Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

2 Δυστυχώς, όλοι την ξεχάσαμε αυτή τη γενναία ΚΥΡΙΑ‏ - ΒΙΝΤΕΟ

Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν αποκάλυψε πως μερος κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, καταχράστηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς....

Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ. Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σ@ξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων!

Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη
'Embedding disabled by request').

Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας. Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD της Τζούλιας και ποιος θα γίνει παπάς στη θέση του παπά.


 Πηγή

2 σχόλια:

tasos2222 είπε...

όντως την ξεχάσαμε Σημαιοφόρε .. αλλα τι νο πρωτοθυμηθουμε......οταν ... ειμαστε υπο κατοχη...................τουτα επιγουν προς το παρον ............................ ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΡΗΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ άμεσοςΣτόχος ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗς ....ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΜΗΝ ΣΙΩΠΑΤΕ .ΜΗΝ ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗς ΣΦΑΓΗς ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗς ΜΑΝΑΣΑς ΤΗς ΓΥΝΑΙΚΑς ΣΑς ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑς Η ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΣΑς .
ΠΗΓΑΙΝΤΕ εγκαίρως ,έντιμα και αντρίκια ΚΑΙ ΕΝΥΜΕΡΩΣΤΕ (ΜΕ ΔΙΚΌΓΡΑΦΑ) ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ Ασφαλείας, ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ,
ως εξης .. δείτε .
https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/αντιδραστε-κρητικοι-για-τη-σούδα-τωρα-μην-σιωπατε-μη-φοβόσαστε-που-ναι-μωρε-η-λε/596712640372088..

tasos2222 είπε...

να ξέρετε, οτι τούτη τη φορά ,πρωτα θα σκάσουν τα πυρηνικά
( η πρόληψη μιας τέτοιας καταστροφής ειναι το ζητούμενο . Γιαυτο, μη τα αποκρυπτετε .. κοινοποιηστετα) )........
ΚΑΘΩς ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΚΡΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ,ΓΙΝΟΜΤΑΙ ο πρώτος και κύριος ΣΤΟΧΟς ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗς ..
.ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΜΗΝ ΣΙΩΠΑΤΕ .ΜΗΝ ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗς ΣΦΑΓΗς ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗς ΜΑΝΑΣΑς ΤΗς ΓΥΝΑΙΚΑς ΣΑς ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑς Η ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΣΑς .
ανοίξτε το λινκ και ακολουθείστε τις ΈΚΤΑΚΤΕς οδηγίες
ΠΗΓΑΙΝΤΕ (έγκαιρα),έντιμα και αντρίκια ΚΑΙ ΕΝΥΜΕΡΩΣΤΕ (ΜΕ ΔΙΚΌΓΡΑΦΑ) ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ Ασφαλείας, ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ , ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΉΣΟΥΝ ...... ΔΕΙΤΕ Η εφαρμογή του Άρθρου 120 , είναι καθήκον και υποχρέωση όλων τών Ελλήνων ( υποχρέωση επίσης είναι και όλων των σωμάτων ασφαλείας) ........................Τούτα λέμε στον αξιωματικό υπηρεσίας στο Α.Τ όταν καταθέτουμε Ιερή δήλωση εφαρμογής του Άρθρου 120.............. οτι.... *Βάσει του συντάγματος και του νόμου , υποχρεούμαι να σας καταθέσω τούτο το δικόγραφο*____
Η Ιερή Δήλωση των Ελλήνων , τούτα γράφει ...
________(διαβάστε τα έντονα γράμματα της Ιερης δηλώσεως - καταγγελίας )
Καταθέτουμε το συντoμότερο, την ιερή δήλωση που βλέπεις στον τοιχομου και στις σημειώσεις μου (ή κάποια άλλη ανάλογη), είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα στο ΑΤ της περιοχής σας ,.(δε χρειάζεται παράβολο και κρατείστε(ό π ω σ δ ή π οτε) επικυρωμένα αντίγραφά.
ΚΑΘΩΣ ,Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΕΙΝΗ , ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ (επικυρωμενη ΔΗΛΑΔΗ απ την αστυνομία) , ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΧΥ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (και καλυπτει πληρως τον κάτοχότης) , ΕΝΩ ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΥΤΗΝ , ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΗΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ (24\11\2011) ΔΙΑΡΚΟYΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ
ΑΝΑΦΟΡΑ - ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΝ 36 ΚΑΙ 40 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ
________Υποχέωση όλων τών Ελληνων Πολιτών ___

Download #1: http://www.scribd.com/doc/143299694/Declaration
Download #2: http://www.ioli.ru/download/....

Δημοσίευση σχολίου