Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

0 Πάτερ Θεόφιλος: "Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει και δεν είναι πυρηνικός. Ενώ εσείς χαλαρώνετε, ενώ καταναλώνετε,....."

Στο συγκεκριμένο πόλεμο το πεδίο της μάχης δεν είναι πια έξω από τον άνθρωπο, αλλά στο εσωτερικό του, στο μυαλό και στα συναισθήματα του.


Ο τρίτος  παγκόσμιος πόλεμος έχει ήδη ξεκινήσει και δεν είναι πυρηνικός. Ενώ εσείς χαλαρώνετε, ενώ καταναλώνετε, ενώ απολαμβάνετε τη διασκέδαση που σας προσφέρει το σύστημα, ένας αόρατος στρατός προσπαθεί να κυριαρχήσει στη σκέψη σας, στη συμπεριφορά και στα συναισθήματα σας, ληστεύοντας σας.
Χωρίς να το παίρνετε καθόλου είδηση, χωρίς να το νοιώθετε ή να το συνειδητοποιείτε, η θέληση σας καταλαμβάνεται από αόρατες κατοχικές δυνάμεις. Οι μάχες δεν διεξάγονται σε μακρινούς τόπους, αλλά μέσα στο ίδιο σας το κεφάλι. Δεν πρόκειται πλέον για έναν πόλεμο με στόχο τη στρατιωτική κατάκτηση κάποιων περιοχών, αλλά για έναν πόλεμο που έχει αντικείμενο την κατάκτηση του εγκεφάλου σας, για μάχες που εσείς οι ίδιοι ως άτομα, όπου και αν βρίσκεσθε, αποτελείτε τον κύριο στόχο.
Ο στόχος δεν είναι πλέον ο θάνατος του εχθρού, αλλά ο έλεγχος του. Οι σφαίρες δεν κατευθύνονται πια στο κεφάλι σου, αλλά στις αντιφάσεις, στους ενδόμυχους φόβους και στις ψυχολογικές σου ευπάθειες,  στα κρυφά και ευάλωτα σημεία σου. Η συμπεριφορά σου θα ερευνάται συνεχώς από ειδικούς, θα καθοδηγείται και θα ελέγχεται.
ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ.
Ξεπέρνα τον πόνο και την αγριότητα της ζωής. Έχε θάρρος, δύναμη, περηφάνια, πείσμα και προσβλέποντας τον Θεό και τον Μονογενή Του Υιό γλίτωσε από την προκρούστειο κλίνη, ξερίζωσε τα αγκάθια που πληγιάζουν  και ματώνουν  το σώμα και την ψυχή σου. Πάλεψε με τα κύματα και νίκησε. Βγές από το λαβύρινθο της ζωής, της  γεμάτη εμπειρία, γνώσεις και αισιοδοξία, μα προπαντός Αγάπη.
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ.
Δύσκολοι καιροί γενικότερα θα μου πεις, απ’ όλες τις πλευρές, νομίζω συμφωνούμε σε αυτό οι περισσότεροι. Από τη φύση μου είμαι αισιόδοξος σαν άνθρωπος, τόσο ώστε να <<ζαλίζω>> πολύ τους φίλους μου και την οικογένεια μου να σκέφτονται θετικά. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έρχονται στιγμές που μπορεί να πιάσω πάτο. Είναι ανθρώπινο να συμβεί σε όλους. Άγχος, κρίση, ανεργία, μια παιδεία που αλλάζει γενικά μια μεταβατική περίοδο, που ελπίζουμε να έρθει το καλύτερο. Προβλήματα, δυσκολίες και άλλα  τόσα συνθέτουν ένα σκηνικό της μελαγχολίας.
ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ
Πάλεψε, γίνε μαχητής, μη σταματάς γιατί  είναι πολλοί οι θησαυροί που κρύβεις μέσα στην ψυχή σου. Ψάξε καλά και θα τους βρεις.
Το αίμα που θα δίνεις θα φωτίζει μια ζωή. Μια ζωή που στο χέρι σου είναι αν θα ανθίσει η θα μαραθεί.
Πάλεψε για να δώσεις την ψυχή σου στον Ιησού Χριστό και Αυτός  θα σε καρτερεί να σου δώσει στεφάνι, μαχητή.
Δεν σου λέω ότι είναι εύκολο. Το αντίθετο θα σου πω.  Είναι πολύ δύσκολο όπως δύσκολος είναι και ένας πόλεμος.
Εκεί στα βάθη της ψυχής σου η μάχη μαίνεται σκληρή, είναι πολλοί οι πειρασμοί,
Πάλεψε για να μην  νικηθείς.
 Στον  πόλεμο της ψυχής για να νικήσεις δεν θα τα καταφέρεις μονός σου
ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΑΙΩΝΙΟ
Πώς να φέρεις τον Ιησού στη ζωή σου.
Είναι πολύ απλό. Οποιοσδήποτε μπορεί να το κάνει, ακόμη και ένα παιδάκι. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να δεχτείς τον Ιησού σαν προσωπικό σου Σωτήρα και σαν καλύτερό σου Φίλο. Ο Ιησούς σε αγαπάει και πάντα θα είναι δίπλα σου για σένα. Έδωσε τη ζωή Του έτσι ώστε ο καθένας που Τον δέχεται να έχει όχι μόνο ένα καλύτερο παρόν, αλλά και ένα καλύτερο μέλλον στον Ουρανό για πάντα!
Εσύ θα Του δώσεις μια ευκαιρία; Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πεις αυτή τη μικρή προσευχή:
Αγαπημένε μου Ιησού, Σου ζητώ να έρθεις μέσα στην καρδιά μου. Σε παρακαλώ συγχώρεσέ με για όλα τα λάθη που έχω κάνει και δώσε μου το δώρο Σου της Αιώνιας Ζωής. Βοήθησέ με να Σε αγαπώ και βοήθησέ με να μοιράζομαι την αγάπη Σου και τη αλήθεια Σου με τους άλλους. Αμήν.
Για να δυναμώσει η σχέση σου με τον Θεό είναι αναγκαίο να αφιερώσεις χρόνο. Κάθε σχέση κτίζεται ανάλογα με τον καιρό. Αφιέρωσε  χρόνο στον Θεό και μίλησε μαζί του. Άνοιξε την καρδιά σου και φέρε κάθε αίτημα και στενοχώρια που υπάρχει στην ζωή σου. Η Βίβλος το ονομάζει αυτό «προσευχή».
Το ίδιο σημαντικό είναι να σωπαίνουμε μπροστά στο Θεό και να ακούμε. Μπορείς να μάθεις να ακούς την Φωνή του Θεού. Κάλεσε το Πνεύμα Του να σου μιλήσει και να σε οδηγήσει.
Τώρα θα μου πεις τι μπορώ εγώ να συζητήσω με τον Θεό μέσα από τον Ιησού;
Παρακάλεσε τον Θεό να μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά.
Παρακάλεσε τον Θεό να σε γεμίσει με το Πνεύμα Του.
Παρακάλεσε τον Θεό να σου μάθει να ακούς την φωνή του.
Ομολόγησε κάθε σφάλμα μόλις το έχεις καταλάβει.
Ευχαρίστησε Τον για κάθε καλό ή κακό στην ζωή σου.
Παρακάλεσε για άλλους ανθρώπους και για δύσκολες καταστάσεις.
Σώπασε κάποια λεπτά και άκου τα λόγια του Θεού.
Πίστεψε ότι ο Θεός σε άκουσε.
Κράτα σφιχτά την σκέψη ότι ο Ιησούς είναι για σένα και μαζί σου.
Ο Θεός ακούει τις προσευχές αλλά δεν κάνει ότι θέλουμε. Ξέρει τι είναι καλό για μας και το καταλαβαίνουμε όλο και πιο πολύ όσο παίρνει ο καιρός. Αν σου μιλήσει ο Θεός, δοκίμασε να το εφαρμόσεις.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου