Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

0 @δερφές και παλικάρια γίνανε…μαλλιά κουβάρια!

Το φετινό γκέι πάρτι είχε και τα απρόσμενα του. Αυγά, γιουχαρίσματα, επέμβαση των ΜΑΤ, διαδηλώσεις κατά του Καμίνη, χειροδικίες.

Οι ομοφυλόφιλοι μαζεύτηκαν και φέτος στο κέντρο της Αθήνας για να διαφημίσουν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του αλλά αυτό που κάνει δεν είναι δυνατόν να το πλασάρει και ως πρότυπο στα παιδιά μας. Μέσα στην κακουχία που έχει ρίξει το ΔΝΤ την Ελληνική κοινωνία δεν μπορούμε να φανταστούμε γιατί το Ελληνικό κράτος επιδοτεί γκέι πάρτι αντί να δώσει τα χρήματα αυτά στην ανακούφιση του Ελληνικού λαού. Επίσης δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την απουσία των πατριωτικών οργανώσεων από την διαμαρτυρία.

Οι λιγοστοί Έλληνες που μαζεύτηκαν στην επαίσχυντη εκδήλωση των ομοφυλοφίλων για να διαμαρτυρηθούν, όμως, ήταν αρκετοί για να τρομοκρατήσουν τους χιλιάδες ομοφυλόφιλους, αναρχικούς, αριστεριστές, και αλλοδαπούς που είχαν μαζευτεί εκεί και να προκαλέσουν την επέμβαση των ΜΑΤ, παρόλο που οι Έλληνες πατριώτες είχαν προσέλθει ειρηνικά και δεν φάνηκε να υπήρχε λόγος για την επέμβαση των ΜΑΤ.

Οι Έλληνες διαμαρτυρόμενοι εκτός του ότι τα…. ψάλανε σε ομοφυλόφιλους και στις δυνάμεις καταστολής πετάξανε και…. αυγά εις ένδειξη της κοινωνικής ομελέτας (!) που προσπαθεί η νέα τάξη να εγκαθιδρύσει στην πατρίδα μας. Θετική εντύπωση μαχητικότητας και θάρρους κάνανε οι Έλληνες youtubers οι οποίοι προσήλθαν στην διαμαρτυρία με πανό, εμψυχώνοντας τους υπόλοιπους Έλληνες που είχαν μαζευτεί εκεί.


Αρνητική εντύπωση έκανε η Ελληνική Αστυνομία που ήρθε για να καταστείλει με τα ΜΑΤ μια χούφτα Έλληνες και να προστατέψει τα πάρτι των ομοφυλοφίλων με τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου. Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι τέτοιες κινήσεις πλήττουν σοβαρά το κύρος και την ηθική αποστολή του σώματος της Ελληνικής αστυνομίας γελοιοποιώντας την, κάτι που σίγουρα δεν της αξίζει.

Αισθητή η απουσία των άλλων Εθνικιστικών και πατριωτικών οργανώσεων που ομολογουμένως προκάλεσε ερωτηματικά, αφού οργανώσεις που υποτίθεται πως κόπτονται για την ανάκαμψη και το κύρος της Ελλάδας, θεωρούμε πως θα έπρεπε να είναι παρόν σε μια τέτοια διαμαρτυρία, ίσως όχι για να βάλουνε ΣΤΟΧΟ τους ομοφυλόφιλους με ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ αλλά απλά για να δείξουν και αυτοί την αντίθεση τους στην επιδότηση τέτοιων εκδηλώσεων.

Τέλος δεν μένει παρά να δώσουμε συγχαρητήρια στους λιγοστούς Έλληνες που ήταν παρόν για το θάρρος που είχανε να σταθούν απέναντι από 3000 αντίπαλους και να βροντοφωνάξουν ΟΧΙ. Δείτε το Βίντεο με τις αντιδράσεις:




Πηγή www.elliniki-grothia.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου