Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

0 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ για την απελευθέρωση και όχι μόνο για κλαδικά αιτήματα! - Το πρώτο δελτίο τύπου από την κατάληψη της εφορίας Ηρακλείου Κρήτης!

Ε άμα λείπουν οι εργατοπατέρες... ο κόσμος αντιδρά όπως πρέπει!!!
Κοίτα κι εσύ Μπούτα να μαθαίνεις πως γίνεται ο πραγματικός κι όχι ο συμβολικός αγώνας...
Η Κρήτη πάντα μπροστά!
Κοινοποιήστε να πάει παντού. ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΝΑΙ! ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

Δείτε το δελτίο τύπου:
Κατάληψη εφορίας Ηρακλείου μέρος δεύτερο..
Μετά από την αυθόρμητη κίνηση ανεξάρτητων αγροτών από το Ηράκλειο Κρήτης να κινηθούν εξω από τις γραμμές των συνδικαλιστών τους και αυτόνομα να κλείσουν την εφορία Ηρακλείου, σειρά παίρνει κάτι νέο που φαίνεται να γεννήθηκε από την διαδικασία αυτή..

Ανεξάρτητοι πολίτες του Ηρακλείου αποφασίσαμε να καταλάβουμε εκ νέου την εφορία Ηρακλείου με πολύ πιο ουσιαστικά αιτήματα αυτή τη φορά : εθνική κυριαρχία και εθνικό νόμισμα με μονομερείς κυρίαρχες πράξεις και έξοδο από τα μνημόνια αυτή τη στιγμή.
Για να σώσουμε τα παιδιά μας κ το μέλλον της πατρίδας μας. Φτάνει ως εδώ.. Ότι πειράματα έκανε το πολιτικό προσωπικό της χώρα έκανε.. Εμείς με την σειρά μας κάναμε όση υπομονή ήταν δυνατόν να κάνει ένας λαός και με το παραπάνω..

Είχαν όλοι τους την δυνατότητα να εφαρμόσουν για 6 χρόνια τις εθνοκτόνες τους πολιτικές οι οποίες μετά από λίγα χρόνια θα μας έβγαζαν από το αδιέξοδο . Όλοι ζητάνε κάποιους να μπουν μπροστά για να ακολουθήσουν.

Λοιπόν το κάνουμε. Μερικές δεκάδες ακομμάτιστοι και αχρωμάτιστοι άνθρωποι κάνουμε την αρχή και ζητάμε την συμπαράσταση όλων όσων έχουν αντιληφθεί πως οδηγούμαστε σε εθνική καταστροφή...

Σας περιμένουμε όλους σας στην εφορία Ηρακλείου να ξεκινήσουμε την επανάσταση μας όπως έκαναν οι παππούδες μας εποχές με περισσότερη αξιοπρέπεια για τον τόπο μας. Κάτι που έκαναν τα πάντα για να ξεχάσουμε αλλά δυστυχώς για όσους το επιδίωκαν ζει μέσα μας βαθειά αιώνια!


Υ.Γ. Δεν είμαστε χρυσαυγίτες δεν είμαστε ΚΝίτες δεν είμαστε κανένα κόμμα. Είμαστε άνθρωποι που ψηφίζουν διαφορετικά κόμματα αλλά καταλάβαμε ότι όλοι τους, μας είχαν μέχρι χθες σε μαντριά γιατί μόνο έτσι θα μπορούσαν από πολίτες μιας ανεξάρτητης χώρας να μας μετατρέψουν σε υπηκόους που εξουσιάζουν κ καταδυναστεύουν και ή δύναμη τους είναι ή διχόνοια μας αλλά μαντέψτε, ξυπνήσαμε και είμαστε όλοι μαζί!!!


Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου