Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

0 Ο Τραμπ και οι όσοι των επισκέπτονται πρέπει να δικαστούν, ως εγκληματίες πολέμου…… Εκτός εάν μιλάμε για στημένο παιχνίδι ……


Σύμφωνα με όσα μας λένε για τον Κασέμ Σουλεϊμανί: Υποστράτηγο που εξοντώθηκε στη Βαγδάτη με εντολή Τραμπ, πιθανότατα έχει διαπραχθεί από το Τραμπ, η παραβίαση τo eξης άρθρo των Aνθρωπίνων Δικαιωμάτων:




Α) Άρθρο 10. «Καθένας έχει δικαίωµα, µε πλήρη ισότητα, να εκδικάζεται η υπόθεσή του δίκαια και δηµόσια, από δικαστήριο ανεξάρτητο και αµερόληπτο, που θα αποφασίσει είτε για τα δικαιώµατα και τις υποχρεώσεις του είτε, σε περίπτωση ποινικής διαδικασίας, για το βάσιµο της κατηγορίας που στρέφεται εναντίον του.»

Ο Κασέμ Σουλεϊμανί δεν δικάστηκε απλά εξοντώθηκε με Διαταγή Τραμπ …….αρα μιλάμε για δολοφονία, αφού δεν είμαστε σε κατάσταση πολέμου ………..μιλάμε ότι ο Τραμπ αντικαθιστά το Διεθνές Δικαστήριο..και αποφασίζει για την θανάτωση οχτώ ανθρώπων…. Αρκεί να σκεφτούμε ότι ούτε η παρέα του Χίτλερ  δεν εξοντώθηκαν χωρίς δίκη!!!!!!!!!!!

ΦΥΣΙΚΑ υπαρχει και το σεναριο: ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ…..ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΤΩΧΩΝ ΣΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΡΑΤΗ!!!!
ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ , ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΜΠ....ΩΣΤΕ ΕΑΝ ΕΛΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ , ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ;;;;;;

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ …..ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ…………

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ …ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ……ΕΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ  ………..

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου