της Πράσινης Γραμμής.έτσι λένε οι Βιαστές των παιδιών σας Χριστόφια ;



Πηγή   trikalagr.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου