Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

0 Ο θρυλικός Σαμψών..Ένας ΗΡΩΑΣ που δόξασε την Ελλάδα, στα 85 του χρόνια σήμερα δεν έχει σύνταξη να ζήσει..!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Ένας ΗΡΩΑΣ που δόξασε την Ελλάδα, στα 85 του χρόνια σήμερα δεν έχει σύνταξη να ζήσει, δεν έχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και είναι ξεχασμένος και εγκαταλελειμμένος από το επίσημο Ελληνικό(;) κράτος. Καλούμε από αυτό το βήμα, ΟΛΑ τα κόμματα (από άκρο αριστερά μέχρι άκρο δεξιά) να τιμήσουν αυτόν τον ΖΩΝΤΑΝΟ ΘΡΥΛΟ να περάσει με αξιοπρέπεια τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Δόξασε την Ελλάδα μας, είναι κρίμα να του γυρνάμε έτσι την πλάτη.

Διαδώστε το.. Έχουμε την δύναμη να πετύχουμε τον στόχο και να προσφέρουμε κάτι ελάχιστον σε αυτόν τον άνθρωπο έστω και στα 86 του χρόνια.


Ο θρυλικός Σαμψών, κατά κόσμον Γιάννης Κεσκιλίδης, σε μία, όπως πάντα υπαίθρια, παράστασή του στην Ιεράπετρα της Κρήτης, πριν από 24 χρόνια!!! Σήμερα, μετά από 68 χρόνια παραστάσεων σε όλη την Χώρα, περιμένει την αναγνώριση από την Πολιτεία, για όσα πρόσφερε τόσα χρόνια σε πολλές γενεές Ελλήνων!!! Βάστα γερά μπάρμπα-Γιάννη..!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου