Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

1 πατέρας Ιωάννης Γλιόγκος: ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ..

ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Διαβάζοντας την αναθεώρηση του Συντάγματος που κατέθεσε η κυβέρνηση,
μου γεννήθηκαν κάποια ερωτήματα. Έκανα και κάποιες σκέψεις τις οποίες θέλω να μοιραστώ μαζί σας. Παρακάτω θα δείτε κάποια άρθρα που έχω επιλέξει τα οποία πρότειναν να διαγραφούν, να τροποποιηθούν ή να προστεθούν νέα και τις σκέψεις μου πάνω σε αυτά.

Άρθρο 3 παρ. 1: Προστίθεται η φράση «Η Ελληνική Πολιτεία είναι θρησκευτικά ουδέτερη.»
Θρησκευτικά ουδέτερη η Ελλάδα λοιπόν. Σου λέει βέβαια μετά, επικρατούσα θρησκεία θα είναι αυτή της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού. Σε λίγο καιρό θα πρέπει να αλλάξει πάλι το Σύνταγμα γιατί με τόσους λαθρομετανάστες θα αλλάξουν και τα ποσοστά!

Άρθρο 3 παρ. 3: Διαγράφεται εξ’ ολοκλήρου και μεταξύ άλλων γράφει: «Το κείμενο της Αγίας Γραφής τηρείται αναλλοίωτο.»
Δηλαδή ο οποιοσδήποτε, μπορεί να αλλάξει όπως θέλει, σε όποιο σημείο θέλει και ό,τι θέλει μέσα στην Αγία Γραφή (άσχετα με το πόσο παραχαραγμένη είναι ήδη) και μετά, γιατί όχι, να «φτιάξει» μια νέα θρησκεία και να λέει ότι τον συμφέρει. Λέτε να ζήσουμε πάλι τις «ευλογημένες» ημέρες της συνόδου της Λαοδικείας;

Άρθρο 4 παρ. 1: Προστίθεται η φράση «Το Κράτος λαμβάνει θετικά μέτρα για την προώθηση της ισότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών και μεριμνά για την άρση των κοινωνικών και άλλων ανισοτήτων που υφίστανται στην πράξη.»
Όλοι ίσοι λοιπόν προς τα κάτω όμως, μην μπερδεύεστε. Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, όλα στη Μητρική Εταιρεία και μετά οργανωμένα γκέτο όπου οι άντρες θα ζουν ξεχωριστά από τις γυναίκες, πάντα με γνώμονα την ισότητα!

Άρθρο 14 παρ. 5: Εδώ μιλάει για τον τύπο και διαγράφονται πολλά, μεταξύ άλλων και αυτό: «Κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται η κατάσχεση, με παραγγελία του εισαγγελέα, μετά την κυκλοφορία α) για προσβολή της χριστιανικής και κάθε άλλης θρησκείας […]»
Άρα όταν κάποια εφημερίδα ή γενικά ο τύπος βρίζει το Χριστό, καμία ποινή. Αλλά το ίδιο θα ισχύσει και για τον Γιαχβέ και για τον Αλλάχ και για το Βούδα και για τον Κούδα… Βρίστε τους ελεύθερα όλους λοιπόν!
Βέβαια, άμα βρίσεις τον Αλλάχ-Γιαχβέ-Σάκλα-Γιαλνταμπαώθ-Σαμαέλ όλο και κάποιος μετριοπαθής μουσουλμάνος θα σε σπάσει στο ξύλο (στην καλύτερη) ή θα ορμήσει με ένα όπλο στα γραφεία της εφημερίδας σου, θα σκοτώσει κόσμο και μετά επειδή αποδείχτηκε καλός μουσουλμάνος θα πάει στον παράδεισο και θα τρώει πιλάφι με 72 παρθένες.

Άρθρο 17 παρ. 1: Προστίθεται η φράση: «Κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο δικαιούται πλήρους σεβασμού της κάθε μορφής περιουσίας του.»
Εντάξει θα σου πάρουμε το σπίτι σου ή την επιχείρησή σου άμα χρωστάς, αλλά θα τα προσέχουμε σαν τα μάτια μας!

Άρθρο 21: Διαγράφεται όλο, μαζί και η παράγραφος 1 που αναφέρει: «Η οικογένεια, ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτους.» και αντικαθίσταται από έξι άλλες παραγράφους μεταξύ των οποίων και αυτή «Το κράτος υποχρεώνεται να λαμβάνει πρόσθετα θετικά μέτρα υπέρ ευαίσθητων κοινωνικών κατηγοριών […]. Ειδική προστασία παρέχεται στην οικογένεια, τη μητρότητα, στα παιδιά και στους νέους.»
Τη βλέπετε τη διαφορά; Στα ψιλά γράμματα είναι όλο το παιχνίδι. Η οικογένεια δεν θα θεωρείται πλέον από το Σύνταγμα ως θεμέλιο συντήρησης και προαγωγής του Έθνους!!! Παρατηρήστε και κάτι άλλο. Η λέξη «γάμος» δεν υπάρχει στις παραγράφους που προστίθενται.

Άρθρο 33: Διαγράφεται από τον όρκο του Προέδρου της Δημοκρατίας η φράση «στο όνομα της Αγίας και Ομοουσίας και της Αδιαίρετης Τριάδας.»
Πάει και η Αγία Τριάδα! Άραγε να μπορεί ένας σατανιστής ή ένας βαμπιριστής να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας;

Άρθρο 59: Και εδώ διαγράφεται η φράση «στο όνομα της Αγίας και Ομοουσίας και της Αδιαίρετης Τριάδας.», αλλά αυτή τη φορά από τον όρκο των βουλευτών.
Σίγουρα αν ψάξετε θα βρείτε και άλλα πολλά. Αλλά στο κάτω κάτω της γραφής, μια δυο φορές θα τους ψηφίσουμε ακόμα...

Ιησούς Χριστός Νικά παντού και πάντα


1 σχόλια:

tasos2222 είπε...

εδώ καινούρια σελίδα συλλογής υπογραφών ( συνεχίζουμε να μαζεύουμε υπογραφές σε ετούτη εδώ την νεα σελίδα.
Εδώ εκτυπώνουμε σε φύλα διπλής όψης και άμεσα μαζέψουμε υπογραφές κατά του λαθρομεταναστευτικού,κατά της αναθεώρησης του Συντάγματος και της ανέγερσης Τζαμιών.
Υπογράφουμε με μπλε μελάνι, ανταλλάξτε τηλέφωνα με τους υπογράφοντες και μόλις συμπληρώσετε αρκετές υπογραφές μου στέλνετε μήνυμα ( για ό,τι πληροφορίες πείτε μου),
κοινοποιήστε
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10208976035858023&set=a.1303244981119.2039806.1230303395&type=3&theater
ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΝΟΥΜΕ (ως σχετικό 2 ) ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ (τις αρχικές τις κρατάτε πάντα εσείς )
Τούτο εδώ καταθέτουμε πρώτα στην αστυνομία, παίρνουμε επικυρωμένο αντίγραφο και το καταθέτουμε στον Δήμο παίρνοντας και από κει επικυρωμένο αντίγραφο .
https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%CF%85-120-%CF%85%CF%80%CF%8C%CF%88%CE%B9%CE%BD-%CF%8C%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AC%CF%81%CF%87%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%B3/1042056112504403
ΌΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ , ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ 1 ΠΟΥ ΑΝΑΦΈΡΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ 8ΣΕΛΙΔΟ.

Δημοσίευση σχολίου