Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020

0 Κάποια ζητήματα της κάρτας του πολίτη.





Γίνεται αλλαγή της ταυτότητας, εκεί που δεν ακούστηκε ποτέ ζήτημα λάθους ταυτοποίησης ή παραχάραξης τής ταυτότητας.


Στην ουσία, η αληθινή οντότητα τής ταυτότητας θα είναι μόνο το rfid τσιπάκι, αυτό που έχει αρχίσει να μπαίνει υποδόρια σε άλλα Κράτη, και όχι το υπόλοιπο χάρτινο περιτύλιγμα, που αφήνεται για να διασκεδάζει τα μάτια του κόσμου.

Ειδικότερα η ταυτότητα, θα είναι η ηλεκτρονική βάση δεδομένων, με βαρύτητα στό τι θα μεταφέρει που θά κάνει εγγραφή καί ταυτοποίηση, το προσωποποιημένο πλέον rfid chip που απασχολεί όλη την παγκόσμια κοινότητα.

Η πονηρία του έγκειται και στο γεγονός πώς δεν σέβεται τα ζητήματα τής Πίστεως, που εγείρονται υπό πλήθους κόσμου, καιππού τυγχάνουν νά είναι ρητώς Συνταγματικώς προστατευμένα.

Και πόσο είναι σημαντικό το rfid;

Είναι πολύ σημαντικότερο της φυσικής εικόνας του ανθρώπου αυτη η νέα ηλεκτρονική ψηφιακή εικόνα καί πληροφορία, που φέρει το rfid, καί πού έφερε η προηγούμενη ταυτότητα.

Με άλλα λόγια η προηγούμενη χάρτινη ταυτότητα έφερε ως κέντρο ταυτοποίησης το φυσικό πρόσωπο, τον φυσικό άνθρωπο, η ηλεκτρονική ταυτότητα φέρει ως κέντρο ταυτοποίησης τις ηλεκτρονικές πληροφορίες του rfid.

Αυτό σημαίνει πώς χωρίς rfid δεν θα είσαι αυτός που είσαι για τις απαραίτητες συναλλαγές του συστήματος, και ας φέρεις το πρόσωπό σου, την ορθή εικόνα της φωτογραφίας, και όλα τα άλλα έγγραφα, πχ προηγούμενη ταυτότητα και άλλα έντυπα απόδειξης για το ποιός είσαι.

Έτσι ισχυροποιείται η ηλεκτρονική εγγραφή της φυσικής παρουσίας τού ανθρώπου, με άλλα λόγια η ψηφιακή υπαγωγή εκμηδενίζει εντελώς την φυσική υπόσταση τού ανθρώπου που μας δόθηκε από Θεού.

Κατά συνέπεια αυτή η αλλαγή ταυτότητας, ίσως περισσότερο  θέλει να φωνάζει τής αλλαγής τού Κατ Εικόνα τής ταυτότητας.

Ίσως στής μετάλλαξης τού ανθρώπου, από τις χρηστές ρίζες, σε αντίχριστες διαφεντεύσεις καί υπαγωγές.

Και μόνο τούτα τά ζητήματα είναι αντίχριστα εγχειρήματα καί θέλουν προσοχή.

Επιπλέον των ανωτέρω,  το ζήτημα πού θίγεται στις μέρες μας από πολλούς, ενώ έχουμε μία γενική χλιαρή άποψη για την κάρτα τού πολίτη, συμβαίνει να έχουμε μιά περισσότερο αρνητική στάση για το υποδόριο rfid chip ή κοινώς τσιπάρισμα.
Δηλαδή θέτουμε, κατά τα μέτρα τής ανόητης χλιαρής πνευματικής μας κατάστασης ως deadline την αποφασιστική άρνηση στο υποδόριο τσιπάρισμα. Αυτήν την άποψη λαμβάνω ως κατά πολύ επικρατέστερη στις μέρες μας.

Κατόπιν αυτών αναρωτιέμαι τα κάτωθι :

Εάν είναι αθώα η ΚτΠ με το rfid, τότε δεν αντιλαμβάνομαι το λόγο γιατί να είναι ένοχο το τσιπάκι rfid που ξεκίνησε στη Σουηδία και αλλού, καί  εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα.

Μήπως, εάν είναι όργανο άρνησης Θεού, αυτή η άρνηση επιτυγχάνεται μόνο υποδόρια, καί νά μήν συμβαίνει πονηρή ταυτοποίηση κρατώντας το rfid στο δεξί χέρι;

Το μόνο σίγουρο είναι πως η υποδομή πού φτιάχνεται για να Λειτουργήσει το σύστημα των ταυτοτήτων με το rfid είναι το ασύρματο δίκτυο 5G, ένα πολύ ισχυρότερο δίκτυο για να υποστηρίζει σε παγκόσμιο επίπεδο την πλατφόρμα λειτουργίας, σε παράλληλο τρόπο για το τσιπάκι της ταυτότητας,  και για το υποδόριο τσιπάκι, αφού είναι δεδομένο πως ο χρόνος εγκατάστασης αυτών, ανά Κράτος δεν είναι ο ίδιος.

Έτσι οι προχωρημένοι πολίτες της Σουηδίας πού έχουν το εμφύτευμα και έρχονται στην Ελλάδα θα πρέπει να υποστηρίζονται από το ίδιο εγκαταστημένο ασύρματο δίκτυο που θα υποστηρίζονται και οι Ελληνες, που θα έχουν καταρχήν το rfid ως ταυτότητα.
Καί αντίθετα οι πολίτες της Ελλάδας που ταξιδεύουν στη Σουηδία θα πρέπει να υποστηρίζονται από το ίδιο δίκτυο που υποστηρίζονται οι Σουηδοί με το εμφυτευμένο.

Άρα λοιπόν, εάν είναι αθώο το τσιπάκι της ταυτότητας δεν μπορεί να είναι ένοχο το εμφυτευμένο υποδόριο τσιπάκι στον άνθρωπο, και εάν είναι ένοχο το το υποδόριο δεν μπορεί να είναι αθώο το τσιπάκι της ταυτότητας.

Το όλο ζήτημα πού θεωρώ,επίσης ως προσωπική μου εκτίμηση, δεν είναι εάν αναγράφει ή όχι το σημείο του σατανά πάνω στο τσιπάκι rfid η μέσα σε αυτό, όπως πολλοί ψάχνουν εξωτερικά καί εσωτερικά να εντοπίσουν για να έχουν έρεισμα άρνησης η ακόμη και πρόχειρη, φτηνή δικαιολογία αποδοχής.

Το ζήτημα είναι το registration του rfid δηλαδή η εγγραφή του, κοινώς η υπαγωγή του.

Δηλαδή  το λειτουργικό του και σε ποία  βάση δεδομένων  αναγάγει την ταυτοποίηση του πολίτη με το rfid.

Δεν υπάρχει ευστοχότερο παράδειγμα στίς μέρες μας, από την πρόσφατη νομοθεσία τού Κράτους, πού προέβλεψε για τα θρησκευτικά νομικά πρόσωπα, τα μέλη τους, με τις υπεύθυνες δηλώσεις των μελών  την ισχύ τού αυτεξουσίου, να είναι εγγεγραμμένο (registered) στό τμήμα των ετεροδόξων και ετεροθρήσκων του Υπουργείου Παιδείας. Δηλαδή το μέλος τού αιρετικού θρησκευτικού νομικού προσώπου της Κρατικής θρησκείας έχει βάση δεδομένων και ταυτοποίηση ως μέλος τών αιρετικών, κατά την νομική ευθύνη του Κράτους και τού Συντάγματος. Είναι ένας τύπος ταυτοποίησης μελών σε μια βάση δεδομένων που αφορά μόνο αιρετικούς.

Κάπως έτσι, ίσως, θα  ταυτοποιείται καί ο αιτούμενος της ΚτΠ, εάν είναι ένοχο το τσιπάκι rfid, δηλαδή να επιδιώκει ταυτοποίηση τού αιτούντα της κάρτας τού πολίτη, με το σύστημα, που όμως θα πρέπει φανερά καί δημόσια να είναι το σύστημα τού Αντιχρίστου.

Πάντως, καί  μόνο η λειτουργία του 5G, ο πρόδρομος και λεωφόρος που θα τροχοδρομήσει η εφαρμογή τού rfid, καί πού έχει τόσες βλαπτικές συνέπειες πάνω στον ανθρώπινο οργανισμό,  δεν μπορεί να καυχάται να είναι τού Χριστού, καθώς καθίσταται επιβλαβές θανάσιμα ήτοι, σωματοκτόνο.




Εάν είναι αθώο το τσιπάκι της ταυτότητας, δεν μπορεί να είναι ένοχο το εμφυτευμένο υποδόριο τσιπάκι στον άνθρωπο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου