Δευτέρα, 1 Μαΐου 2017

0 Η απόδειξη ότι πίσω από την Κομισιόν και το ΔΝΤ, είναι οι Εβραίοι….

Η απόδειξη ότι πίσω από την Κομισιόν και το ΔΝΤ, είναι οι Εβραίοι….


Ο Πατροκοσμας εναντιώθηκε  για την εργασία τις  Κυριακές, με αποτέλεσμα την  σύγκρουση του με τους αποικιοκράτες Φράγκους, τους πασάδες κατακτητές και τους Εβραίους τοκογλύφους   και τελικά υπήρξε η θανάτωση του: "Πρέπει και ημείς να εργαζώμεθα τας εξ ημέρας δια ταύτα τα μάταια, γήινα και ψεύτικα πράγματα, και την Κυριακήν να πηγαίνωμεν εις την εκκλησίαν και να στοχαζώμεθα τας αμαρτίας μας, τον θάνατον, την κόλασιν, τον παράδεισον, την ψυχήν μας οπού είναι τιμιωτέρα από όλον τον κόσμον, και όχι να πολυτρώγωμεν, να πολυπίνωμεν και να κάμνωμεν αμαρτίας, ούτε να εργαζώμεθα και να πραγματευώμεθα την Κυριακήν.

Εκείνο το κέρδος οπού γίνεται την Κυριακήν είναι αφωρισμένο και κατηραμένο, και βάνετε φωτιά και κατάρα εις το σπίτι σας και όχι ευλογίαν. Και ή σε θανατώνει ο Κύριος παράκαιρα, ή την γυναίκα σου, ή το παιδί σου, ή το ζώον σου ψοφά, ή άλλον κακόν σου κάμνει. Όθεν, αδελφοί μου, δια να μη πάθετε κανένα κακό, μήτε ψυχικόν μήτε σωματικόν, εγώ σας συμβουλεύω να φυλάγετε την Κυριακήν, ωσάν οπού είναι αφιερωμένη εις τον Θεόν. Εδώ πώς πηγαίνετε, χριστιανοί μου ; Την φυλάγετε την Κυριακήν ; Αν είσθε χριστιανοί, να την φυλάγετε."

Σύμφωνα με την εφημερίδα 'Καθημερινή', μία από τις προτάσεις που κατέθεσαν Κομισιόν και ΔΝΤ είναι το άνοιγμα των καταστημάτων όλες τις Κυριακές! Συγκεκριμένα, το προσχέδιο προβλέπει την πλήρη κατάργηση των περιορισμών στην λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, είτε αυτοί αφορούν στο μέγεθος του καταστήματος είτε τις περιοχές όπου δραστηριοποιούνται τα καταστήματα.
ΣΥΜΕΠΡΑΣΜΑ :ΑΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ Κομισιόν και ΔΝΤ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ…. και επιμένουν στην κατάργηση της Κυριακής, ως αργία
 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ … ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ….ΗΔΗ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΝΕΚΡΟ (ΑΓΙΟ ΜΑΣ) ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ……
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ …ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ….

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου