Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

0 Θρησκευτικά, Α΄ Γυμνασίου :«…το Κούλι ήταν εδώ, κοντά της, Παναγίτσα μου, σε ευχαριστώ! Ας πάει στο διάβολο η Γαλανοπούλου και τα γαλάζια σιντριβάνια της …στο διάβολο…» ..Έλεος, μαζευτείτε …




Θρησκευτικά, Α΄ Γυμνασίου :«…το Κούλι ήταν εδώ, κοντά της, Παναγίτσα μου, σε ευχαριστώ! Ας πάει στο διάβολο η Γαλανοπούλου και τα γαλάζια σιντριβάνια της …στο διάβολο…» ..Έλεος, μαζευτείτε …


ΟΛΟΙ οι Έλληνες είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να αποστείλουμε την κάτωθι αίτηση –αναφορά προς την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση με κοινοποίηση το Υπουργείο Παιδείας (ΥΠΕΘΑ)
Έλληνες πρέπει να τους σταματήσουμε ….. είναι υποχρέωση μας πρώτα προς το Θεό και μετά προς το Έθνος …………..








ΑΙΤΗΣΗ-ΑΝΑΦΟΡΑ 
ΠΡΟΣ: Δ.Ε. (περιοχης) Κοινοποιηση:ΥΠΕΘΑ 
Του ……………………………………………. του …………………….και της …………………, κατοικου …………., διευθυνση ……………………..με Α.Δ.Τ. …………………………..
Λαμβάνω την τιμή να σας αναφέρω ότι στο βιβλίο των Θρησκευτικών, Α΄ Γυμνασίου, στην σελίδα εξήντα έξι (66) αναφέρετε αυτολεξεί :«…το Κούλι ήταν εδώ, κοντά της, Παναγίτσα μου, σε ευχαριστώ! Ας πάει στο διάβολο η Γαλανοπούλου και τα γαλάζια σιντριβάνια της …στο διάβολο…»
Σύμφωνα με την Διεθνή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Παιδιού, στο άρθρο 29 αναφερόντα τα κάτωθι:
«1. Τα Συμβαλλόμενα Κράτη συμφωνούν ότι η εκπαίδευση του παιδιού πρέπει να αποσκοπεί:
γ. Στην ανάπτυξη του σεβασμού για τους γονείς του παιδιού, την ταυτότητά του, τη γλώσσα του και τις πολιτιστικές του αξίες, καθώς και του σεβασμού του για τις εθνικές αξίες της χώρας στην οποία ζει, της χώρας από την οποία μπορεί να κατάγεται και για τους πολιτισμούς που διαφέρουν από το δικό του.
 δ. Στην προετοιμασία του παιδιού για μία υπεύθυνη ζωή σε μία ελεύθερη κοινωνία μέσα σε πνεύμα κατανόησης, ειρήνης, ανοχής, ισότητας των φύλων και φιλίας ανάμεσα σε όλους του λαούς και τις εθνικιστικές, εθνικές και θρησκευτικές ομάδες και στα πρόσωπα αυτόχθονης καταγωγής…..»
Σύμφωνα με το προαναφερθέν άρθρο και την κοινή λογική ενός μέσου ηθικού ανθρώπου θεωρώ ότι στα παιδιά της Α Γυμνασίου δεν αναπτύσσετε ο σεβασμός στις πολιτιστικές του αξίες, αλλά και δεν προετοιμάζονται για μια υπεύθυνη ζωή η οποία θα είναι μέσα πνεύμα κατανόησης και ανοχής, αλλά τα προετοιμάζει σε κάθε «αναποδιά» που μπορεί να τους τύχει με τους συμπολίτες του, να εξυβρίζουν και μάλιστα με την συγκεκριμένη λέξη(στο διάβολο).
Επειδή η εν λόγω βρισιά είναι εναντία στα χρηστά ήθη και την Ορθόδοξη Πίστη του Έθνους μας
Επειδή βάσει του άρθρου 1 των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων το άτομο έχει καθήκοντα απέναντι στα άλλα άτομα και στο κοινωνικό  σύνολο στο οποίο ανήκει και ότι έχει υποχρέωση να προσπαθεί να προαγάγει και να σεβασθεί τα δικαιώματα όπως στην περίπτωση που αναφέρω δλδ στην εκπαίδευση του παιδιού βάσει του άρθρου 29 της Διεθνής Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού.
ΑΙΤΟΥΜΑΙ
Η παρούσα να προωθηθεί στο Υπουργείο Παιδείας με το αίτημα σε πρώτη φάση  να αποσυρθεί από την διδακτέα υλη με έγγραφο που θα κοινοποιηθεί και σε εμού, σε δεύτερη φάση να αφαιρεθεί η συγκεκριμένη σελίδα από το βιβλίο και να προωθηθεί η παρούσα αιτηση/αναφορα μου, στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου για τυχόν ποινικές ή πειθαρχικές ευθύνες και να μου αποσταλεί στην διεύθυνση κατοικίας μου, το προωθητικό έγγραφο..
Η παρούσα κατατίθεται βάσει του άρθρου 10 του Συντάγματος. Αιτείται να μου χορηγηθεί ακριβές αντίγραφο της παρούσης , με έξοδα εμού όπως προβλέπετε από την κειμένη νομοθεσία , για κάθε νόμιμη χρήση.
 ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ …..ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ……..



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου