Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

3 ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ 12-3-2017 :Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.

Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.Ο ΑΘΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΗΥΘΥΝΕ ΚΑΛΕΣΜΑ / ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ http://www.syntagma-dialogos.gov.gr/ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΠΕΡΙΟΔΙΩΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΟΛΗ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΑΝΑΘΕΩΡΣΗΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΙΟΥΝΙΟΣ. ΑΥΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΩΣ ΜΟΝΟΣΤΗΛΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΕ ΣΙΩΠΗΛΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 3 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΜΕΤΩΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΤΡΙΑΔΟΣ.
ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ".ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΘΕΑ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΕΥΡΩΣΥΝΤΑΓΜΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ.ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.
ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΧΩΡΙΣΜΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 3 ΤΟΥ ΣΥΤΑΓΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΙΕΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΡΙΑ.ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΓΕΝΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑΣ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΕΔΑΦΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΩΣ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΡΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ Ή ΚΑΙ ΜΙΚΤΑ ΚΟΙΝΟΒΙΑ.ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ Η ΜΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΑΪΕΝΤΟΛΟΓΟΙ, ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΕΣ ,ΟΙ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ,ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ΝΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ , ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΘΩ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ , ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΟΠΩΣ Η ΠΟΛΥΓΑΜΙΑ Η ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ.ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΙΣΑΒΒΩΝΑΣ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.Η ΜΙΣΘΟΔΟΣΘΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΚΛΗΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.........
Ο ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009 ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ Η ΤΟΤΕ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ EIXE ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΥΝ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΑΘΗΝΩΝ Κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΣΕ ΕΝΑ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΤΟΤΕ ΧΩΡΙΣΜΟ ΕΚΚΛΗΣΙΣΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ. Ο ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.

ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΘΕΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΡΒΑΝΑ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΤΟΝ ΟΛΑΝΤ ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΤΟΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ....ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΤΑ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ.ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΙΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΕΙΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ. ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ: "ΤΟ ΑΡΘΡΟ 3 ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ. ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ Η ΠΡΟΜΕΤΩΠΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 110 ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΕΑ."
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ .ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ.ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑ ΜΑΣ .ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ. ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ

3 σχόλια:

maria koumi είπε...

Α ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΘΕΟΙ(ΕΛΙΑΜΕΠ,ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ), ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ,ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ.
ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ
1. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΚΑΤ ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΗΘΙΚΗ Η΄ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΜΑΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.
2.Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ,ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ , ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ(ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ....ΤΕΜΕΝΟΣ..ΟΧΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....ΜΗ ΨΗΦΙΣΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ..ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΛΑΘΡΟΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕ...)ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ!
ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ,Η ΑΠΑΛΕΙΦΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΥΛΩΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ,ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ,ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΠΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ!.
ΕΤΣΙ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ,ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ "ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ"!!!!!!!!ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ

MAPIA XATZAKH είπε...

Ποιά η σχέση αυτού με την περσυνή Σύνοδο; Μηπως αυτη προετοίμσζε το έδαφος με την " οικουμενικότητα"; Τι λέτε;

kostas sepilos είπε...

η χωρα ειναι χριστιανικο κρατος, και θα παραμεινει, αν η κυβερνηση θελει να την καταστρεψει ας αρχισει να καταστρεφει τις οικογενειες τους πρωτα, οι ξεφτυλες δεν ειπαν στον κοσμο ( οσοι τους ψηφισαν ) οτι εχουν τετοια σχεδια στο προγραμμα τους, αλλα ο πολιτικος θανατος ειναι μπροστα τους !

Δημοσίευση σχολίου