Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

11 Πως οι Εβραίοι εμπαίζουν από μίσος Τον Ιησού Χριστό


Να μην το αποκαλείτε Εβραΐοχριστιανισμός, όσοι πιστεύουν σε άλλες θρησκείες. Κάνουν μεγάλο λάθος.
Ολη η αλήθεια ενός πρωην Ιουδαϊσμό που έγινε Ορθόδοξος Χριστιανός, δε το λέμε εμείς, ο ίδιος το λέει,
που γνωρίζει πιο πολλά από εμάς.

11 σχόλια:

Stelios Fellas είπε...

O EΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΘΕΟ ΘΑ ΒΡΕΙ.

Φίλε όπως όταν πηγαίνεις αντίθετα στο ρεύμα του ποταμού θα φτάσεις στην Αφετηρία και στην Πηγή, έτσι και αν ακολουθείς τον Χριστό θα φτάσεις στην πηγή της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και θα διαπιστώσεις οτι ο Χριστός ως ΛΟΓΟΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ με τον ΘΕΟ και ΘΕΟΣ ΗΤΑΝ, και ΔΙΜΙΟΥΓΗΣΕ τα ΠΑΝΤΑ και ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ (Ιωάννης 1:1-3,Κολοσσαεις 1:15-17). Θα διαπιστώσεις οτι ο Χριστός είναι το ΑΛΦΑ και το ΩΜΕΓΑ ο ΑΝΑΡΧΟΣ, χωρίς Αρχή Θεός Ο ΩΝ, ο ΗΝ, και ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ (Αποκαλυψη 1:8) που ΥΠΑΡΧΕΙ, που ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ,< και που δεν υπήρχε στιγμή που να μην Υπήρχε > και που είναι να ΕΡΘΕΙ, και σε μια μελλοντική ήμερα ο ιδιος σαν περικάλυμμα θα τυλίξει τους ουρανούς και θα αλλοιωθούνε (Αποκάλυψη 1:10-11) και ο βασιλικός Θρόνος του ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ στους Αιώνες (Αποκάλυψη 1:7) και πολύ πριν ΥΠΑΡΞΕΙ ο κόσμος ο Πατέρας τον ΔΟΞΑΖΕ στο πλαϊ του! (Ιωάννης 17:5)

Φίλε όποιος τον Χριστό αρνείται να τον ασπαστεί από τον Θεό μακριά ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ.

Η Κα. Αμαλία Αγαπούσε το Θεό,
αλλά αρνιόταν τον Χριστό Σωτήρα της να τον δεχτεί,
και σήμερα στον Άδη βογκά και πικρά μετανοεί,
γιατί όσο ήταν στην Ζωή, Αρνιόταν
τον επι γης ΘΕΟ Ιησού Χριστό ΣΩΤΗΡΑ της να τον δεχτεί !

Αυτό το στιχάκι περιγραφή την ΠΙΚΡΗ αλήθεια οτι όποιος ΑΡΝΗΘΕΙ τον ΘΕΟ Ιησού ΧΡΙΣΤΟ Σωτήρα του/ης να τον ΔΕΧΤΕΙ μακριά του για πάντα θα απομακρυνθεί.

Φίλε δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία απο το να έχεις την βεβαίωση της ΣΩΤΗΡΙΑΣ σου, οτι μετά θάνατο στον παράδεισο με τον Σωτήρα Χριστό θα ζεις !!!

"Κύριε Ιησού μετανοώ που το μεγαλείο σου, την Χάρη σου, και το Απέραντο Έλεος σου ΑΓΝΟΟΥΣΑ, και μακριά σου ζούσα.Επιστρέφω σ'εσένα Χριστέ μου και σου ζητώ απο ολες τις αμαρτίες μου να με συγχωρέσεις και μαζί μου να ζήσεις ΟΛΕΣ τις ήμερες τις Ζωής μου. Σου δίνομαι, σου Παραδίνομαι. Είμαι ΔΙΚΟΣ σου." Είναι η προσευχή που ο επί γης ΘΕΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ θα απαντήσει και Αιώνια Ζωή στον μετανοημένο θα χαρίσει !

EcoBreatharianism Vasilis Kafataridis είπε...

γεννηθήκατε, μεγαλώσατε και ζείτε στη 3η θεοκρατούμενη χώρα του κόσμου και ό,τι ξέρετε και διαβάσετε στη ζωή είναι των ρασοφόρων, ότι ξέρετε και διαβάσετε στη ζωή είναι του κλήρου, των βολεμένων δημοσίων υπαλλήλων από το 1919 που είναι κράτος εν κράτη οι οποίοι είναι εβραιολάτρες, μέγα σκοταδιστές, μέγα προδότες και μέγα ανθέλληνες. ο χριστιανισμός και εκκλησία είναι το καρκίνωμα στο σώμα της Ελλάδας.
δεν είσται έλληνας. μη λέτε ότι είστε έλληνας. δεν ξέρεται τι σημαίνει να είστε έλληνας. μόνο μωρά και μικρά παιδιά πιστεύουν σε παραμύθια, πιστεύουν σε θεούς και δαίμονες, πιστεύουν στον χάρι πότερ, στην κοκκινοσκουφίτσα και κακό λύκο, στη χιονάτη και 7 νάνους. η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια. «Οι κοιμισμένοι είναι εργάτες και συνεργοί σε αυτά που γίνονται στον κόσμο»~Ηράκλειτος.

EcoBreatharianism Vasilis Kafataridis είπε...

Στον εικοστό πρώτο αιώνα δεν πιστεύω στα παραμύθια. Στον εικοστό πρώτο αιώνα δεν πιστεύω σε θεούς και δαίμονες. Στον εικοστό πρώτο αιώνα δεν πιστεύω στον Χάρι Πότερ, στην Κοκκινοσκουφίτσα και στον Κακό Λύκο, στην Χιονάτη και στους Επτά Νάνους. Δεν είμαι μικρό παιδί.

Όσο υπάρχουν θρησκείες, θα υπάρχουν και πόλεμοι. Οι θρησκείες δεν ενώνουν τους ανθρώπους, χωρίζουν τους ανθρώπους. Οι Έλληνες δεν θα ζήσουν ποτέ καλά, για πολλούς λόγους. Ένας βασικός λόγος είναι ότι στον εικοστό πρώτο αιώνα πιστεύουν στα παραμύθια της Εκκλησίας, πιστεύουν σε θεούς και δαίμονες, στον Χάρι Πότερ, στην Κοκκινοσκουφίτσα και στον Κακό Λύκο, στην Χιονάτη και στους Επτά Νάνους, δεν διαβάζουν, δεν κάνουν δικές τους έρευνες, δεν ξέρουν την πραγματική ιστορία του λαού τους, γι αυτό θα είναι πάντα τελευταίοι σε όλα. «Οι κοιμισμένοι είναι εργάτες και συνεργοί σε αυτά που γίνονται στον κόσμο»~Ηράκλειτος. «Δες κατάματα την Αλήθεια. Όσο δυσάρεστη και αν είναι. Μην δειλιάζεις»~Επίκουρος.

EcoBreatharianism Vasilis Kafataridis είπε...

Μέσα σε κάθε χριστιανό υπάρχει ένας Εβραίος
Πάπας Φραγκίσκος

Παροιμία
Η αλήθεια είναι πικρή, αλλά πρέπει να λέγεται.

Λόγια του Βαρθολομαίου υπέρ των Τούρκων
Δυστυχώς οι 2 λαοί διέκοψαν την υπέροχη συμβίωση των 400χρόνων.
Ξεσηκώθηκαν το 1821 κάτι ξεβράκωτοι και δημιούργησαν τις γνωστές προστριβές.

Αδαμάντιος Κοραής
Ω ταλαίπωρος Ελλάς, δεν ανεστήθης
εκ του τάφου, απλώς ήλλαξες τάφον,
απ' τον Τουρκικόν εις τον Χριστιανικόν.

EcoBreatharianism Vasilis Kafataridis είπε...

Για την «θρησκεία της αγάπης» και τους ρασοφόρους η γη είναι επίπεδη και ο ήλιος, η σελήνη και τα άστρα κάνουν κύκλους γύρο από την γη!!!!! Όποιος λέει το αντίθετο, πρέπει να καταδικαστεί στα βασανιστήρια και στο δια πυρός θάνατο!!!!!

Από τις «επιστημονικές» διδασκαλίες του Αγίου Κοσμά Αιτωλού, Χειρογραφο12, Λευκοπηγης, σελ.3: «Ο Ήλιος και το φεγγάρι και τα άστρα, είναι κολλημένα εις τον ουρανον και ο ουρανός γυριζει μαζι με τον ηλιον και οπου πηγαίνει ο ηλιος γινεται εκει ημέρα.»

Για την «θρησκεία της αγάπης» και τους ρασοφόρους η γη είναι το κέντρο του κόσμου, έχει ηλικία 7,5 χιλιάδες χρόνια και ο ήλιος, η σελήνη και τα άστρα είναι κολλημένα πάνω στον ουρανό!!!!!!! Όποιος λέει το αντίθετο, πρέπει να καταδικαστεί στα βασανιστήρια και στο δια πυρός θάνατο!!!!!

Υπάρχουν πάνω από 190 χιλιάδες θρησκείες στον κόσμο, αλλά η μόνη αληθινή και σωστή θρησκεία είναι η χριστιανική ορθόδοξη!!!!!!!
Όποιος λέει ότι δεν πιστεύει στον εικοστό πρώτο αιώνα στα παραμύθια των ρασοφόρων, δεν πιστεύει στον εικοστό πρώτο αιώνα σε θεούς και δαίμονες, δεν πιστεύει στο Χριστό και στην ανάσταση, δεν είναι σωστός άνθρωπος και πρέπει να καταδικαστεί στα βασανιστήρια και στο δια πυρός θάνατο!!!

Γιατί στις Εκκλησίες, ζωγραφίζουν το περιστέρι – το σύμβολο της αγάπης και της ειρήνης, αφού δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την αγάπη και την ειρήνη, αλλά μόνο με πολέμους, βασανιστήρια και δολοφονίες; Τι έγινε με τους Ινδιάνους στην Αμερική; Πόσους Ινδιάνους, γυναίκες, παιδιά, γέρους και άλλους αυτόχθονες πληθυσμούς στη Αμερική σκότωσε η «θρησκεία της αγάπης και της ειρήνης»; Εκατομμύρια. Που ζουν τώρα οι Ινδιάνοι; Στις άγονες περιοχές, στις ερήμους και στα άγονα βουνά. Οι χριστιανοί ζουν στις πεδιάδες. Ποιοι έκαναν σταυροφορίες; Οι Χριστιανοί. Ποιοι έκαναν περισσότερους πολέμους στον κόσμο; Πάλι Χριστιανοί.

EcoBreatharianism Vasilis Kafataridis είπε...

Από τη μία πλευρά μιλάνε για τη Θεία Αγάπη, μιλάνε για αγάπη σε όλους και από την άλλη πλευρά κάνουν τη δουλειά του Σατανά. Άλλα λένε και άλλα κάνουν. Αυτοί (οι δήθεν χριστιανοί) κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να συνεχίζεται η αιματοχυσία σε όλο το κόσμο, να συνεχίζεται η βία, να αρρωσταίνουν οι ίδιοι σωματικά και ψυχικά και να έχει όλος ο κόσμος προβλήματα.

EcoBreatharianism Vasilis Kafataridis είπε...

Όποιος δεν αγαπάει την αλήθεια και δεν λέει την αλήθεια είναι εργάτης και συνεργός σε αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο.

EcoBreatharianism Vasilis Kafataridis είπε...

Η αλήθεια, όσο πικρή και αν είναι, πρέπει να λέγεται. Είμαστε υποχρεωμένοι να αγαπάμε την αλήθεια και να λέμε μόνο την αλήθεια, είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει. Ο σωστός πολίτης είναι ο σωστά ενημερωμένος πολίτης. Ο σωστός πολίτης είναι αυτός που ξέρει την πραγματική Ιστορία του λαού του. Ο σωστός πολίτης είναι αυτός που κάνει κοινωνική και πολιτική δράση υπέρ της Πατρίδας του.

EcoBreatharianism Vasilis Kafataridis είπε...

Η θρησκεία είναι το όπιο του λαού
Καρλ Μαρξ

EcoBreatharianism Vasilis Kafataridis είπε...

Στη Ευρώπη οι Εκκλησίες μετατρέπονται σε βιβλιοθήκες, σε καφέ-μπαρ και γυμναστήρια και εδώ χτίζουν νέες εκκλησίες. Στην Ελλάδα η Θεοκρατία καλά κρατάει. Καθημερινά η Χριστιανική κυβέρνηση χρηματοδοτεί με τεράστια ποσά την Ορθοδοξία για ανέγερση νέων ναών της ιουδαϊκής αίρεσης και για ανακαινίσεις μοναστηριών και κανένας δεν μιλάει. Δυστυχώς για όλους μας η χώρα του φωτός, η Πρώην Μεγάλη Ελλάδα, έγινε ένα απέραντο Χριστιανικό νεκροταφείο. Ούτε μια σταγονίτσα παλιάς Ελλάδας δεν υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα. Όλα εξαφάνισαν οι ρασοφόροι. Ακόμα και τα ονόματα που έχουμε είναι της Εκκλησίας και των εβραίων άγιων (περίπου 222 ονόματα). Σπάνια συναντάμε ονόματα αρχαίων Ελλήνων. Γιατί; Γιατί οι ρασοφόροι έκαναν μεγάλες προσπάθειες να ξεχάσουν οι σημερινοί Έλληνες ποιοι ήταν οι προγονοί τους και να υποστηρίζουν την θρησκεία που επέβαλαν στους Έλληνες πριν περίπου 1640 χρόνια.

EcoBreatharianism Vasilis Kafataridis είπε...

Σέλευκος: Όσοι είναι χριστιανοί και παριστάνουν τους Έλληνες, σας εξαπατούν.

Δημοσίευση σχολίου