Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

0 H μασονία του ΝΑΤΟ,κατέφαγε τα σπλάχνα του σώματος των Ελλήνων αξιωματικών.Βλέπουν την πατρίδα να χάνεται και σφυρίζουν αδιάφορα.

H μασονία του ΝΑΤΟ,κατέφαγε τα σπλάχνα του σώματος των Ελλήνων αξιωματικών.Βλέπουν την πατρίδα να χάνεται και σφυρίζουν αδιάφορα.

Οι λεγόμενοι δυτικοί μηχανισμοί στρατιωτικοπολιτικής επιβολής,δηλαδή το ΝΑΤΟ και η ΕΕ,έχουν εδώ και χρόνια αλώσει το εθνικό φρόνημα,στα ανώτατα,κλιμάκια δυστηχώς και των ενόπλων δυνάμεων.Αυτή είναι η πικρή αλήθεια και αυτή η αιτία,είναι υπεύθυνη για την κατάντια μας,ως χώρα.Που ξανακούστηκε στην μακραίωνη ιστορία αυτού του έθνους οι ένοπλες δυνάμεις,να ασχολούνται με την δημιουργία συνθηκών βίαιου εποικισμού της ίδιας τους της χώρας;;Έργο της μασονίας είναι Έλληνα Ορθόδοξε,μην έχεις καμία αμφιβολία περί τούτου;

Που ξανακούστηκε,να διώχνονται από τα σπίτια τους Έλληνες χαμηλόβαθμοι αξιωματικοί,για να σπιτωθούν οι εγκληματίες του καμηλιέρη;Έργο της μασονίας είναι αυτό Έλληνα Ορθόδοξε,μην έχεις καμία αμφιβολία περί τούτου.

Που ξανακούστηκε Έλληνες αξιωματικοί να παραδίδουν τον έλεγχο της πατρίδας τους στην Νατοική συμμορία και να απεμπολούν το δικαίωμα τους να υπερασπίζονται τα σύνορα τους;Έργο της μασονίας είναι αυτό Έλληνα Ορθόδοξε,μην έχεις καμία αμφιβολία περί τούτου.

Που ξανακούστηκε 70 ανώτατοι στρατηγοί,ναύαρχοι και πτέραρχοι εν αποστρατεία,να υπογράφουν κείμενο που,ζητά από τις ελληνικές οικογένειες να ψηφίσουν ΝΑΙ,σε ένα δημοψήφισμα που τελειώνει το Έθνος και την πατρίδα;Έργο της μασονίας είναι Έλληνα Ορθόδοξε,μην έχεις περί τούτου καμία αμφιβολία!


Πίσω από τις απαστράπτουσες στολές με τις πουλάδες και τα παράσημα της κοροϊδίας,πίσω από τα σπαθιά και τους ανώτατους βαθμούς της ιεραρχίας,κρύβεται ένας λύκος εν δορά προβάτου.Όπως στα σπλάχνα της Ορθόδοξης εκκλησίας υπάρχει η μασονία του οικουμενισμού με Ιεράρχες που πρόδωσαν τους όρκους τους και εργάζονται κατ’ εντολήν των μασονικών στοών,έτσι συμβαίνει και στο στράτευμα.

Δυστυχώς η προεργασία που έκανε το ΝΑΤΟ,εδώ και δεκαετίες,τώρα αποδίδει στα μέγιστα τον βαθμό της προδοσίας.Για να μπορεί ο κάθε Α/ΓΕΕΘΑ,να δηλώνει…»υπερήφανος»για την δουλειά που κάνουν οι ένοπλες δυνάμεις στο σπίτωμα των οπαδών του καμηλιέρη!

Που είσαι Παύλε Μελά,να δεις ποιοι πολιτικοί σερβιτόροι,κάθισαν στην καθέδρα σου.Που είσαι Ευστάθιε Δαφνομήλη,να δεις ποια στρατιωτικά κοντοπίθαρα,λυμαίνονται την καθέδρα σου!

Όποιος έχει δάκρυα,ας κλάψει αυτό το έθνος,γιατί η ανώμαλη προσγείωση έρχεται και θα κλάψουμε πολύ για την αποστασία μας και με τόκο..θέμα χρόνου είναι..

 

Πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου