Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

0 Γ. Παπανδρέου: Βραβείο για την Ηγετική του Προδοσία και Προσφοράς.


Βλέπουμε πως ο Εθνοκτόνος Γεώργιος Παπανδρέου πήρε Βραβείο Ηγετικής Προσφοράς 2009 - 2011, ΔΙΚΑΙΑ το πήρε γι' έναν λόγο:


Είναι βραβείο για την Ηγετική του Προδοσία της Πατρίδα μας, δυστυχώς έδωσαν έναν Βραβείο που κατάφερε να μας εξοντώσει με την Οικονομική μας εξαθλίωση και μας έβαλε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, χωρίς να μας ρωτήσει και εκτέλεσε εντολές ξένων και τα τήρησε, αντί να τηρήσει τις εντολές του Ελληνικού Λαού. Εκείνοι που του έδωσαν το βραβείο ήξεραν τι έκαναν...

Γι' αυτό του ΕΔΩΣΑΝ βραβείο ηγετικής προσφοράς ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ για το ξεπούλημα της Εθνικής Κυριαρχίας, σύμφωνα με το Άρθρο 14, παρ. 5 το Μνημόνιο του 2010. Το οποίο αναφέρει ως εξής:
"ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή προκείται να αποκτήσεις, ....κ.α."
Πηγή: Μνημόνιο 8 Μαΐου 2010 - Σελίδα 21.


Μόνο αυτό το άρθρο και την παράγραφο που τα λέει ΟΛΑ!
Το άρθρο 14, παρ. 5 εξαθλίωσε την Ζωή ΜΑΣ, το Σπίτι ΜΑΣ, την Οικογένειά ΜΑΣ, Διέλυσε την επιχείρηση ΜΑΣ, την Οικονομική Κατάστασή ΜΑΣ πούλησε την Ιδιωτική ΜΑΣ Περιουσία, Κατάστρεψε τα παιδιά ΜΑΣ, επέβαλλε άδικους & εξοντωτικούς φόρους χωρίς μ' ΕΜΑΣ, κατάστρεψε την Υγεία ΜΑΣ, διέλύσε την Παιδεία ΜΑΣ, και πάνω απ' όλα ΠΡΟΔΩΣΕ την Πατρίδα ΜΑΣ!

Γι' αυτό ευχόμαστε μια ημέρα θα ΔΙΚΑΣΤΕΙ απ' τον Ελληνικό Λαό!

Υ.Γ.: Ισχύει και τους Υπόλοιπους για το Ειδικό Δικαστήριο, όσοι ψήφισαν τα Μνημόνια [πρώην και νυν Βουλευτές και Υπουργοί] μαζί οι Αντιπολιτεύσεις των κομμάτων [πρώην και νυν], που ΔΕΝ σεβάστηκαν το Σύνταγμα του Άρθρου 120, παρ. 4.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου