Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

0 Η απόφαση προσωρινής αναστολής των έργων της ΚΟΣΚΟ, από το ΣΤΕ.



Στην προσφυγή του Εργατικού Κεντρου Πειραιά και των 95 κατοίκων που προσέφυγαν στο ΣΤΕ με τη δικηγόρο μας Ανθή Γιαννούλου, το ΣΤΕ έδωσε την πολυπόθητη διακοπή των εργασιών των επικίνδυνων τοξικών βυθοκορήσεων στην Πειραϊκή και το σταμάτημα της απόρριψης τους στη θάλασσα μεταξύ Σαλαμίνας και Αίγινας, μέχρι να γίνει το δικαστήριο για να αποφασίσει αν θα δεχτεί να συνεχίσει την αναστολή των έργων εώς την εκδίκαση της προσφυγής μας στις 7/Οκτ.


Μετά από 2 χρόνια συνεχούς, αδιάκοπου και συνεπούς αγώνα, είναι η πρώτη μέρα που γελάμε και χαιρόμαστε, συγκρατημένα βέβαια, για αυτή τη μικρή πρώτη νίκη. Κερδίσαμε μια μάχη, μπροστά μας έχουμε μεγάλο πόλεμο. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!!!

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ η απόφαση έχει εκδοθεί επί της αιτήσεως που υπέβαλλε το Εργατικό Κέντρο Πειραιά και 95 κάτοικοι τους οποίους εκπροσωπεί ενώπιων του ΣΤΕ η Ανθή Γιαννούλου. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εκπροσωπεί τους κατοίκους του κινήματος μας στις ποινικές διαδικασίες που έχουν ξεκινήσει και είναι ήδη σε εξέλιξη στον Άρειο Πάγο και για τις οποίες θα υπάρξουν ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες.

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΪΚΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου