Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

0 Kολαση στο πάρτι της παραλιακής που διαφήμιζε η Ιωάννα Χαρδαλιά (video)




Η είδηση ότι η κόρη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, διαφήμιζε μέσω Insta-Story το καλοκαιρινό πάρτι γνωστού παραλιακού μαγαζιού με θέμα «Sex me up», προκάλεσε έκπληξη και ερωτηματικά!

Η «αντάρτισσα» Ιωάννα Χαρδαλιά προωθούσε το περιζήτητο πάρτι, την ίδια στιγμή που ο Νίκος Χαρδαλιάς βρισκόταν σε συνεχείς συσκέψεις μετά το ξέσπασμα 97 νέων κρουσμάτων του κορωνοϊού στη χώρα μας, την προηγούμενη εβδομάδα!
Σε ένα απόλυτα σουρεαλιστικό σκηνικό, το βράδυ της Τετάρτης, στο μαγαζί το οποίο «προμοτάριζε» η ίδια η κόρη του «σκληρού» υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, τα μέτρα προστασίας κατακερματίστηκαν! Τη στιγμή μάλιστα που σε όλη τη χώρα επιβάλλονται τσουχτερά πρόστιμα σε απείθαρχους ιδιοκτήτες καταστημάτων beach bar τα οποία παραβλέπουν τα μέτρα προστασίας για τα καταστήματα διασκέδασης,στο εν λόγω μαγαζί της παραλιακής, στο ύψος του Αλίμου, επικράτησε το αδιαχώρητο, με περισσότερα από 1.000 άτομα να κατακλύζουν τον χώρο!
Πυροτεχνήματα, σαμπάνιες, ημίγυμνες χορεύτριες και μουσική στη διαπασών για τους θαμώνες οι οποίοι βρίσκονταν κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο! Μάλιστα, το event διαφημιζόταν τις τελευταίες ημέρες μέσω των social media, παρά το γεγονός ότι παρόμοιες εκδηλώσεις έχουν διακοπεί από τις αστυνομικές αρχές, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού..
.
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου