Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

4 Αν το αντέχετε, στείλτε το παντού! Όλοι έχουν δικαίωμα να μάθουν την αλήθεια



Μπορεί στην αρχή να πάθετε μια μικρή κατάθλιψη όπως εγώ αλλά μετά θα σας βγει σε οργή....Δείτε τι "ποτίζουν" εμάς και τα παιδιά μας, με ποιον τρόπο και ποίος ο σκοπός τους....



Σ'αυτή την ενδιαφέρουσα συνέντευξή του, ο Δρ. Μπλέιλοκ αποκαλύπτει ότι τα προγράμματα αποπληθυσμού που δημιούργησε το Ιδρυμα Ροκφέλερ σε συνεργασία με τους Ναζί, ήταν η βάση των σύγχρονων πρακτικών «ευγονικής», όπως η δηλητηρίαση με το φθόριο και τα εμβόλια.



Ο Μπλέιλοκ εξηγεί πώς ξεκίνησε το κίνημα της ευγονικής στην Αμερική μέσω των χρηματοδοτήσεων Ροκφέλερ, Φορντ και Κάρνεγκι, και ότι αυτό που ξεκίνησε ως πρόγραμμα «Επιστήμη του Ανθρώπου», ήταν μια προσπάθεια κοινωνικής μηχανικής στην ανθρωπότητα για να εξοντωθούν όσοι θεωρούνταν «ανεπιθύμητοι» για την ελίτ.


Οι επιχορηγήσεις των πανεπιστημίων από τον Ροκφέλερ, δίδονταν για προγράμματα ευγονικής. Ανταλλάσσονταν στοιχεία και πληροφορίες με τη Ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ. Όταν προσκολλήθηκαν στον όρο «ευγονική» αρνητικά συναφή περί φυλετικής ανωτερότητας και γενοκτονίας, η ψευδο-επιστήμη ξαναγεννήθηκε κάτω από την ομπρέλα της μοριακής βιολογίας και του DNA.


Στόχος τους είναι να αλλάξει η συμπεριφορά του ανθρώπου και ο τρόπος που σκέφτεται, αλλάζοντας με χημικούς τρόπους τον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος. Μια από τις πρωταρχικές μεθόδους μέσα απ'την οποία επιτυγχάνεται αυτό, είναι η φθορίωση του νερού και των τροφίμων. Ο Μπλέιλοκ εξηγεί πώς άρπαξαν οι καιροσκόποι την ευκαιρία να ισχυριστούν ότι η μείωση των οδοντικών κοιλοτήτων οφείλεται στη φθορίωση του νερού, ενώ αυτή προέκυπτε φυσιολογικά μέσα από την αυξημένη πρόσληψη ασβεστίου, την οδοντική υγιεινή και την καλή διατροφή στη δύση. Ταυτόχρονα «έθαψαν» τις μελέτες που αποδείκνυαν ότι η φθορίωση του νερού δεν μείωνε τις οδοντικές κοιλότητες, απεναντίας, σε αρκετές περιπτώσεις τις αύξανε, όπως αύξανε και τα κρούσματα καρκίνων...


Στη συνέντευξη δεν περιορίζεται μόνο στην ανάλυση για το φθόριο, αλλά προχωράει στις επιδράσεις του λιθίου (που κι αυτό ρίπτεται στην υδροδότηση πολλών πόλεων) των εμβολίων, και άλλων παραγόντων στην καθημερινότητά μας που πλήττουν την υγεία μας.




Πηγή

4 σχόλια:

tasos2222 είπε...

Σημαιοφόρε ειτε τη μάθουν ειτε δεν την μάθουν , ειναι πλέον το ίδιο καθώς οσοι δεν επραξαν (την ώρα που έπρεπε ) το καθηκοντων , στα παιδιατους τπυλαχιστο τοχουν κανει ηδη το κακο ( διοτι τουλαχιστο παρεδοσαν την περιουσια των στον εχθρο και δεν αντέδρασαν ουτε καν με την καλυψη που τους παρειχε το συνταγμα και το 120 αρθροτου .. (καθως μονον 14.000 πολιτες ειμαστε εμεις που αντιδρασαμε και κερδιασμα . οι υπολοιποι σωπασαν τουτα εδω τους ρωτάμε απο σημερα Σημαιοφορε ________________________________________Ρε σεις πολιτικοί ,νομικοί, στρατιωτικοί , πνευματικοί και συνταγματολόγοι , ΑΠΑΝΤΉΣΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ .. ,. Διότι , η καραμέλα για το οτι ο νόμος περι ευθύνης είναι νόμος του κράτους και οτι εχει ψηφιστεί νόμιμα και δημοκρατικά σας εχει κάτσει στο λαιμό και σας εχει πνίξει . Γιαυτο και δεν μπορείτε να μιλησετε και να απαντήσετε . Διότι γνωριζετε καλά , οτι το θέμα δέν είναι αν αυτός ο νόμος ψηφίστηκε ή όχι με δημοκρατικές και νόμιμες διαδικασίες , αλλά είναι ,το άν εκείνος ο απορριπτέος απο το σύνταγμα νόμος, ήρθε η όχι ΔΙΑ ΤΗς ΒΙΑς και παράνομα στην βουλή προς ψήφιση. Καθώς (γνωρίζετε πολύ καλά , οτι τέτοιου είδους νομοσχέδια τα οποία συγκρούονται με τα συμφέροντα του λαού , το Ελληνικό Σύνταγμα( και κάθε σύνταγμα) τα απορρίπτει ΠΡΙΝ καν ΕΚΕΙΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΡΟς ΨΗΦΙΣΗ. Και οτι δέν επιτρέπει να έρθουν κάν στη βουλή. Και επίσης γνωρίζετε , οτι η είσοδος του στη βουλη προς ψήφιση, , ήταν προϊόν κακουργηματικής και βίαιης ενέργειας όπου η οποία μάλιστα εκτός των άλλων εμπεριείχε και δόλο. Καθως οι εν λόγω δράστες ,απο τις 24\11\2011 αντιμετωπίζουν απο την ελληνικη δικαιοσύνη επιπλέον και κατηγορίες για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας
Γιαυτο και ο τόσος Ντόρος για αλλαγές και αναθεωρήσεις του συντάγματος . Διοτι ξέρετε οτι πάτε όλοι σας φυλακή .
https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/κακούργημα-και-αιτία-πολέμου-ειναι-η-εφαρμογή-νόμου-φαντασμαπεριμη-ευθύνης-υπουρ/551812588195427

tasos2222 είπε...

Διστυχώς , τουτη εδω , ειναι η αλήθεια
ΤΟΥΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΕ (βαλτα και στον ασυμπίεστο) ΤΟ ΜΕΡΟς ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΕΓΚΑΙΡΩς το γεγονός οτι βρίσκεται υπο κατοχή KAI ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ Ως ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΠΑΡΞΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΤΟΥ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ στο εξης ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΈΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙς Συνέπειες ΤΗς ΚΑΤΟΧΗς .ΔΙΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 120 ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΠΛΗΡΩς ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥς ΌΠΩς ΕΤΟΥΤΗ ... (14.000 πολιτες αντιδρασαμε επισημως και κερδισαμε τη μαχη) ..https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/το-σύνταγμα-να-ξέρεις-οτι-τούτη-την-περίοδο-κατοχής-σου-παρέχει-πλήρη-νομική-και/588717191171633..

Ιστολόγια Άγγελος Ευάγγελος 1 - 18 είπε...

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΦΩΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ . ΑΝΤΙΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΙ ΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ...

tasos2222 είπε...

ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ πρώτα ΤΗΝ (Ιερη δήλωση εφαρμογής του 120) και απο την αμέσως επόμενη , αρχίστε νόμιμα πλέον να την εφαρμόζετε στην πράξη . το περιεχόμενο της ιερής δηλώσεως , ανανεώθηκε σήμερα. δειτε .
ΤΟΥΤΑ ΓΡΑΦΕΙ , ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ να πληρώσετε ΠΑΡΑΒΟΛΟ για την κατάθεσή της και κρατείστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ επικυρωμένο αντίγραφο .
Ενώ Κύριε Εισαγγελευ αλήθεια είναι ,ότι για 2 χρόνια τώρα ούτε μία επερώτηση δεν έχει, κανείς εκ των βουλευτών καταθέσει στη βουλή για κείνο το μείζον θέμα Της εσχάτης προδοσίας. Διασύροντας και απαξιώνοντας δια της εγκληματικής των εκείνης σιωπής και με τον πιο χυδαίο και προκλητικό τρόπο , την Ελληνική Δικαιοσύνη και τις ελληνικές εισαγγελικές αρχές που τόλμησαν τούτη την περίοδο κατοχής και κατάλυσης του συντάγματος, να διατυπώσουν κατηγορίες και δικογραφία για το ειδεχθές εκείνο κακούργημα που διεπράχθη κατα της πατρίδος και του λαού .
Κύριε Εισαγγελευ ,δηλώνω προς πάσα αρμόδια αρχή, και προς κάθε ΔΟΥ , οτι απο σήμερα και μέχρι να τελεσηδικήσει η εκδίκαση της δικογραφίας που εκρεμει κατα των πολιτικών για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας και μέχρι να αποκατασταθεί πλήρως η τιμή και η αξιοπρέπεια των ιερων δεσμεύσεων που θεσμοθετημένα και ανέκαθεν οι ένοπλες δυνάμεις και η πολιτεία οφείλουν και υποχραιούνται να τηρούν απέναντι εμου και τών συμπολιτών μου ,αλλά και μέχρι να απαντήσουν ολοι οι υπεύθυνοι που υπέκρυπταν και αποσιωπούσαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα απο τις 24\11\2011 εως και σήμερα τα όσα εγω και οι συμπολίτες μου καταγγέλλουμε με τούτη την ιερή καταγγελία , σταματώ να πληρώνω οποιονδήποτε φόρο ή οφειλή προς το δημόσιο . Ενώ, δηλώνω οτι όσα εχω πληρώσει στο υπο κατοχή δημόσιο απο τις 24\11\2011 εως και σήμερα , τα πλήρωσα εκβιαζομενος και υπο την απειλή των κατασχέσεων των περιουσιακών μου στοιχείων .Και οτι θα τα ζητήσω πίσω εντόκως και μετά της ηθικής βλάβης που έχω απο τις 24\11\2011 εως και σήμερα υποστεί . .Οι παραπάνω δράσεις μου θα γίνουν αποκλειστικά και μόνο από το καθήκον που μου επιβάλλει το Άρθρο120 του Συντάγματος και προπάντων η ανθρώπινη συνειδήσή μου.
https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερη-δηλωση-εφαρμογησ-του-αρθρου-120-και-καταγγελια-κατα-του-απο-24112011-διαρκο/422877021088985.

Δημοσίευση σχολίου