Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

0 Σε συγκρότημα της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ η κατοικία της νέας Προέδρου..........

Σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία για τη χώρα κανείς δεν δικαιούται να παίζει με τους θεσμούς και τους εκπροσώπους αυτών. Ενίοτε όμως δεν μπορεί να παρακάμπτει και πράγματα ή να 








αδιαφορεί για ορισμένες λεπτομέρειες.
Όπως για το που μένει η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Η κ.Σακελλαροπούλου-Σαρπ κατοικεί σε πολυτελές διαμέρισμα στο Μεταξουργείο στο πλέον σύγχρονου design συγκρότημα των Αθηνών όπου η τιμή ανά τετραγωνικό μέτρο κυμαίνεται στις 3.800 ευρώ, όπως φαίνεται σε σχετικές  αγγελίες (spitogatos.gr αρ αγγελίας 8193736) .
Τα piperata.gr έκαναν μια πρώτη αναφορά χθες το βράδυ για το κτίριο της  οδού Μυλλέρου στο οποίο εισέρχεται κι εξέρχεται κανείς με τη χρήση ηλεκτρονικού κωδικού. Πέραν των πολλών βραβείων που έχει αποσπάσει για την αρχιτεκτονική και την εργονομία του, σε ημιυπαίθριο χώρο διαθέτει και θερμαινόμενη  πίσινα.
Η κατασκευή και η επίβλεψη του έγινε το 2006-2009 από την εταιρεία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ του κ. Περιστέρη, πρωταγωνίστρια στον κλάδο των δημοσίων έργων (βλ. gekterna.com, activities, real estate).
Πολλές από τις εργολαβίες που έχει αναλάβει είτε αυτόνομα είτε σε συνεργασία με άλλους ομίλους η  ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ έχουν κριθεί περιβαλλοντικά, δομικά κτλ από το Ε’ Τμήμα του Συμβουλίου της  Επικρατείας στο οποίο επί σειρά ετών υπηρετούσε η κ. Σακελλαροπούλου-Σαρπ καθώς διαθέτει και σχετική εκπαίδευση.
Κανείς δεν παίζει με τους θεσμούς, ούτε όμως και με το ρεπορτάζ που έχει  πολύ βάθος ακόμη  και σκοτεινά μονοπάτια… Σε τέτοιες γειτονιές των Αθηνών δεν είναι εύκολο να ζει κανείς όσο προστατευμένος κι αν νομίζει ότι είναι…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου