Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

1 Ήταν μια φορά και ένα καιρό οι υποτιθέμενοι αναρχικοί που δεν ξέρουν τι τους γίνεται η μήπως τελικά ξέρουν και απλά κάνουν τη δουλειά τους σαν καλοί υπάλληλοι.

Σήμερα  04-06-2011 οι έλληνες You Tubers  πήγαμε  στο φεστιβάλ των ομοφυλοφίλων να διαμαρτυρηθούμε για την κατασπατάληση των χρημάτων των πολιτών που πηγαίνουν σε gay παρελάσεις και πάντα με σκοπό ειρηνικό .

Αλλά τελικά όπως διαπιστώσαμε υπήρχαν και τύποι του  μεταλλαγμένου  σοροαναρχικου χώρου παίζοντας το νταβάδες των gay  που έχουν Κολλημα στο να τραβάνε  φωτογραφία αυτούς που διαμαρτύρονται  (σύμπλεγμα καταδότη στην κατοχή μου κάνει) και συνεχίζω…. 
Φυσικά δεν κρατήθηκαν και έκαναν πράξη αυτό που με τόσο τέχνη τους έχουν μάθει φέρνω την αναστάτωση .Το τραγικό βεβαία είναι ότι κανένας από αυτούς δεν μπορεί να εκφέρει πολιτικό λόγο και επιχειρήματα. Το μόνο που ξέρουν είναι να φωνάζουν φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες .(η καραμέλα του δεν σκέπτομαι κοινως μπεεε)να  θυμίσω ότι ο φασισμός δεν έχει χρώμα και όταν δεν αφήνεις να ακουστεί η γνώμη του άλλου λέγεται και αυτό φασισμός .. και να θυμίσω ότι τους το είπαμε ισα με 30 φορές ότι δεν έχουμε σχέση με τους αγαπημένους τους φασίστες που τους έχει βάλει το σύστημα για να ασχολούνται οι μεν με τους δε. Όταν τους ρωτήσαμε ότι τα λεφτά θα έπρεπε να πάνε στην παιδεία κτλ και όχι για παρελάσεις δεν μας απάντησε κάνεις γιατί άραγε; Η μήπως τελικά είναι υπέρ της παγκοσμίας διακυβέρνησης (που ήταν το σύνθημα από το πανό μας;) 



Ο  εθνικός μας ήρωας gay…τυχαίο δεν νομίζω , και να σουλατσάρει
μπροστά από τη βουλή α και μια απορία πως τους άφησαν οι αστυνομικοί να περάσουν μπροστά από το σύνταγμα  όταν τα ματ  δεν αφήνουν φυλλο να κουνηθεί;
 
Που εισαι ρε!!!!

Bakunin  να δεις πως το κατάντησαν το κίνημα


Μιλάμε για σοβαρά επιχειρήματα τα παιδιά αλλά τι λέω σιγά μην ξεράν τι έριχναν  όπως τους τα έδωσαν  έτσι τα ριχνανε .



Ααα εδώ οι μουσουλμάνοι έχουν δικαίωμα για την πίστη τους… οι έλληνες όμως να μην έχουν οσoι είναι χριστιανοί έτσι φώναζαν :)


Ήθελα να ήξερα τι ληγμένα παιρνουν;;;;;;;;;;





jj


Υπερήφανα η ντροπή του έθνους ; Αλλά οι gay εκαναν  γιορτή για την υπερηφάνεια τους και την στήριζαν… ρε πείτε το μεταξύ  μας θα μένει τι σας ποτίζουν;;;;;;



Άμα είστε εσείς  άναρχοι ιδεολόγοι εγώ είμαι batman

Σορέ  και μπινε πάρε τα πληρωμένα υποτιθέμενα αναρχικά τσιράκια και Άλε αλεεεε

Επαναστάτες των gay….

1 σχόλια:

ΑρΜΑρΤΩΛΟC είπε...

...οι "προοδευτικοι" υπηρετες καθε ανθρωπινης ανωμαλιας και παθους,παρελαυνουν υπερηφανα!,για τα "ανθρωπινα δικαιωματα"...του κωλου τους!

Δημοσίευση σχολίου