Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

0 Ποιος είναι ο τραυματισμένος της φωτογραφίας;;;; …… Η Εισαγγελία θα δώσει στην δημοσιότητα το βίντεο από την άνανδρη επίθεση;;;; …..

Ό τραυματισμένος της φωτογραφίας, είναι ένας από τους τραυματίες στην άνανδρη επίθεση από Φασίστες που δηλώνουν στον Λαό, ότι είναι δήθεν αριστεροί /προοδευτικοί (εάν δεν είναι Φασίστες, ας βγουν να μας κάνουν μια δήλωση της δήθεν επαναστάσεως τους........... που είναι μούγκα στην στρούγκα για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση/μεγάλο αδελφό),. Η επίθεση εντός του σταθμού στο Μοναστηράκι …..


Ο εν λόγω άνδρας νοσηλεύεται σε Νοσοκομείο της Αττικής….. Τα τραύματα του χρήζουν σύμφωνα με την διάγνωση των ιατρών …. Επείγουσας χειρουργικής επέμβασης κάτω αριστερού γνάθου, ζυγωματικού και οφθαλμού…..

Ο εν λόγω άνδρας, ΦΑΣΙΣΤΕΣ- ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, έχει τα κότσια και έχει γυρίσει την πλάτη του στο σύστημα με πράξεις και τρόπο ζωής ……….

Μάλιστα στο σύστημα έχει γυρίσει την πλάτη, αυτό που μας οδηγεί όλους μας στην πλήρη παρακολούθηση και έλεγχο με τις ηλεκτρονικές ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ …..……. που μας οδηγεί να νομίζουμε ότι αντιδρούμε με μια συγκέντρωση με πολύ θεωρία και καμία πράξη ….την ώρα που φοράτε και φοράμε παντελονάκια άνω των 70 ευρώ –έχετε και έχουμε κινητά τελευταίας τεχνολογίας , φοράτε και φοράμε παπούτσια των 100 ευρώ ….. πίνετε και κανένα τσιγάρο ( και δήθεν πατριώτες το κάνουν αυτό) γιατί ίσως αυτό ΓΙΑ ΕΣΑΣ δεν είναι όπιο κατά των λαών ….

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ......ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΔΡΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ.....ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.......

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΑΝΑΝ ...ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ.......για να αποτρεψουν τον Λαο...να αντισταθει....


Θύμα άγριου ξυλοδαρμού 38χρονος

Eπεισόδια σημειώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος κατά την αποχώρηση αντιεξουσιαστών, μετά το τέλος της συγκέντρωσης για τον νομικό πλαίσιο της αλλαγής φύλου.
Η ομάδα των αντιεξουσιαστών πέταξε πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις. Οι άνδρες των ΜΑΤ απάντησαν με χημικά και ρίψη χειροβομβίδων κρότου λάμψης.
Ένας 38χρονος, ο οποίος περνούσε τυχαία από το σημείο με την κοπέλα του έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τους νεαρούς.

Όπως δηλώνει στην κάμερα του euronews, οι αντιεξουσιαστές τον περικύκλωσαν και πριν προλάβει να αντιδράσει τον χτύπησαν στο κεφάλι και το σώμα.
Ο ίδιος καταγγέλλει πως οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο δεν έκαναν το παραμικρό για να τους αποτρέψουν.

Δείτε τι δήλωσε ο 38χρονος τραυματίας στην κάμερα του euronews




Αναρχικοί ξυλοκόπησαν Ευέλπιδες στο κέντρο της Αθήνας!

Απίστευτες καταστάσεις ζει η χώρα. Μιλάμε για την επιτομή της ξεφτίλας.
Το απόγευμα της Κυριακής στο κέντρο της Αθήνας την ώρα των επεισοδίων στο Σύνταγμα.

Ομάδα νεαρών εντόπισε τρεις δόκιμους αξιωματικούς της σχολής Ευελπίδων κοντά στο σταθμό στο Μοναστηράκι, τους θεώρησαν… ακροδεξιούς και τους επιτέθηκαν.
Οι δύο δόκιμοι αξιωματικοί βρήκαν καταφύγιο σε κοντινή καφετέρια, όπου και τους παρέλαβε ασθενοφόρο, καθώς έφεραν ελαφρά τραύματα από την επίθεση.

Το περιστατικό σημειώθηκε μετά τη συγκέντρωση πολιτών κατά του νομοσχεδίου για τη νομική αναγνώριση της αλλαγής φύλου και την αντισυγκέντρωση των αντιεξουσιαστών.


Τραυματίστηκε και Στρατιώτης στο Σύνταγμα μαζί με τους Ευέλπιδες...

Σύμφωνα με πληροφορία που μας ήρθε στον enoplo.com την οποία διασταυρώσαμε και σας την μεταδίδουμε είναι ότι εκτός από τους τρεις Ευέλπιδες τραυματίστηκε και Στρατιώτης στα επεισόδια στο Σύνταγμα.
Ο στρατιώτης μεταφέρθηκε και αυτός στο 401 ΓΣΝΑ όπου και νοσηλεύεται ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του δεν διατρέχει κίνδυνο.









0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου