Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

0 ΟΙ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ......

Αγαπητοί μου χριστιανοί, με πονούν  όλα αυτά που συμβαίνουν  τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν στην πατρίδα μας. Θυμάστε, όταν ήμασταν μικροί, πηγαίναμε στο σχολειό και τραγουδάγαμε με ενθουσιασμό εκείνο το τραγούδι που λέει «η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει»!…


Σ΄ αυτά τα χρόνια όμως που ζούμε βουλιάζει η αγαπημένη μας πατρίδα η Ελλάδα και αργοπεθαίνει. Και το κακό έρχεται από πάνω, από τους πολιτικούς μας άρχοντες, τους οποίους εμείς, με την ψήφο μας τους αναδείξαμε άρχοντες, για να υπερασπίζουν τις παραδόσεις της πίστης μας και της φυλής μας. Αλλά αυτοί νομοθετούν ενάντια με την ένδοξη ελληνορθόδοξη παράδοσή μας. Και την ευθύνη εδώ την έχουμε εμείς οι Ιεράρχες, οι οποίοι δεν τους ελέγχουμε, όπως ήλεγχαν οι Προφήτες και οι Άγιοι Ιεράρχες Πατέρες της Εκκλησίας μας τα αμαρτήματα των αρχόντων της εποχής τους.
ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
Καταργούν  δια νόμου την αργία της Κυριακής και να την κάνουν μία κοινή ημέρα σαν τις άλλες. Μα η Εκκλησία μας γι΄ αυτό την είπε «Κυριακή», γιατί πρέπει να είναι ημέρα του Κυρίου, ημέρα δηλαδή αφιερωμένη κατ΄ εξοχήν στον Κύριο ημών Ιησού Χριστό. Έτσι από παλαιά στο Βυζάντιο η Κυριακή ημέρα είχε θεσπιστεί διά νόμου ως κατ΄ εξοχήν ημέρα λατρείας του Θεού και ημέρα αναπαύσεως από τον κόπο της εβδομάδας. Την ημέρα αυτή έπρεπε να μη λειτουργούν τα δικαστήρια, ούτε να γίνονται στρατιωτικά γυμνάσια και ιδιωτικές και δημόσιες συναλλαγές των πολιτών. Απαγορεύονταν ακόμη στο Βυζάντιο και οι θεατρικές παραστάσεις την ημέρα της Κυριακής. Την Κυριακή όλοι στην Εκκλησία, για την θεία Λειτουργία.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ
Κυβερνήσεις του παρελθόντος νομιμοποίησαν τον πολιτικό γάμο καθώς και το αυτόματο διαζύγιο, καταπατώντας ευθέως μία από τις Δέκα Εντολές («Ου μοιχεύσης»).
 ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ
Κυβερνήσεις του παρελθόντος μέχρι και πρόσφατες νομιμοποιούν τις εκτρώσεις και τις μεταμοσχεύσεις, καταπατώντας ευθέως άλλη μία από τις Δέκα Εντολές   («Ου φονεύσεις»).
 ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ
H  Αντίχριστη αριστερή Κυβέρνηση, με την συμμετοχή των περισσοτέρων κομμάτων της αντιπολίτευσης, νομοθετεί το σύμφωνο συμβιώσεως προσώπων ιδίου φύλου, πράξη η οποία  όπως φανερώνεται και από το γεγονός της καταστροφής των Σοδόμων και Γομόρρων, αποτελεί βδέλυγμα ενώπιον του Θεού.  Περαιτέρω ο  επόμενος νόμος  θα τους δίνει  το  δικαίωμα  να υιοθετούν  και  παιδιά. Οι  νόμοι  της  Σουηδίας, Νορβηγίας  και  όλων  των  πολιτισμένων  χωρών, μας  δείχνουν  το  αύριο  της  Ελλάδος,  καθώς  ο  κοινωνικός  λειτουργός με  την  πρώτη  ευκαιρία,  θα  ΚΛΕΒΕΙ  τα  παιδιά  των  βιολογικών  γονέων, προκειμένου  να  τα  παραδώσει  σε  ανάδοχες  εκφυλισμένες  οικογένειες, με  ότι  και  αν  αυτό  συνεπάγεται…
ΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
Ετοιμάζονται στην  Αθήνα  να  δώσουν  20.000 διαμερίσματα στους λαθρομετανάστες, ενώ  δρομολογήθηκαν άλλες  60.000 περιπτώσεις κόκκινων  δανείων.
Αφού έκλεψαν τα  σπίτια  των  Ελλήνων,  τώρα  τα  χαρίζουν  στους λαθρομετανάστες.
ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
Δεν  έχουμε πλέον το δικαίωμα  να  υπερασπιζόμαστε την Χριστιανική  πίστη, σε  αντίθεση  με  τους  λαθρομετανάστες, οι  οποίοι  έχουν  μόνο δικαιώματα…  και  καμμία  υποχρέωση..
Στόχος  η  αντικατάσταση  του  Ελληνικού  πληθυσμού  και  οι αναγκαστικές  επιμιξίες  που  θα  μεταλλάξουν την πατρίδα  μας  σε Ισλαμική  χώρα  με  μαθηματική  ακρίβεια.
Οι Μουσουλμάνοι θα έχουν δικαιώματα στην περιοχή γύρω από το τζαμί καθώς βάσει του κορανίου η περιοχή γύρω από τον χώρο λατρείας, τους ανήκει…
Θα έχουν άσυλο εντός του τζαμιού σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο. Μεθερμηνευόμενο, καταφύγιο τρομοκρατών.
Κάθε γειτονιά που έχει Μουσουλμάνους θα υποχρεωθεί να χτίσει τζαμί καθώς θα αποτελέσει δεδικασμένο.
Ότι  δεν κατάφεραν να  κάνουν 2 Παγκόσμιοι  πόλεμοι, το  κατάφεραν ειρηνικά  οι  λαθρομετανάστες.
Αυτός  ο  νόμος  είναι  ο  Δούρειος  ίππος  για  τον  υποχρεωτικό εξισλαμισμό  των  Ελλήνων  και  της  Ευρώπης.
ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΣ ΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ.
 Η ταυτότητα, μας ταυτοποιεί, διότι ταυτότητα σημαίνει ότι  ο δείνα ταυτίζεται μέ αυτά πού δηλώνει. Τουτέστιν  υπογράφω και  αποδέχομαι. Αυτό ΔΕΝ  θα γίνει ποτέ από  εμάς,  χάριτι  Κυρίου. H παραλαβή  των ηλεκτρονικών  ταυτοτήτων  είναι  πτώσις.
ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Η Ελληνική  γλώσσα  και η  Ελληνική  Ιστορία έχουν  παραχαραχθεί  στα σχολεία (  Γενοκτονία των Ποντίων  της  Σμύρνης κλπ ). Διαστρέβλωση  των  Θρησκευτικών  σε  Θρησκειολογία όλων  των  αιρέσεων και  δαιμονολατριών, καθώς  και  η  αντιευαγγελική  διδασκαλία περί προγαμιαίων  σχέσεων, παιδεραστίας  και  εκτρώσεων που  αναγράφεται  στο βιβλίο  των  « θρησκευτικών »
ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΕΙΝΑΝΕ
Σήμερα, πεινάνε Ελληνόπουλα, ορφανοτροφεία ζητιανεύουν για γάλα, πιπίλες, παπουτσάκια και κλινοσκεπάσματα, αλλά προέχει το wi-fi και to aircondition των Μαροκινών, των Πακιστανών, των Μπαγκλαντεσιανών, των Σουδανών, των Αλγερινών και όλων των εις -ων , από ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.
ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ.
Με εράνους (από το προσωπικό) και με δωρεές (από τους ασθενείς και την τοπική κοινωνία) λειτουργεί το δημόσιο σύστημα υγείας στη χώρα.
Η νέα «ακτινογραφία» την οποία έκανε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) στις δημόσιες δομές υγείας, αποτυπώνει τον καινοφανή τρόπο χρηματοδότησης των μονάδων του ΕΣΥ: τους εράνους μεταξύ των εργαζομένων του νοσοκομείου ή του Κέντρου Υγείας προκειμένου να αντιμετωπιστεί η έλλειψη αναλώσιμων υλικών αναγκαίων για την παροχή υπηρεσιών υγείας. Κανόνας τείνουν να γίνουν και οι δωρεές στα δημόσια νοσοκομεία. Ιδιώτες, σύλλογοι, ακόμη και σχολεία δωρίζουν αναλώσιμα υλικά αναγκαία για τη λειτουργία του συστήματος, με τα είδη της δωρεάς να έχουν μεγάλη ποικιλία, από μαξιλάρια, σεντόνια, στατό για ορούς μέχρι και φρούτα.
ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ
Τραγικά είναι τα στοιχεία για την ελληνική αγορά καθώς πλέον τα λουκέτα στις επιχειρήσεις αυξάνονται ραγδαία.
ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ.
Τα Μυστήρια είναι εκείνες οι ιερές τελετές της Εκκλησίας μας, που αποτελούν αισθητά σημεία της θείας χάρης, μεταδίδουν στους πιστούς την ουράνια ευλογία, χαράσσουν βαθειά στο εσωτερικό των χριστιανών σωτηριώδεις συνέπειες, αναμορφώνουν ψυχικά τον άνθρωπο, τον μεταμορφώνουν σε καινή κτίση. Τα ιερά Μυστήρια είναι θεοσύστατα, δηλαδή τα συνέστησε ο ίδιος ο Χριστός. Η συνειδητή συμμετοχή όλων μας σε αυτά είναι απαραίτητη για την ένωσή μας με τον Θεό και τη σωτηρία μας.
ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ  ΨΥΧΕΣ ΟΝΕΙΡΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ.
Καταστρέφουν , τα όνειρα και τις φιλοδοξίες των νέων ανθρώπων και συχνά «διαλύει» τις ψυχές των ικανών ανθρώπων.  Των ανθρώπων δηλαδή που θα μπορούσαν να «φέρουν» τον «κόσμο ανάποδα» επιχειρώντας και επιτυγχάνοντας ακόμη και αδιανόητα επιτεύγματα για πολλούς. Κατάφεραν να σκοτώσουν  τα όνειρα των νέων ανθρώπων και να τους μετατρέπει είτε σε μετανάστες (το σύνηθες) είτε σε αναζητητές του «προγράμματος καταπολέμησης της φτώχειας» των 500 ευρώ για μερικούς μήνες.
Εν  συμπεράσματι  η  δική  μας  άποψη:
Η  Νέα  Τάξη  Στοχεύει  στον  εξισλαμισμό  και  τον  Σοδομισμό  της  Ευρώπης.
Οι αντιρατσιστικοί  νόμοι  τα  σύμφωνα συμβίωσης,   και  η  υποχρεωτική  σεξουαλική αποκτήνωση  στα  σχολεία  στοχεύουν  στην  εξαφάνιση της  λευκής  Χριστιανικής  φυλής.
Αποφασίστηκε  η  μετάλλαξη  των  αντρών  σε  ομοφυλόφιλους,  έτσι  ώστε  οι  γυναίκες να  αναγκαστούν  να  παντρευτούν  τους Μουσουλμάνους  λαθρέποικους… ( ήδη συμβαίνει )
Η  Επόμενη  γενιά,  μίας  Ευρώπης  ζητιάνων  μιγάδων,  είναι  πολύ  εύκολο   να χειραγωγηθεί  στην  λατρεία  του  Lusifer  –  Αντιχρίστου.
Είναι  Ανθέλληνες  και  Αντίχριστοι  οι  πολιτικοί  που  ψήφισαν  όλα  τα παραπάνω, και  μας  έφεραν  την  κόλαση  που  βιώνουμε  σήμερα.
Αυτοί  που  με  εωσφορική  αλαζονεία ύψωσαν  τὸ µικρό, και   σπιθαµιαίο ανάστηµά τους µπροστὰ στὸ ευσεβές, θεοσεβὲς καὶ µεγαλειώδες παρελθὸν της µακραίωνης Ελληνικής Ιστορίας,  δυστυχώς  μας  απέδειξαν  ότι,  εργάζονται  με σπουδή εναντίον  της  Ελλάδος  και  της  Ορθοδοξίας, χωρίς  καμμία Χριστιανική συνείδηση.
Νομιμοποίησαν  την  Διαστροφή  που  ούτε  τα  ζώα  δεν   κάνουν.
Επί  του συγκεκριμένου θέματος, ο  Χριστός  ξεκαθάρισε  την  Θέση  του στα  Σόδομα, άπαξ’ διαπαντός.
Με  αυτούς  τους  πολιτικούς λοιπόν  που  αντιστρατεύονται  τον  Χριστό ΔΕΝ  έχουμε  καμμία  μερίδα, πολλώ  δε  μάλλον  πνευματική.
Για  όποιον   δηλώνει  Χριστιανός, « Ιδού  πεδίον  δόξης λαμπρό »
«ΥΜΕΙΣ ἐστε τὸ φῶς τοῦ κόσµου» (Ματθ. ε´ 14).
Οι  πολιτικοί  διάλεξαν  συνειδητά  ποιόν κύριο υπηρετούν, εκτελώντας  όλη  την Νεοταξίτικη  Αντίχριστη ατζέντα  κατά  γράμμα.
Από  πότε  ο Χριστός   συνεργάζεται  με  τον  Διάβολο;
ΠΑΥΛΟΣ :  Καί μή συγκοινωνεῖτε  τοῖς  ἔργοις  τοῖς  ἀκάρποις  τοῦ σκότους…  (᾿Εφεσ. Ε, 10-11)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου