Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

2 ΕΝΑΣ ΑΚΡΟΑΤΗΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 12 ΛΕΠΤΑ

Ακούστε το..!!

2 σχόλια:

Stelios Fellas είπε...

Μια διαμαρτυρία για να γίνει σεβαστή πρέπει να έχει ΗΘΙΚΟ στήριγμα, πρέπει να έχει ΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ και οχι παράλογη και αναληθή. Καμία ελευθερία δεν παραβιάζεται με την Κάρτα του Πολίτη, αλλα μόνο οι κακώς εννοούμενες ελευθερίες οπως κατάχρησης και εκμετάλλευσης του δημοσίου, οπου μη δικαιούμενοι μπορούν -επειδή δεν υπάρχει μέχρι τώρα σύστημα να διασταυρώσουν την αλήθεια- εισπράττουν παροχές αποβιωσάντων συγγενών η απο περισσότερο απο ενα οργανισμό.
Η Κάρτα του πολίτη ΔΕΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙ καμία ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, αλλα θα αποστερήσει από κάθε ασύδοτο εκμεταλλευτή του δημοσίου την ελευθερία που είχε υποκλοπής, φυγαδεύσεως και του χρήματος που δε αποκτήθηκε με τίμια μέσα, αλλά με παράνομα μέσα. Χρηματικά ποσά που είχε την ελευθερία να ΚΛΕΒΕΙ, ενω χάρη στην Ηλεκτρονική ΚΑΡΤΑ, παρακολουθήσεως της ροής του χρήματος ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ να ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ τα ΚΛΕΒΕΙ.
Ο Τίμιος και ειλικρινής άνθρωπος ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, διοτι ΔΕΝ ΕΧΕΙ μαύρο χρήμα, δεν έχει στη κατοχή του χρηματικά ποσά που έλαβε απο παροχές χωρίς αποδείξεις η που προέρχονται απο ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ η αλλες ΑΔΗΛΩΤΕΣ εισπράξεις που τις αποκαλεί *δώρα*
Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ και η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ειναι οι κατεξοχήν ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΑΡΕΤΕΣ, αλλά το συστηματικό κρύψιμο εσόδων και εξόδων και συναλλαγών είναι το χαρακτηριστικό όλων εκείνων που εχουν κατι να κρυψουν η που ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ !!!

mpelesis panagiotis είπε...

ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑΥΧΙΕΣ…….
ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Η ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ: ΣΤΟ ΝΑ ΜΗ ΤΗΝ ΔΕΧΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ …..

Δημοσίευση σχολίου