Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

0 Bίντεο-φωτιά αποκαλύπτει την κυβερνητική προβοκάτσια στα επεισόδια

Κουκουλοφόροι και μασκοφόροι με λοστούς βρίσκουν καταφύγιο ανάμεσα στις αστυνομικές δυνάμεις και εν συνεχεία εισέρχονται στον χώρο της Βουλής, σε ένα βίντεο που αποκαλύπτει το στημένο (και) των σημερινών επεισοδίων. Το βίντεο προβλήθηκε στο κανάλι ALTER στο δελτίο ειδήσεων του Νίκου Χατζηνικολάου και είναι άκρως διαφωτιστικό για το τι συνέβη σήμερα και για το πως αιματοκιλίστηκε η Αθήνα.

Περισσότεροι από 600 τραυματίες, ανάμεσά τους και 70 αστυνομικοί, είναι το αποτέλεσμα οκτάωρης μάχης μεταξύ των κουκουλοφόρων-προβοκατόρων, των Αγανακτισμένων και των αστυνομικών δυνάμεων. Είναι σαφές ότι στόχος ήταν να "σπάσει" η ειρηνική κινητοποίηση να μην ακουστεί η φωνή των πολιτών και να ανοίξει ο κλοιός γύρω από το Κοινοβούλιο για να μπούν οι βουλευτές.

Το μόνο που κατέφερε να πει ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας βλέποντας αυτές τις σκηνές ήταν ότι "Θα πρέπει να πάει στον εισαγγελέα το βίντεο. Θα κάνουμε έρευνα".

Μήπως, όμως πλέον και οι πολίτες πρέπει να απαντήσουν με χάος στο χάος που προσπαθεί να τους ρίξει το σύστημα; Ως πότε θα ανεχόμαστε τους αλήτες εντός και εκτός εξουσίας;


Συγκεκριμένες σκηνές με προβοκάτορες κατήγγειλε και η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλα στο δελτίο ειδήσεων του MEGA και όπως μετέδωσαν από χθες κι όλας οι ρεπόρτρες του defencenet.gr, οι προβοκάτορες είχαν συγκεντρώσει σε συγκεκριμένα σημεία τα πολεμοφόδιά τους προκειμένου να προκαλέσουν χάος και να σαμποτάρουν την ειρηνική διαδήλωση.

 
 
Πηγή   defencenet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου