Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

0 ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΕ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ...ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ....

BLOGER /..........ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...ΕΧΩ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΣΤΟΝ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ (εν ενεργεια το νου σας, γιατι οπως ελεγα και λεω ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΤΥΠΟΥ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ //ὌΧΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ) Ι ΤΗΝ ΥΠ΄ ΑΡ. 1597/2001 ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ...... Η ΑΠΟΦΑΣΗ http://asimpiestos.blogspot.com/2010/05/blog-post_28.html


 ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ http://www.doureiostupos.gr/2018/12/blog-post_45.html?fbclid=IwAR1CHpFihVARDY_W3vSEKa2QQcz0N4x_mJP2fxcQhmVsrRo1Bjz88mwf95s
Ασφαλώς και δεν τελείωσε το θέμα με τις αναρτήσεις στρατιωτικών στο Facebook, με τις οποίες εξέφραζαν ελεύθερα τη γνώμη τους για τα τεκταινόμενα στην χώρα!


Υπενθυμίζουμε, πως το όλο θέμα δημιούργησε κάποιος ασκούμενος δικηγόρος (κομμουνιστής προφανώς), ο οποίος «φακέλωσε» κανονικότατα τους στρατιωτικούς κι έστειλε τον φάκελο στο ΓΕΣ. Το «έγκλημα» των συγκεκριμένων στρατιωτικών, είναι ότι ανήρτησαν χάρτες της Μεγάλης Ελλάδος (έγκλημα καθοσιώσεως στην χώρα των σταλινικών ΗΠΑνθρώπων!),  ότι στήριξαν τις κινητοποιήσεις κατά της προδοσίας της Μακεδονίας μας και άλλα παρεμφερή…

Έτσι, 23 βουλευτάδες του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς κουκούλα, κατέθεσαν επερώτηση στη βουλή στην οποία απαιτούν την παραδειγματική τιμωρία των στρατιωτικών. Μάλιστα, προχωρούν και σε συγκεκριμένες υποδείξεις για την «ταυτοποίηση» ενός εκ των «εγκληματιών» που χρησιμοποιεί ψευδώνυμο, ενώ τονίζεται ότι οι άλλοι δύο είναι συνδικαλιστές. 

Ιδού: «Μηνύματα ρατσισμού, ισλαμοφοβίας, αλυτρωτισμού, ευθείας αμφισβήτησης της εξωτερικής πολιτικής και έκκλησης σε βία κατά πολιτικών αρχηγών στέλνουν μέσω των κοινωνικών δικτύων στο διαδίκτυο εν ενεργεία στρατιωτικοί…  Τρεις από τις περιπτώσεις για τις οποίες έγινε η καταγγελία, είναι εύκολα ταυτοποιήσιμες. 

Ο ένας, αν και χρησιμοποιεί ψευδώνυμο, είναι γνωστό ότι τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο υπηρετούσε στο Πέραμα Ιωαννίνων, ενώ δημοσίευσε τον Ιούλιο στο Facebook φωτογραφία του δίπλα στον αρχηγό του ΓΕΣ, και οι άλλοι δύο εμφανίζονται με το όνομά τους και έχουν συνδικαλιστική ιδιότητα.

Οι δημόσιες αναρτήσεις τους στο Facebook έχουν συμπεριληφθεί, μαζί με πολλές άλλες, στην καταγγελία του κ. Παπαδήμα. Σε αυτές, δημοσιεύουν χάρτες της Μεγάλης Ελλάδας και στηρίζουν δημόσια κινητοποιήσεις που στηρίζει η Χρυσή Αυγή. Σε άλλες αναρτήσεις δημοσιεύουν εικόνες με κομμένα κεφάλια πολιτικών ή με μια κρεμάλα πάνω από το πρόσωπο του πρωθυπουργού.

Εφόσον συνταγματικά και καταστατικά απαγορεύεται οι συνδικαλιστές στρατιωτικοί να εκδηλώνονται υπέρ ή κατά πολιτικών προσώπων ή κομμάτων ή να εκφράζουν πολιτικές θέσεις… Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η έρευνα για την ταυτοποίηση των εν ενεργεία στελεχών στα οποία ανήκουν αυτές οι αναρτήσεις;

Σε τι ενέργειες προτίθεται να προβεί, όταν ταυτοποιηθούν τα εμπλεκόμενα εν ενεργεία στελέχη»;

Αυτή είναι η Ελλάδα των «δημοκρατικών ελευθεριών» και της «ελεύθερης έκφρασης», που υπάρχουν εν αφθονία, αλλά μόνο για όσους υμνούν την κόκκινη χούντα των αμερικανοσταλινικών!

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, όπως τονίζεται στην ερώτηση, για τους στρατιωτικούς γενικά «απαγορεύεται να εκδηλώνονται υπέρ ή κατά πολιτικών προσώπων ή κομμάτων ή να εκφράζουν πολιτικές θέσεις». Προφανώς, ο νόμος δεν πιάνει τον Α/ΓΕΕΘΑ Αποστολάκη, ο οποίος έχει εκδώσει ανακοίνωση κατά πολιτικού κόμματος – της Χρυσής Αυγής, φυσικά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου