Τρίτη 23 Μαΐου 2017

2 Η ομιλία του κ. Παλαιτσάκη την 21-05 -2017 παρακαταθήκη για όλους τους Έλληνες……






Δείτε ή ακούστε το εν λόγω βίντεο μετά το 6 λεπτό….. Μια ομιλία παρακαταθήκη για όλους τους Έλληνες …. Ο σκοπός της αναθεώρησης του Συντάγματος  είναι να μας τελειώσουν ως Ορθόδοξο Κράτος ….Η πράξη αυτή προσβάλει το Θεό  μας και εμείς πρέπει να δώσουμε ομολογία και να αντισταθούμε με κάθε τρόπο…..


Ο Αγώνας μας συνεχίζεται…. Δεν μας πτοεί ο πόλεμος  τους ….. Όσοι το χάλκεον χέρι-Βαρύ του φόβου αισθάνονται,-Ζυγόν δουλείας ας έχωσι.-Θέλει αρετήν και τόλμην-......Επακολουθούν   νέες Δράσεις μας,που θα αναστατώσουν τους πάντες…. ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ /ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ …… 




Τι εστί Ιωαννης Παλαιτσάκης : Ο Ιωάννης Γ. Παλαιτσάκης γεννήθηκε το 1944 στα Νέα Στύρα Ευβοίας. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έλαβε την άδεια άσκησης του Δικηγορικού επαγγέλματος στο Πρωτοδικείο Αθηνών (1971) αλλά δεν ακολούθησε την Δικηγορία. Εργάστηκε στην Ελληνική Ραδιοφωνία - Τηλεόραση (Ε.Ρ.Τ. Α.Ε.), από το 1971 μέχρι το 2002, και διετέλεσε σ' αυτή Γενικός Διευθυντής Διοίκησης και Διαχείρισης (1989-1993).
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον επιδίδεται επί σειρά ετών στη μελέτη θεμάτων Χριστιανικής Θεολογίας, Συγκριτικής Θρησκειολογίας και Μυθολογίας, Μεταφυσικής, Αποκρυφισμού και Παραψυχολογίας. Σχετικές εργασίες του έχουν δημοσιευθεί και δημοσιεύονται σε διάφορα περιοδικά. Έχει λάβει και λαμβάνει μέρος σε τηλεοπτικές εκπομπές σχετικές με τα παραπάνω θέματα.

Τίτλοι στη βάση Βιβλιονέτ
(2006)
Το κλειδί της Γένεσις, Ιδιωτική Έκδοση
(2004)
Αριθμός γαρ ανθρώπου εστί, Ιδιωτική Έκδοση
(2002)
Διαφωτισμός, Ιδιωτική Έκδοση
(2001)



2 σχόλια:

Unknown είπε...

ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΣΥΜΠΙΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΕΣ ΤΟ ΠΑΝΟ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ????? ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΨΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ?????

Unknown είπε...

ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΣ
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ.... ΟΧΙ ΦΩΤΙΕΣ ΜΟΝΟ
ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δημοσίευση σχολίου