Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

0 KΑΘΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ !!



KΑΘΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ !!

ΑΝ ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ, ΚΑΘΗΣΤΕ!! ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΠΕΤΣΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ !!!

ΛΕΣ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ !!

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ !!

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ !!

ΚΙ ΟΜΩΣ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Πολύ συνοπτικά:

-Τον Μάρτιο η κυβέρνηση εξέδωσε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία, μεταξύ άλλων, προβλέφθηκε η λόγω των έκτακτων συνθηκών ΔΩΡΕΑΝ προβολή από όλα τα ΜΜΕ των διαφημιστικών μηνυμάτων για τον κορωνοϊό.

-Μόλις μία εβδομάδα μετά, το δωρεάν έγινε 11 εκατομμύρια. Με την ίδια Πράξη που προέβλεπε το δωρεάν. Με ωμή παραβίαση αυτής.

-Δικαιολογία; Καμία. Τίποτα δεν είχε αλλάξει. Και ούτε θα μπορούσε.

-Τη διαφημιστική εκστρατεία ανέλαβε με απευθείας ανάθεση διαφημιστική εταιρεία.

-Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ κριτήριο της επιλογής των ΜΜΕ ήταν αυτονοήτως η θέση των ΜΜΕ στις λίστες αναγνωσιμότητας, ακροαματικότητας και θεαματικότητας (εφημερίδες/sites, ραδιόφωνα, κανάλια). Για να φτάσει το μήνυμα σε όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες. Το είχε πει και ο ίδιος ο Πέτσας άλλωστε.

-Αποκλείστηκαν ΜΜΕ που ήταν στην κορυφή της λίστας. Σύσσωμη η αντιπολίτευση και τα ΜΜΕ που αποκλείστηκαν, απαίτησαν από την κυβέρνηση να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία των ΜΜΕ που έλαβαν τα 11 εκατομμύρια.

-Αντί απάντησης, η κυβέρνηση έδωσε άλλα 9 και τα έκανε 20! Αυτή τη φορά χωρίς τη μεσολάβηση της επιχείρησης που ανέλαβε το “μοίρασμα” των 11. Απευθείας η ίδια!

-Εγώ, εκπροσωπώντας δύο ΜΜΕ που είναι στη 2η και την 3η λίστα των εφημερίδων και των sites, τα οποία δεν έλαβαν ούτε ευρώ, κατέθεσα μήνυση για το αδίκημα της απιστίας και της έκθεσης σε κίνδυνο της υγείας και της ζωής των αναγνωστών τους. Τα ΜΜΕ δεν ζήτησαν χρήματα από την εκστρατεία. Μήνυσαν την κυβέρνηση για απιστία, αφού με βάση την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου η διαφήμιση ήταν υποχρεωτικά ΔΩΡΕΑΝ. Τη δική της Πράξη.

-Εν τω μεταξύ η πίεση προς την κυβέρνηση να δώσει τα στοιχεία των ΜΜΕ που έλαβαν τα 20 εκατομμύρια συνεχίστηκε με αυξανόμενη ένταση.

-Και χθες, ο Στέλιος Πέτσας έδωσε τη λίστα του ...Σίντλερ.

-Και δεν μπορούσε κανείς να πιστέψει αυτά που διάβαζε σ' αυτήν !!!

Μη σηκώνεστε! Τώρα αρχίζει!

-Από τη λίστα λείπει κάτι ΒΑΣΙΚΟ! Έχει τα δεκάδες ΜΜΕ που έλαβαν τα 20 εκατομμύρια, αλλά δεν λέει ΠΟΣΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ !!!

Μη σηκώνεστε ακόμα! Στην αρχή είμαστε!

-Από το βήμα της Βουλής ξεστόμισε το αδιανόητο:

“Το πόσα πήρε το κάθε ΜΜΕ θα το ανακοινώσουμε το ...2021” !!!

-Ναι!!! ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΕ !!! Δεν λέει ο λαός “ε, κατάλαβα, του χρόνου”; Ε, ο κ. Πέτσας το εννοούσε πραγματικά! Του ΧΡΟΝΟΥ !!! Απίστευτα πράγματα !!

-Και συνέχισε τα απίστευτα, “δικαιολογώντας” τον αποκλεισμό ΜΜΕ που ήταν στην κορυφή της λίστας αναγνωσιμότητας, ακροαματικότητας και θεαματικότητας:

“Δεν δώσαμε (λες και είναι δικά του...) στα ΜΜΕ που δεν λειτουργούν πληρώντας κριτήρια αντικειμενικότητας και αμεροληψίας και τηρώντας τις αρχές της ηθικής και δεοντολογίας, συνεκτιμώμενης της αξιοπιστίας των μέσων αναφορικά με τη μη αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων (fake news) και τη μη πρόκληση σύγχυσης στο κοινό” !!!

-Και ποιος τα έκρινε αυτά;;; Η διαφημιστική εταιρεία;; Η κυβέρνηση;;; Απίστευτα πράγματα!!

-Και πού λέει η Πράξη ότι το κριτήριο είναι η αντικειμενικότητα και η μη αναπαραγωγή fake news;;; Δηλαδή θα πάρουν το site, η εφημερίδα κ.λπ, το έτοιμο για την προβολή του διαφημιστικό μήνυμα και θα το αναπαραγάγουν ως ...fake news;;; ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!!

Όχι, μη σηκώνεστε ακόμα!! Τώρα αρχίζουν τα “καλύτερα”!

Σε ποια ΜΜΕ δώσανε τα 20 εκατομμύρια;;;

Διαβάστε λοιπόν:

-Σε sites που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!! Ανύπαρκτα !!! Απίστευτο;;

Ακόμα, όμως! Μη σηκώνεστε:

-Σε sites που δημιουργήθηκαν παραμονές της απόφασης για τα εκατομμύρια !!!

Ακόμα, όμως! Μη σηκώνεστε:

-Σε sites της ...Ομογένειας!! Ναι!!! Στην Αμερική και αλλού!!! Για να προστατευτούνε στην Ελλάδα αυτοί που κατοικούσαν έξω !!! Απίστευτο;;

Ακόμα, όμως! Μη σηκώνεστε:

-Στο site του ...ΜΕΝΙΟΥ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗ !!!

Ναι!! Στου Μένιου Φουρθιώτη!! Που δεν είχε ούτε μία δημοσίευση, ούτε μία ανάρτηση εδώ και χρόνια!!! Και που χθες το βράδυ, μετά τον σάλο, πλημμύρισε το site του με αναρτήσεις !!! Θα τρελαθούμε !!!

Πάμε όμως να δούμε τώρα ΜΜΕ που πληρούσαν, κατά την κυβέρνηση και τον απίστευτο Πέτσα, τις προϋποθέσεις αντικειμενικότητας και μη fake news.

Και τώρα θέλει προσοχή, ακόμη και αν κάθεστε: Πάρτε βαθιά ανάσα...!

Πάμε:

-Στο site του ...ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ !!!

Ναι!!! Του Βελόπουλου της κεραλοιφής για τον κορωνοϊό και των επιστολών του Χριστού !!!

Γιατί προφανώς οι επιστολές του Χριστού δεν είναι fake, κατά τον Πέτσα!! Είναι γνήσιες!!

Όχι, δεν γίνεται να μας δουλεύουν έτσι!!! Δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα!! Και, επαναλαμβάνω, ΔΕΝ ήταν το κριτήριο η αντικειμενικότητα και όλες αυτές οι μπούρδες που είπε χθες στη Βουλή ο Πέτσας.

Πραγματικά, 25 χρόνια στην ποινική δικηγορία, αν έχω δει απιστίες και απιστίες σε βάρος του Δημοσίου, αν έχω δει πάρτι και πάρτι με το δημόσιο χρήμα...

Τέτοιο πράγμα, πρώτη φορά το βλέπω!!

Τόσο φανερά, τόσο ξεδιάντροπα !!! Απιστία σε δημόσια θέα !!

Αν δεν επρόκειτο για διασπάθιση δημοσίου χρήματος, αν την ίδια ώρα που μάζευαν ζεστό χρήμα ανύπαρκτα sites, sites στην Αμερική, sites που δημιουργήθηκαν μόνο και μόνο για να πάρουν διαφημιστικό χρήμα στην πλάτη του τρομοκρατημένου λαού, αν την ώρα που μάζευαν χρήμα ο απίθανος Φουρθιώτης και ο Βελόπουλος της αντικειμενικής ενημέρωσης των κεραλοιφών και των επιστολών του Χριστού, δεν καταστρέφονταν επιχειρήσεις, επαγγελματίες, δεν διαλυόταν η οικονομία και δεν πέρναγαν σε μία νύχτα στην ανεργία χιλιάδες άνθρωποι, όλα αυτά θα ήταν μία από τις καλύτερες θεατρικές επιθεωρήσεις...

Πρόκειται για τραγωδία όμως. Και ως τέτοια πρέπει να τη δούμε.

Ελάτε τώρα, άμισθα και έμμισθα παπαγαλάκια του facebook! Ελάτε άθλια κομματόσκυλα!!

Τι θα μας πείτε τώρα, για να δικαιολογήστε ΚΑΙ αυτό το αίσχος;;

Σας περιμένουμε...

Εσείς, τώρα, μπορείτε να σηκωθείτε...

πηγη 
Νίκος Αντωνιάδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου